To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant V6 Juiceman'a

deejay - 13-02-2010, 18:59

robertdg , do panelu climatronica pod przyciski przychodza właśnie te 8 mm :wink: , te W5W czerwone montowałem do zegarów zanim sie nie dorobiłem HC :)
robertdg - 13-02-2010, 19:10

deejay, więc w takim razie jak podchodza do climatronica to zapewne takze podchodza do podswietlenia pozostalych przycisków ;-) , mozesz mi jeszcze napisac jaka barwe kupowales do podswietlania climatronica :?:
Hugo - 13-02-2010, 19:35

robertdg napisał/a:
więc w takim razie jak podchodza do climatronica to zapewne takze podchodza do podswietlenia pozostalych przycisków
Niestety nie. W climatroniku są większe niż w przyciskach.
deejay - 13-02-2010, 19:46

Robert w panelu do podświetlenia climatronika przychodze 12 mm TE DIODY

Ps Mój panel i liczniki, nie sugerujcie sie kontrastem swiecenia licznika to wina aparatu, te diody sa tak mocne że odbijaja sie nawet wokół kierownicy na zywo jest ładnie i jednolicie podświetlone , ale to juz przeszłośc bo teraz sa HC :biggrin: TUTAJ

robertdg - 13-02-2010, 19:48

deejay, czyli pod przyciski 8mm a pod wyswietlacz 12mm :?:
deejay - 13-02-2010, 19:54

tak dokładnie :)
Harry79 - 03-03-2010, 12:03

Juiceman prosiłeś o komentarz.
Nie jest tak łatwo znaleźć auto mimo iż wybór jest przeogromny. ale jest coś takiego, kiedy szukasz samochodu i nagle wpada Ci w oko to jedno z pośród wielu na placu i już Wiesz, Widzisz na nim oczami wyobraźni napis "to jest twoje auto" to choćby nie wiem kto Ci odradzał i przekonywał to i tak Wiesz, że to jest to. Sam tak miałem i się nie zawiodłem.
JuicemanTwoje autko prezentuje się naprawdę ładnie i oby służyło Ci jak najlepiej. Galant jest autem, które przyciąga uwagę po prostu ta sylwetka ma coś w sobie :twisted:
Szerokości i do zobaczenia gdzieś, kiedyś w Polsce :wink:

swinks_UK - 03-03-2010, 12:23

Oj chłopacki namieszaliście z podświetleniem.
Mam w rękach rogrzebany przyciski od przeciwmgielnych i sterowania lusterek. W obu wchodzą te najmniejsze żaróweczki. A więc do klimatronika pasują te 8mm. :wink:

Hugo - 03-03-2010, 12:59

swinks_UK napisał/a:
sterowania lusterek
No ten raczej nie ma podświetlenia.
swinks_UK - 03-03-2010, 13:10

U mnie ma :D
swinks_UK - 03-03-2010, 18:12

OK, odwołuję to co powiedziałem. Właśnie rozebrałem panel klimatronika, i tam są:
2x T4 (10mm) żaróweczki podświetlające przyciski,
2x T5 (12mm) żaróweczki podświetlające ekran.

Z zamieszanie przepraszam :wink:

Anonymous - 06-03-2010, 21:26

najładniejsze kombi jakie produkowano ,jak dla mnie,i serduszko zacne :evil: ,czasem focha strzeli,ale te latka robią swoje,co do cudawianek z olejem, to z moich doświadczeń wychodzi że jak silnik oki to kiepawy olej mu nie zaszkodzi a jak kulawy to najlepszy nie pomoże :wink: ,co to za grajek alpinka???
jOkerek - 08-03-2010, 20:47

swinks_UK, u Ciebie ma bo zapewne masz ulotne lusterka :) tez planuje wlozyc taki wlacznik w miesjce starego a i przy okazji gratuluje zakupu :) mam nadzieje ze bedzie godnie reprezentowal znaczek na masce...
Juiceman - 08-03-2010, 22:49

hayabusa napisał/a:
co to za grajek alpinka???

Heh w przyszłości na pewno obecnie to Blaupunkt z niechlubnej marki samochodu na "F". Gra całkiem spoko, ale niestety kaseciak. Dlatego zmiana w przyszłości na CD.

Anonymous - 08-03-2010, 23:34

Juiceman łobuzie w srode przyjezdza...towar :P
odbieram chyba dopiero w weekend