Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
akbi - 05-01-2007, 14:50
Marcin-Krak napisał/a: | Nowy atak Legii gumas_72, i McDoune, |
... i Marcin-Krak, na Dyrektora Sportowego
Marcin-Krak - 05-01-2007, 14:56
akbi napisał/a: | i Marcin-Krak, na Dyrektora Sportowego |
oK ale tylko w Wisełce - przynajmniej więcej wiem o piłce niż nowy prezio.
Legia ma Nędze , a my nowego prezesa Helera
akbi - 05-01-2007, 14:59
Marcin-Krak napisał/a: | a my nowego prezesa Helera |
pokazywali go ostatnio przez dwa dni w TV
Marcin-Krak - 05-01-2007, 15:03
akbi napisał/a: | pokazywali go ostatnio przez dwa dni w TV |
No tak do pokazywania i lania wody o d***e maryny się nadaje extra. Ale nie do rządzenia w klubie potencjalnych mistrzów Polski
Nawałka napisał w raporcie otwarcoa czy jak to tam nazwać że obecna kadra pozwala wierzyć w zdobycie mistrza nawet jak odejdą Ci wystawieni na listę transferową .
McDoune - 05-01-2007, 15:11
akbi napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Nowy atak Legii gumas_72, i McDoune, |
... i Marcin-Krak, na Dyrektora Sportowego |
Moja gra w ataku na pewno miałaby jedną zaletę....
Kibice z rozżewnieniem wspominali by Nędze jako super piłkarza
harpagan - 05-01-2007, 17:05
Chlopaki jak bedziecie kontrakty podpisywac to jakis karnecik dla mnie wynegocjujcie
Marcin-Krak - 05-01-2007, 18:25
harpagan napisał/a: | Chlopaki jak bedziecie kontrakty podpisywac to jakis karnecik dla mnie wynegocjujcie |
No co Ty Oni to na pewno nie Gwiazdorzyć będą
harpagan - 06-01-2007, 00:13
Niech nie gwiazdorza bo wiem czym jezdza
Marcin-Krak - 06-01-2007, 11:52
harpagan napisał/a: | Niech nie gwiazdorza bo wiem czym jezdza |
No pewnie sie od razu przesiąda do Lancerów EVO - pewnie tego białego opisywanego tu na forum I w ramach oszczędności gaz założą
Dzięki Grzelakowi Legia wywalczy mistrzostwo Polski. To jeden z nielicznych polskich piłkarzy, którzy potrafią przyjąć piłkę pod kryciem. Drużyna ma czas, aby podejść. Na nim będzie się opierała siła ofensywna Legii. Grzelak przyjmuje piłkę, zastawia się, ale i potrafi się uwolnić. Potrafi strzelić bramkę... - mówi Boniek.
No może się jednak myli Zibi
harpagan - 07-01-2007, 15:22
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
Czyli to co bylo do przewidzenia
Anonymous - 08-01-2007, 19:46
Jak informuje "Przegląd Sportowy" na liście życzeń rzymskiego Lazio znajduje się dwóch piłkarzy Wisły Kraków. Są to Marcin Baszczyński i Jakub Błaszczykowski.
"PS" powołując się na "Corriere dela Sera" Baszczyński miałby ewentualnie zastąpić w Lazio Massimo Oddo, który ma przejść do AC Milan.
Włoska gazeta informuje zarazem, że Baszczyński jest jednym z pięciu kandydatów do gry w Lazio. Na liście życzeń znajduje się także Jakub Błaszczykowski.
Marcin-Krak - 12-01-2007, 17:54
Ćwielong będzie graczem Wisły, nie wiadomo czy już od tej rundy - czy dopiero od lata.
Sobolewski i Dudka mają iść do Bułgarii ; Baszczyński i Błaszczykowski do Włoch; 9 z listy transferowej do rezerw; ktos tam jeszcze gdzieś tam ma iść i mistrzem to my już na pewno będziemy - ale chyba nie w tym sezonie
sruba - 13-01-2007, 09:42
90minut.pl napisał/a: |
W piątek sfinalizowano transfer napastnika Ruchu Piotra Ćwielonga do Wisły Kraków. Ćwielong formalnie będzie zawodnikiem "Białej Gwiazdy", lecz w rundzie wiosennej nadal występować ma w Chorzowie na zasadzie wypożyczenia.
- Doszliśmy do porozumienia z Wisłą. Nie chcieliśmy stać na drodze rozwoju piłkarskiego Ćwielonga, a krakowianie nie zamierzają stać na drodze naszego awansu, dlatego zgodzili się na jego półroczne wypożyczenie, aby pomógł nam w wywalczeniu miejsca w ekstraklasie - powiedział dyrektor chorzowskiego klubu, Krzysztof Ziętek.
Pytany o to, czy transfer Ćwielonga pokryje stare długi Ruchu wobec Wisły, szef "niebieskich" odparł: - Suma transferu jest niewielka, ale obie strony są z jego warunków zadowolone.
Na Cichej wynegocjowano już kontrakty z Aleksandrem Radunoviciem i Mamią Dżikią. Działacze z ich podpisaniem czekają tylko na decyzję trenera Marka Wleciałowskiego, czy widzi w swojej drużynie obu graczy ŁKS. Decyzja ma zapaść w sobotę, a już w poniedziałek 24 piłkarzy wyjedzie na obóz do Wisły. W gronie tym nie będzie Jarosława Białka, bowiem "niebiescy" nie są zainteresowani graczem Widzewa, trenującym obecnie z Górnikiem Zabrze.
|
Marcin-Krak - 19-01-2007, 16:12
Kilka doniesień z Wisły
Strajk Jeana Paulisty, Brazylijczyk się skompromitował
Wisła Kraków złożyła w piątek ofertę transferową Widzewowi Łódź w sprawie 23-letniego obrońcy Jakuba Wawrzyniaka. Wcześniej klub doszedł do porozumienia z zawodnikiem odnośnie warunków kontraktu.
Nikola Mijajlović ma odejść do Turcji, albo nawet na 3 lata trafić za kratki
McDoune - 19-01-2007, 17:40
Marcin-Krak napisał/a: |
Strajk Jeana Paulisty, Brazylijczyk się skompromitował |
się zbrechtałem...
a i jeszcze pierwszy komentarz pod artykułe "u nas przynajmniej trener nie biega z alkomatem"... ech co za liga
|
|
|