To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

akbi - 01-02-2008, 11:20

SPOTY POCZĄWSZY OD DNIA 15 LUTEGO 2008 ODBYWAĆ SIĘ BĘDĄ W RESTAURACJI HARNAŚ - Sopot ul. Moniuszki 9
mapka dojazdowa:)

Myślę, że było nam tam wczoraj przyjemnie ... specjalnie dla nas zawsze będą łączyć stoły, i dzięki temu będziemy siedzieć wszyscy razem, a na najbliższym spocie - będziemy siedzieć w innej sami i będzie ona zamknięta tylko dla Mitsumaniaków :finga:

Anonymous - 01-02-2008, 21:00

akbi napisał/a:
a na najbliższym spocie - będziemy siedzieć w innej sami i będzie ona zamknięta tylko dla Mitsumaniaków

Czyż by stwierdzili że trzeba nas odizolować w tym "akwarium"obok,przeciez bylismy grzeczni :D

Anonymous - 06-02-2008, 20:39

Qrcze my nie damy radę na 15 bo nie będzie nas w trójmieście :( :(
Anonymous - 07-02-2008, 09:06

tak sie wlasnie kapnalem ze 15 to piatek... na 51% mnie nie bedzie :(
Anonymous - 11-02-2008, 17:59

Heh ja dzisiaj oddałem kokpit do regeneracji. Jak wszysktko dobrze pójdzie, to w piątek założę poduchy, skasuję błąd w ASO i na spota przyjadę Miśkiem, w którym już wszystko będzie elegancko zrobione :P Przede wszystkim będzie bezpiecznie i klakson będzie działał :D

Mam nadzieję, że się wyrobię ze wszystkim.

Anonymous - 11-02-2008, 18:05

My niestety jedziemy na południe i nas nie będzie ......... :(
Kibloo - 11-02-2008, 18:35

no nie... jak możecie

pozdro

Marcino - 11-02-2008, 22:33

Zona mówi do mnei ze ma w koncu sobote wolna wiec i ja sie moze zjawie z rodzinka i osobiście odbiore te ramki, tylko pytanko czy musi być napewno ta godz 19.00?
Anonymous - 11-02-2008, 23:20

akbi napisał/a:
SPOTY POCZĄWSZY OD DNIA 15 LUTEGO 2008 ODBYWAĆ SIĘ BĘDĄ W RESTAURACJI HARNAŚ - Sopot ul. Moniuszki 9

Oj szalejecie z tymi miejscami.
Dla kogoś co nie ma pojęcia i nie zna trojmiasta to jest problem. Wy chyba chcecie aby nikt zpoza trójmiasta do was nie przyjechał na spota.
To już 3 miejsce w niedługim czasie.
Nie miejcie mi tego za złe ale tak uważam. No i ta godzina zbyt poźna.
Oj Arek, Arek. :lol:

akbi - 12-02-2008, 10:04

doli73 napisał/a:
To już 3 miejsce w niedługim czasie.

jak to trzecie???? drugie :P
Latem spotykamy się zawsze na parkingu na końcu JP II ...a zimą spotykaliśmy się dotąd na parkingu przed Centrum Osowa ... ale ostatnio nie miło nas tam przywitała ochrona i postanowiliśmy znaleźć nowe miejsce ... no i Śruba wymyślił - jak dla mnie bardzo fajne - miejsce. Nawet specjalnie dla nas łączą stoliki, tak, że sobie siedzimy wszyscy razem.
Poza tym wiesz Doli .... Jak Wy tam w Elblągu spotykacie się w 5-8 autek - to miejsce znaleźć łatwo ... ale dla 20 Miśków, z czego połowo przyjeżdża z dodatkowymi osobami, to o miejsce już nie tak łatwo :P

doli73 napisał/a:
No i ta godzina zbyt poźna.

My tu pracujemy :badgrin: ... wcześniej na 18 nie wszyscy się wyrabiali :wink:

doli73 napisał/a:
Dla kogoś co nie ma pojęcia i nie zna trojmiasta to jest problem.

Przecież w XXI w mamy dość dobre mapy :P

MKarpiu - 12-02-2008, 10:16

akbi napisał/a:
Przecież w XXI w mamy dość dobre mapy :P

No właśnie! Gdybym takie cudo miał to zapewne dojechałbym na rocznicę o wiele wiele szybciej bo mój wynik - 1,5h - nie należy chyba do najszybszych :oops: Na szczęście przewidziałem takie okoliczności i byłem z godzinnym wyprzedzeniem... Teraz już nie będę musiał się tak zabezpieczać :D hehe

Z Gdańskiem to ja już tak mam :D Teraz się cieszę że spoty są w Sopocie bo i o wiele bliżej i łatwiej :D

Ozdro :mrgreen:

novy - 12-02-2008, 22:39

Czy ja coś przeoczyłem, czy Kibloo nie wrzucił filmiq? :(
Kibloo - 13-02-2008, 08:59

czekam na muzyczke od Fishopa hehe, filmik jest gotowy
tylko dołożyć muzyczke i na serwer

pozdro

[ Dodano: 13-02-2008, 12:55 ]
fim ze spotu 31.01.08

dopiero teraz wrzucam

pozdro

Anonymous - 13-02-2008, 21:40

Chłopaki bawcie sie dobrze - czekam na liczne fotki i do zobaczenia w marcu..................qrcze kupa czasu :doubt:
Anonymous - 13-02-2008, 22:28

Ja też po raz kolejny nie przyjadę, mam imprezę-szkolenie, może następnym razem :mrgreen: