Nasze Mi¶ki - Jak ja nienawidze poniedzialkow
Cezar - 08-04-2009, 16:20
Kolejny zakup - przedni zderzak z belka wzmacniajaca, prawdopodobnie z wersji Malibu.
Wszystkie zaczepy sa cale, jedyny problem to zolty kolor Znajde taniego lakiernika i bedzie czarny
Jak bede mial wiecej wolnego czasu to zmodyfikuje go troche, moze bedzie podobnie jak u takiego jednego z poludnia Polski
Narazie jedna fota z piwnicy:
rosomak1983 - 08-04-2009, 16:46
Cezar napisał/a: | Jak bede mial wiecej wolnego czasu to zmodyfikuje go troche, moze bedzie podobnie jak u takiego jednego z poludnia Polski |
warto... Lutek miał nosa zeby tak zrobić. Cezar, poprzedni po zderzaniu juz sie nie nadawał do niczego???
londolut - 08-04-2009, 16:46
Cezar napisał/a: | Jak bede mial wiecej wolnego czasu to zmodyfikuje go troche, moze bedzie podobnie jak u takiego jednego z poludnia Polski | Prawa autorskie s± ?
Cezar - 08-04-2009, 17:40
rosomak1983 napisał/a: | Cezar, poprzedni po zderzaniu juz sie nie nadawał do niczego??? |
Belka wzmacniajaca jest raczej do wywalenia, a ze nowa calosc kosztowala tyle co sama belka wiec czemu nie Sam zderzak jest w 2 miejscach pekniety wiec nie widze sensu juz go ratowac. Wole nowy
londolut napisał/a: | Prawa autorskie s± ? |
Napisalem ze moze bedzie podobnie, a napewno bedzie tak samo zrobiony jak mam obecnie
rosomak1983 - 08-04-2009, 19:00
Cezar napisał/a: | a ze nowa calosc kosztowala tyle co sama belka wiec czemu nie |
to rzeczywsice w dobrej cenie wytrwałes...
Cezar napisał/a: | Napisalem ze moze bedzie podobnie, a napewno bedzie tak samo zrobiony jak mam obecnie |
Cezarku moze jednak nie... Bez siatexu i rejestracja na swoim miejscu bym wolał...
wywalenie dziur po halogenach jak najbardziej...
Lutek no niewiem czy tak zupełnie twój patent bo w dodge colt podpatrzyłes
londolut - 08-04-2009, 19:01
rosomak1983 napisał/a: | w dodge colt podpatrzyłes | que?
rosomak1983 - 08-04-2009, 19:07
londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
w dodge colt podpatrzyłes
que? |
w dodge colt nie ma dziur na halogeny ani halogenów... Sam kiedys pisałes ze Ci sie to wałsnie podoba jak kiedys wrzuciłem takiego bo chciałem kupic
londolut - 08-04-2009, 19:25
rosomak1983 napisał/a: | w dodge colt nie ma dziur na halogeny ani halogenów | S± dziury i halogeny, tylko inaczej umieszczone. Patrz i tu i jeszcze Plymouth.
Poza tym, to z prawami autorskimi to joke
rosomak1983 - 08-04-2009, 19:29
londolut napisał/a: | S± dziury i halogeny, tylko inaczej umieszczone. Patrz. |
sa tez takie bez dziur uwierz mi....
londolut napisał/a: | Poza tym, to z prawami autorskimi to joke |
myslałem ze juz zgłoszone w biurze patentów...
londolut - 08-04-2009, 19:36
rosomak1983 napisał/a: | sa tez takie bez dziur uwierz mi.... | Foto please Zobacz jeszcze poprzedni edit posta
rosomak1983 - 08-04-2009, 19:45
Lutek znalazłem twojego posta jak o tym piszesz ale nie ma linku bo było to strasznia dawno...
http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=135
chodziło o dodge colt czerownego. Strone wczeniej napisałem ze jakis dziwadło. Pamietam jak dzi¶ jak wygl±dał .
Oki koniec OT.
Czarek pamietaj zadnego siatexu !!!!
Rafal_Szczecin - 08-04-2009, 20:38
lutek zgapil odemnie, tylko tyle, ze ja mam zaspawana jedna dziure, a on dwie ooo
Cezar - 03-05-2009, 15:40
Dzis mija rok jak Colt wpadl w moje raczki
Przez ten czas nie byl mocno eksploatowany - raptem 5tys km - ale przygod to mial jak za XXtys km Byly okresy, ze wiecej jezdzilem Mazda niz Coltem. Spelnial swoje glowne zadanie, czyli wozenie moich czterech liter do pracy, Cari wozila mnie za to w trasach. Kupujac Colciaka myslalem ze wytrzyma wiecej niz rok, no coz mylilem sie i niestety bede musial go zamienic na cos wiekszego i mlodszego.
Kandydaci na nastepne auto to: Cari, Gal EA, Audi A4, Alfa 156 - 2 ostatnie maja duze poparcie Czarnej Gal, A4 i 156 tylko w sedanie - znowu Czarna
Plan jest taki zeby z wymiana wyrobic sie do wakacji, poszukiwania juz trwaja
Carisma ma u mnie chyba dozywocie, zawsze jak nia jade to morda sama sie smieje
rosomak1983 - 03-05-2009, 16:10
Cezar napisał/a: | Przez ten czas nie byl mocno eksploatowany - raptem 5tys km |
przez cały rok???
Cezar napisał/a: | Kupujac Colciaka myslalem ze wytrzyma wiecej niz rok, |
tzn???? Ze ty z nim wytrzymasz czy ze cos z nim nie tak
Cezar - 03-05-2009, 22:14
rosomak1983 napisał/a: | Cezar napisał/a:
Przez ten czas nie byl mocno eksploatowany - raptem 5tys km
przez cały rok??? |
Jak dzis rano sprawdzalem to tez sie zdziwilem ze tak malo zrobilem kilometrow
rosomak1983 napisał/a: | Cezar napisał/a:
Kupujac Colciaka myslalem ze wytrzyma wiecej niz rok,
tzn???? Ze ty z nim wytrzymasz czy ze cos z nim nie tak |
Mial byc na min 2 lata, no ale zostal na rok i troszeczke