Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014
Guga_deLux - 15-05-2011, 19:08
Odpad z powodów rodzinnych
Realistka - 15-05-2011, 20:34
Bardzo dziękujemy za miłe spotkanie. Syn już śpi.
A tak poza tym Pawełek mówi tylko o Madzi - i pyta czy zobaczy ją w Tychach za miesiąc
Jeszcze raz dziękujemy (wraz z synem) za mile spędzony czas i do zobaczenia za miesiąc
z grupy śląskiej z forum CM byli:
1. djsebus (CM / MM)
2. Grabi (CM / MM)
3. ozzy89 (CM / MM)
4. daga201 (CM / MM)
5 Realistka (CM / MM)
6. Koyocik (CM / MM)
choć każdy z nas należy również do MM
JCH - 15-05-2011, 21:25
Jogurt napisał/a: | właśnie wróciliśmy z syrenowego rajdowania | Wracałem z gór i na Murckowskiej dogoniłem właśnie jakąś "Zipę" Rejestracja bodajże EP więc kupa jazdy była przed nią
Przepraszam, że nie byłem ale powrót wypadł mi o takiej porze, że jak wróciłem do domu to praktycznie musiałbym zaraz wyjeżdżać a niestety byłem brudny, śmierdzący, nie ogolony ..... Wstyd się było tak pokazać wśród ludzi
mjsystem - 15-05-2011, 22:20
Dziękujemy za miłego spota. Fajnie widziec na raz tylu MM i CM. Do nastepnego w Tychach!
Anonymous - 15-05-2011, 22:23
Siemianowice Śląskie - 2011-05-15 - 19 Miśków
coolluk - 15-05-2011, 22:32
hehe fajnie było fajnie znowu nowe twarze zarobiliśmy piękne ramki tylko moja mitsumaniaczka troche się rozgadała za bardzo
Jogurt ja już za Wami nie wracam nie daje rady zwłaszcza z zapasówką na przodzie
Martinos odprowadziłem Cie jak najdalej się dało
Do zobaczenia do następnego w Tychach miejmy nadzieje, że przy lepszej aurze tylko musialbym coś miśka podpicować bo blado wypada na tle kolegów
Pozdrawiamy !
P.S.
Mam jakies 2 fotki z parkingu to moze jutro wrzuce jak ktos nie chce tablic ujawnic to pisac zasłonie
MartinMM - 15-05-2011, 22:45
Ja już też dojechałem do domu. Dzięki za miłe spotkanie było bardzo miło poznać mi, nie których kolegów oraz koleżanki z forum.
coolluk, jak wyjechaliśmy w okolice 1000- lecia to już wiedziałem gdzie byliśmy ale dziekuje bardzo za eskortę, była znacznie lepsza, niż przez pewien odcinek drogi ta policyjna
Mhm ale się rozpisałem xD, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za miesiąc w takim razie, chyba, że gdzieś się spotkamy na trasie.
coolluk załatw tak by następnym razem Żona prowadziła, to może jakieś piwo strzelimy z Mjsystem-em
POZDRO
Jogurt - 15-05-2011, 22:50
JCH napisał/a: | Wracałem z gór i na Murckowskiej dogoniłem właśnie jakąś "Zipę" Rejestracja bodajże EP więc kupa jazdy była przed nią | to jeszcze nic, pomyśl o tej z ZGL przy nich to my jeździliśmy po placu. ogólnie połowa aut na zlocie była z okolic Łodzi i Wawy a w sumie 33 zipki szalały. Z Wawy była też 103 z dwucylindrowym silnikiem S15 i całymi 27KM. pod Równice wjechała bezproblemu jak ktoś chce zobaczyć w relacje z IV Bielskiego Rajdu Syren to powinna być w pon lub wt Raporcie na TVN Turbo. Nieskromnie dodam że moje wypociny też powinny być. dobra koniec o zipach bo strony braknie
coolluk napisał/a: | Jogurt ja już za Wami nie wracam | oj tam,oj tam. to jak z Siemianowic wyjedziesz ?
ps: coolluk napisał/a: | zasłonie | zasłonić to chyba słoń może tylko
no a wogóle to dzięki za miłe spotkanie.
MartinMM - 15-05-2011, 22:54
coolluk napisał/a: | Jogurt ja już za Wami nie wracam | nie chce mówić kto momentami najwięcej deptał
coolluk - 15-05-2011, 22:58
Martinos napisał/a: | następnym razem Żona prowadziła, to może jakieś piwo strzelimy z Mjsystem-em |
i tak sie zatem stanie amen
I to nie jedno
albo skończą się mitsumaniaki dla mojej żony porządek musi być !
coolmadzi się podoba bo spod piramidy można do nas dojechać z zamkniętymi oczami
OK lecę bo nie wstane jutro
Jogurt no dobra to polece po całości frekwencja godna spotu
Dobrej nocy !
mjsystem - 15-05-2011, 23:25
Martinos napisał/a: | coolluk załatw tak by następnym razem Żona prowadziła, to może jakieś piwo strzelimy z Mjsystem-em | ~
Piwko murowane
coolmadzia - 15-05-2011, 23:48
no pewnie ledwo jeden spot się skończył a oni już o drugim żeby tlyko piwko pic -picie im tylko w glowie :P dzięki dziewczyny za suuper atmosfere i pogaduchy do nastepnęgo w Tychach
Djsebus - 16-05-2011, 00:10
To było moje pierwsze takie spotkanie + gorączka i ból głowy, dlatego nie byłem taki aktywny na tym spotkaniu... Nikogo na tym spotkaniu nie znałem osobiście, jedynie poprzez rozmowy na forum, więc troche cicho siedziałem.. Byłem nową osobą, więc chyba rozumiecie o co mi chodzi Gdy Was troche lepiej poznam to będzie mi łatwiej ogarnąć to wszystko Dzięki za spotkanie, było baaardzo ciekawie i gdy zjawie sie na spocie w Czerwcu w Tychach, to będe bardziej rozmowny ma przynajmniej taką nadzieje
mjsystem - 16-05-2011, 00:40
Djsebus, spoko, pierwsze śliwki robaczywki, zapraszamy. Każdy z nas zaczynał od braku znajomości. Wracaj do nas na kazdy spot
Djsebus - 16-05-2011, 00:47
mjsystem - A początki są najtrudniejsze, czego dowodem była moja nowa twarz Jeżeli będzie tylko czas i paliwo w baku, będe zawsze i wszędzie
|
|
|