To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Spoty ;)

Marti - 05-09-2010, 21:56

geckon napisał/a:
W ostatnią niedzielę września na spocie już będzie wypucowany i nie będzie się czego czepiać

A w tedy będzie żabami rzucało :D

geckon napisał/a:
W życiu, ja tam mogłem dalej siedzieć i gadać

:P

Anonymous - 05-09-2010, 21:59

Marti napisał/a:
A w tedy będzie żabami rzucało :D

Tzw. złośliwość rzeczy martwych? Trudno :p To jak ustalamy-26.09 o 15 u "Dziadka"?

Marti - 05-09-2010, 22:13

geckon napisał/a:
To jak ustalamy-26.09 o 15 u "Dziadka"?

Inaczej być nie chce :wink: chyba że się zmieni 8)

Zaczniemy zapisy początkiem przyszłego tygodnia (mam swoje powody chyba że ma mnie nie być... :roll: )

Anonymous - 05-09-2010, 22:14

Marti napisał/a:
Zaczniemy zapisy początkiem przyszłego tygodnia (mam swoje powody chyba że ma mnie nie być... )

Masz być :P To na początku tygodnia wrzucę temat na Coltmanię-ciekawe, czy znów będzie echo :mrgreen:

magiczny89 - 05-09-2010, 22:29

Marti napisał/a:
Tak nawiasem mówiąc co z magiczny89 - miał być......?

Miałem być prawda ale jestem strażakiem ochotnikiem i pojechałem na pożar.... Następnym razem się poprawie :)

Mithrill - 06-09-2010, 11:45

Szkoda, magiczny89. Oby następnym razem było spokojniej.

A ja z samego rańca przykleiłem logosy na Miśka.
Srebrne pasują świetnie! Już wiem jaką farbą wypełnię miejsce po diamentowym znaczku 8)

Anonymous - 06-09-2010, 16:13

Mithrill napisał/a:
A ja z samego rańca przykleiłem logosy na Miśka.
Srebrne pasują świetnie! Już wiem jaką farbą wypełnię miejsce po diamentowym znaczku

ładnie się prezentuje :mrgreen:

Marti - 06-09-2010, 19:40

Mithrill napisał/a:
Srebrne pasują świetnie!

A widzisz - miałem rację :D super wygląda z emblematami (wreszcie widać że mitsumaniakowy)

Anonymous - 06-09-2010, 21:49

Ustalamy tego spota? :P
Marti - 08-09-2010, 21:56

Cytat:
Ustalamy tego spota?

Oczywiście - 26.09.2010 godz. 15:00 miejsce: bar " U Dziadka"

Lista:
- geckon ( :wink: )
- Marti + Arleta

Anonymous - 09-09-2010, 07:48

Marti napisał/a:
Oczywiście - 26.09.2010 godz. 15:00 miejsce: bar " U Dziadka"

Lista:
- geckon ( )
- Marti + Arleta

O i to jest moderator-ja nic nie napisałem, a już wie, że się pojawię :mrgreen: I to jestem na pierwszym miejscu napisany haha 8) Wrzucam info na Coltmanię :P

Mithrill - 09-09-2010, 12:14

26.09. mam wolne!

Lista:
- geckon ( :wink: )
- Marti + Arleta
- Mithrill

:D

PS.
Marti, zrobiłem dziś wielkie woskowanie Lancerowi. Turtle spisał się rewelacyjnie. Z butelki ubyły może dwie łyżki stołowe wosku (na oko nie widać różnicy po butelce). Świetna sprawa! Misiek świeci się jak psu... wiadomo co :P .
A co najlepsze - zajęło mi to zaledwie 30 minut, a nie pół dnia.

Marti - 11-09-2010, 23:08

Mithrill napisał/a:
PS.
Marti, zrobiłem dziś wielkie woskowanie Lancerowi. Turtle spisał się rewelacyjnie. Z butelki ubyły może dwie łyżki stołowe wosku (na oko nie widać różnicy po butelce). Świetna sprawa! Misiek świeci się jak psu... wiadomo co .
A co najlepsze - zajęło mi to zaledwie 30 minut, a nie pół dnia.

Ja dzisiaj woskowałem swojego i w sumie po 5 takich akcjach mam większość wosku w butelce :D . Co do spotów to jutro jadę do Wrocławia na spot Dolnoślązaków na godz. 17:00 - może ktoś ma ochotę pojechać ze mną ?

Anonymous - 12-09-2010, 10:07

Marti napisał/a:
Co do spotów to jutro jadę do Wrocławia na spot Dolnoślązaków na godz. 17:00 - może ktoś ma ochotę pojechać ze mną ?

Ja niestety nie.
Mithrill napisał/a:
Lista:
- geckon ( )
- Marti + Arleta
- Mithrill

No i super :mrgreen:
Marti napisał/a:
Ja dzisiaj woskowałem swojego i w sumie po 5 takich akcjach mam większość wosku w butelce .

To ja wrzucę fotki swojego wywoskowanego innym woskiem 8)

[ Dodano: 12-09-2010, 17:21 ]
To ie jest świeżo po umyciu, co widać. Ale sami oceńcie efekt woskowania :mrgreen:
http://geckon666.cba.pl/

Mithrill - 13-09-2010, 08:09

To ten sam Colt, który był w Opolu? Jaka odmiana! :P
No tak, wygląda super po woskowaniu! Lśni jak nowy.

I nawet dostał klubowe emblematy. Myślałem tylko, że przykleisz je w innym miejscu (górny róg drzwi, pod lusterkami, nieco bliżej krawędzi). Chodzi o to, że zimą, lub w deszczowe dni może Ci go zachlapywać błotko...

Marti, w niedzielę miałem spotkanie innego typu :)
Podpowiem, że w Krobielowicach, pod Wrockiem, a mój Misiek musiał wtedy zostać w domu.