ASX Ogólne - ASX -zapisy
tonyhc - 17-07-2010, 11:32
A może miałeś doczynienia z wersja INFORM a nie INVITE - w tej pierwszej nie ma świateł dziennych
krzychu - 17-07-2010, 12:05
jan1994 napisał/a: | ale w momencie gdy palą się światła do jazdy dziennej nie powinny palić się światła z tyłu samochodu a ja jestem przekonany, że paliły się. |
Pod warunkiem że ktoś nie wpadł na pomysł żeby tryb skandynawski (obecny w Lancerze i Outku) nazwać światłami do jazdy dziennej.... Ale było by to grube nadużycie.
jan1994 - 17-07-2010, 12:36
tonyhc napisał/a: | A może miałeś doczynienia z wersja INFORM a nie INVITE - w tej pierwszej nie ma świateł dziennych |
Jeździłem samochodem testowym w wersji INVITE z silnikiem 1,8 diesel 150 KM i o tej wersji rozmawiałem ze sprzedającym.
@krzychu chyba masz rację
Zobacz tu , tam jest napisane w wersji INVITE "światła dzienne" a nie "światła do jazdy dziennej" a to może być spora różnica
marpit - 02-08-2010, 09:51
Jackie napisał/a: | marpit napisał/a: | To niech poda cennik |
Cena kratki nie jest ustalona, z pisma od MMC wynika, że to auto będzie miało kratkę i tyle, jednocześnie jest informacja, że możliwym jest zakończenie kratkowozów już w październiku. Nic więcej nic mniej. Jak będzie - dowiemy się po przejściu procedur homologacyjnych.
Się niech Kolega nie denerwuje bo zmarszczek dostanie Jak będę znał szczegóły od razu napisze, ok?
Pozdrawiam |
I są jakieś wieści dotyczące kratki?
Jackie - 02-08-2010, 15:02
marpit, są koszt to 2,5tysiąca i diesele 4WD dostępne w zasadzie już (zostało potwierdzenie homologacji do zrobienia a od września pozostałe wersje Nieco mnie ubiegłeś bo chciałem "odtrąbić" jak już wszystko będzie zapięte na ostatni guzik ale do tego zabrakło kilku dni
Pozdrawiam
Charly - 02-08-2010, 17:34
Jackie napisał/a: | marpit, są koszt to 2,5tysiąca i diesele 4WD dostępne w zasadzie już (zostało potwierdzenie homologacji do zrobienia a od września pozostałe wersje Nieco mnie ubiegłeś bo chciałem "odtrąbić" jak już wszystko będzie zapięte na ostatni guzik ale do tego zabrakło kilku dni
Pozdrawiam |
Czy z homologacją będzie w wersji 4 osobowej jak Lancer, czy 5 osobowej jak Outlander?
color1 - 02-08-2010, 17:40
Jackie napisał/a: | diesele 4WD dostępne w zasadzie już |
co znaczy na już ? idę do salonu i wyjeżdżam nowym autem, czy idę do salonu, wpłacam zaliczkę i za dwa miesiące wyjeżdżam nowym autem ?
mam na myśli invite lub intense...
jurekschroda - 02-08-2010, 17:54
O ile jeszcze są - pewnie tak, ale "troszku już przebrane" w końcu pierwsza dostawa ( właśnie diesle) dotarła już jakiś czas temu, a zamówienia byly składane już od dawna.
Jackie - 03-08-2010, 11:35
Charly napisał/a: | Czy z homologacją będzie w wersji 4 osobowej jak Lancer, czy 5 osobowej jak Outlander? |
4 osoby
color1 napisał/a: | co znaczy na już ? idę do salonu i wyjeżdżam nowym autem, czy idę do salonu, wpłacam zaliczkę i za dwa miesiące wyjeżdżam nowym autem ? |
To znaczy dokładnie to co napisałem powyżej czyli za kilka dni będzie potwierdzenie homologacji i wtedy będziesz mógł zamówić auto a kiedy je odbierzesz zależy od stoku dealera (na kiedy takie auto ma, ja np. najwcześniej na koniec września bo to co miałem "na teraz" było sprzedane zanim samochód do Polski trafił ).
Owocnych łowów
Pozdrawiam
eMBe - 03-08-2010, 14:46
A gdzie te korzenie w ASX'ie?
Jackie - 03-08-2010, 15:28
eMBe napisał/a: | A gdzie te korzenie w ASX'ie? |
No stylistyka "Jet fighter" czyli Gal
Pozdrawiam
jurekschroda - 03-08-2010, 16:12
Gal to był "rekin fighter"
Tak czy siak, całe szczęście, że porzucili Francuza z jego stylistyką poprzedniego Lancera, Grandisa i Colta. Teraz te auta są naprawdę ładne i nie giną w tłumie
Jet Fighter rządzi
gzesiolek - 03-08-2010, 16:32
Akurat Colt i Outek II wg mnie wcale lepiej z glonojadem z przodu nie wyglądają, w stosunku do poprzednikow sprzed liftu...
Ale generalnie stylizacja przodu poprzedniego Lancerka, Grandisa, Outka I, nie mowiac juz o nie sprzedawanym w Europie Galancie DJ (brrr... w stosunku do pieknego EA) wolala o pomste do nieba... jakby ktos im majtki na twarz zalozyl...
No ale za to byly chyba z lepszych materialow i ogolnie sobie cenione w stosunku do obecnie sprzedawanych (takich jak moj Lancelot).
Trik - 03-08-2010, 16:52
eMBe napisał/a: | gdzie te korzenie w ASX'ie | Nie tylko "Jet fighter", ale i RVR.
A poprzednia generacja Lancera przypomina mi Renię Megan i to chyba taki mix z dwuch generacji Jeszcze dupę w OII poprawią/zmienią i będzie git.
jurekschroda - 03-08-2010, 17:02
Poprzedniego Lancerka kupowało się nie dla wyglądu - raczej pomimo wyglądu.
Zewnętrznego, bo środek jest ok.
Za to jak to jeździ...
No, miało być o ASXie... w porównaniu do konkurencji ( Qaszanka, 3008) wyglądem wymiata i tyle Szczególnie fajni wyglad a w jasnych barwach - wtedy widać przetłoczenia na bokach.
|
|
|