Łódzkie - Rozmówki łódzkie
kizia-mizia - 25-05-2009, 15:14
A tak zmieniając temat.....szkoda, że nie wszyscy zrzeszeni klubowicze mają znak rozpoznawczy na autku. Wiem, że to nie jest obowiązkowe. Ale jadąc i widząc oznakowanego mitsumaniaka...pozdrawiając...kierowca "kuma czaczę" a tak... to się spotkałam z małą przykrością. Pozdrowiłam kolesia w miśku...srebrnym galu....i wyprzedziłam go by widział mój znaczek na mojej strzale....patrze we wsteczne lusterko a on mi palec pokazał....bardzo nieładne zachowanie...i przykre...
pamar - 25-05-2009, 16:27
Bo to jest tak, że masa ludzi jeżdżących miśkami, nie ma pojęcia, że jest coś takiego jak MM. A swoją drogą dużo ludzi w ogóle nie korzysta z netu
kizia-mizia - 25-05-2009, 17:28
no to wiadome jest i ja to rozumiem...ale to jeszcze nikogo nie upoważnia do takiego zachowania
Anonymous - 25-05-2009, 17:59
Oczywiście. I to jest bardzo przykre o czym mówisz.
Ja też miałem małą skuchę.
Jadę i patrzę a granatowa Cari za mną jedzie......Mrugam awaryjkami, macham rękami a on nic.....no to zjeżdzam tam gdzie on (włączył kierunek to wiedziałem) wylatuję z auta......
Oni też wysiadają, krzyczę że witam itp, że zapraszam do klubu i na forum, a on ze zdziwieniem...........
TO JEST COŚ TAKIEGO????
Mało nie upadłem. Jedyne co mnie pociesza to to że mnie nie pobił jak podbiegałem do niego.......tylko tak jakoś miło rozmawiał.
junior81 - 25-05-2009, 19:08
Ja codziennie na trasie łódź stryków spotykam dużo miśków i nawet te same o określonych porach ale niestety nikogo z klubu.(albo tylko bez znaczka)
SHARK1979 - 25-05-2009, 22:46
kizia-mizia napisał/a: | .szkoda, że nie wszyscy zrzeszeni klubowicze mają znak rozpoznawczy na autku. |
Jeśli chodzi o te ładne spore logo na zderzakach to moja robota co się nakleiłem na autka ,ale miło że pomysł przeszedł, bym wiedział że tak będzie to był z Grudziądza nabrał więcej a tak
Forest_Taft, a to ostatnia osoba która się na to załapała
A gdyby dać taki temat czy ktoś ma zbędne całe loga ze zlotu to można by się było dogadać podocinać i mogę kleić
jacek11 - 25-05-2009, 23:22
kizia-mizia, czy to był srebrny Gal kombi,i przemieszczał się w okolicach
Radomska?
misiek-misiek - 26-05-2009, 17:42
jacek11 napisał/a: | kizia-mizia, czy to był srebrny Gal kombi,i przemieszczał się w okolicach
Radomska? |
Nie będę się za żonę wypowiadał ale raczej na 100% tak
SHARK1979 napisał/a: | A gdyby dać taki temat czy ktoś ma zbędne całe loga ze zlotu to można by się było dogadać podocinać i mogę kleić |
kartę kredytową do dociskania sobie musisz załatwić tylko metalową, żebyś jej nie pogryzł
kizia-mizia - 26-05-2009, 19:22
jacek11 napisał/a: | kizia-mizia, czy to był srebrny Gal kombi,i przemieszczał się w okolicach
Radomska? |
Niestety sedan i nie na naszych blachach. To był ktoś z woj. świętokrzyskiego bo miał TKI. A co to za osoba z tego gala kombi? Że się spytam.
Dynamind - 26-05-2009, 19:40
no właśnie , ja też często widzę właścicieli pięknych Misiów, którzy nie należą do MM i nie reagują w najmniejszym na pozdrowienia. Nie kapują czemu daję im długimi po gałach skoro policja nie stoi i macham. Myślą zapewne, że coś mi się stało , albo że dostałam ADHD za kierownicą.
Sama natomiast dzięki Adamowi jestem oznakowana i godnie reprezentuję Mitsumaniaków naklejką na zderzaku i "coltmanią" na szybach.
pamar - 26-05-2009, 20:15
Ja się zastrzelę od 10 maja jeżdżę bez przeglądu
novaczek - 26-05-2009, 23:06
junior81 napisał/a: | Ja codziennie na trasie łódź stryków spotykam dużo miśków i nawet te same o określonych porach ale niestety nikogo z klubu.(albo tylko bez znaczka) |
To w takim razie jestem ciekaw ile razy się mijaliśmy Choć jeśli mam być szczery to nigdy nie widziałem czerownego galanta na Strykowskiej
kizia-mizia - 27-05-2009, 08:57
Cytat: | Ja się zastrzelę od 10 maja jeżdżę bez przeglądu |
Ja o mały włos miałabym to samo . Ale mam męża, który zagląda czasem w moje papierki i sprawdza takie rzeczy. Ja do tego głowy nie mam
piotrek204 łódz - 27-05-2009, 14:59
czy ktoś wie coś na temat budowy parku linowego w zgierzu?
jacek11 - 27-05-2009, 17:26
kizia-mizia napisał/a: | . A co to za osoba z tego gala kombi? Że się spytam. |
Właściwie to nie wiem,ale pytam,bo znam wszystkie gale w R-sku.
|
|
|