Nasze Miśki - Czterołapa pantera
robertdg - 06-10-2011, 07:56
Ale ten polastyk to już mogłes odkręcić, pod śrubką też mogło się coś znależć do wydrylowania
Wojciech Bogacz - 06-10-2011, 10:49
Jak patrzę na to co robisz przy tym Eclips'ie to po głowie lata mi tylko jedna myśl: "świetna robota !"
Może i mnie kiedyś najdzie na takie robótki przy moim Galu, ale na razie jakoś nie zanosi się na nic szczególnie wielkiego - trochę kosmetyki może, jakieś drobne sprawy mechaniczne i tyle
rosomak1983 - 06-10-2011, 11:34
robertdg napisał/a: | Ale ten polastyk to już mogłes odkręcić, pod śrubką też mogło się coś znależć do wydrylowania |
Robercie bede wszystko konserwował niebawem to tylko przy okazji zmiany amorów bo jakies kropki zauważyłem.
Wojciech Bogacz napisał/a: | Jak patrzę na to co robisz przy tym Eclips'ie to po głowie lata mi tylko jedna myśl: "świetna robota !"
Może i mnie kiedyś najdzie na takie robótki przy moim Galu, ale na razie jakoś nie zanosi się na nic szczególnie wielkiego - trochę kosmetyki może, jakieś drobne sprawy mechaniczne i tyle |
Wojtku juz nie badz taki skromny widzialem co robiłes przy galu i jestem pod wrazeniem. Byłes jedna z osób ktora mnie zainspirowała
rosomak1983 - 15-10-2011, 02:00
Pogladowa sylwetka z przódu, narazie jeszcze cały zakurzony...
Uploaded with ImageShack.us
Prace nieco staneły i obawiam sie czy uda sie zakonserowac go jeszcze teraz... Co radzicie ??? Znalazłem gosci co mi czesciowo wypaskuje podwozie. tam gdzie da sie pozasłaniac bezpiecznie co trzeba.
Przy okazji dorwałem drugi blotnik bardzo ładny tylko na samym dole zgnity ale to obetne dospawam z innego zdrowego, zabezpiecze i pod progiem plastikowym widac nie bedzie. a moze kiedys trafie idealny choc ten poza samym dołem super jest.
Wszyc - 15-10-2011, 03:29
Olbrzymi masz ten garaż! szkoda że u mnie to nawet takich nie budują ładnie po za tym
Czyli co z tyłu do GS pozostało teraz dolepić literkę X ?
rosomak1983 - 15-10-2011, 10:59
Wszyc napisał/a: | Olbrzymi masz ten garaż! |
nie jest zbyt duzy. moze wydaje sie.
Wszyc napisał/a: | Czyli co z tyłu do GS pozostało teraz dolepić literkę X ? |
tak jakby zrobione
Poatym z tyłu tez drobne zmiany beda. w wygladzie.
jacek11 - 15-10-2011, 13:37
rosomak1983 napisał/a: | tak jakby zrobione
|
rosomak1983 - 15-10-2011, 21:01
Ostatnie pomysły; deske poflokowac i szukać przewodów w oplocie na tył.
Wszyc - 16-10-2011, 01:26
hahaha załatwiłeś mnie z tym "X" dobre
rosomak1983 - 19-10-2011, 03:15
Wnetrze Ralliart tj kierownica i gałka.
Z tym ze gąlka zadomowiła sie w lancerze i niewiem czy ja odda...
rosomak1983 - 22-10-2011, 19:35
Wydech założony;
-tłumik HKS super dragger
-przelot 2.75 cala
Cos tam zed srodka poskładane...
W komorze no juz prawie jak ma byc; Jeszcze kolor literek na pokrywie...
Saqu - 23-10-2011, 12:40
tylko tłumik końcowy? odpalałeś go może żeby zobaczyć brzmienie? silencera też do niego dostałeś?
ja u siebie planuje 3'' na przelocie właśnie z jakimś tłumikiem końcowym tylko chciałem, żeby miał jakieś ładne brzmienie
noi nie kosztował worka pieniędzy
rosomak1983 - 23-10-2011, 14:18
Saqu napisał/a: | tylko tłumik końcowy? odpalałeś go może żeby zobaczyć brzmienie? silencera też do niego dostałeś? |
tak tłumik końcowy ale nie zapominaj ze mam turbine która sama w sobie tłumi hałas wydechu.
A jak to bedzie brzmiało to wiem bo jakby to powiedziec jezdziłem na tym tłumiku z tym silnikiem. Do 3 tyś jest cicho jedynie bulgocze tak pieknie, potem jak dobrze depniesz to potrafii huknac, To jest HKS kolego brzmienie piekne.
Saqu - 23-10-2011, 14:54
ma się rozumieć, też pod turbo będę robił.
a zdradzisz jeszcze mniej więcej jak cenowo zapłaciłeś za niego
rosomak1983 - 23-10-2011, 17:01
Kupiłem razem z Talonem, ogólnie był on baza do tego projektu zeby nie kupowac wszystkiego osobno. A taki tłumik gdy go produkowali kosztował sporo jak to HKS, czasem sie pojawia uzywka ale do tanich nie nalezy.
|
|
|