To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - FTO LHD LPG

Marcin-Krak - 03-08-2012, 22:08

NIe różowy - nie podoba mi się :P :mrgreen:
robertdg - 03-08-2012, 22:24

Ktoś mi ten no pomysła podpitolił, dlaczego moje auto wygląda podobnie jak Wasze :?:
Jaro1974 - 03-08-2012, 23:06

Pięknota :twisted: :wink:
Seichan - 03-08-2012, 23:22

stary alfer napisał/a:
Na Zlot nim lecicie czy Galem?

FTO ;)

Wyrazy uznania należą się wykonawcy - Mariuszowi manieklakmech :thumbright:

robertdg napisał/a:
Ktoś mi ten no pomysła podpitolił, dlaczego moje auto wygląda podobnie jak Wasze :?:

A tego to już nie wiem. 7 czerwca wizualizacja pojawiła się w tym temacie, pomysł padł sporo wcześniej, ale były długie narady nad ostateczną barwą. Więc albo mamy podobny gust, albo ktoś nam pomysł wykradł z głów :badgrin:

robertdg - 03-08-2012, 23:50

Seichan napisał/a:
A tego to już nie wiem. 7 czerwca wizualizacja pojawiła się w tym temacie, pomysł padł sporo wcześniej, ale były długie narady nad ostateczną barwą. Więc albo mamy podobny gust, albo ktoś nam pomysł wykradł z głów :badgrin:
No cóż nie byłem na bieżąco, wypada poprawić ;-)
Seichan - 03-08-2012, 23:58

robertdg napisał/a:
No cóż nie byłem na bieżąco, wypada poprawić ;-)

Nie chcę nic sugerować, ale Marcin-Krak na pewno by się ucieszył, jakby ktoś wykorzystał jego pomysł :biggrin:

M6riano - ledy tylko jako światła do jazdy dziennej :mrgreen: O tych można pomyśleć ;)

Anonymous - 04-08-2012, 00:09

PIĘKNOŚĆI !! !
m6riano - 04-08-2012, 00:19

Seichan napisał/a:
M6riano - ledy tylko jako światła do jazdy dziennej :mrgreen:

Żeby oszpeciły tylko..?
miałem na myśli środek oraz podśw.tab.rej.

jacek11 - 04-08-2012, 01:54

m6riano napisał/a:

Seichan napisał/a:
M6riano - ledy tylko jako światła do jazdy dziennej :mrgreen:

Żeby oszpeciły tylko..?

I tu się zgadzam :) jest piękny,i niech taki zostanie.znam gościa,który założył światła dzienne do Carrery.....auto straciło smak :|

bastek - 04-08-2012, 06:36

no ładne cacko my tu mamy...
ledy-niet :twisted:
za to stała karta na myjnię obowiązkowo - nie tak jak mój misiek, wiecznie ukurzony...

_Slawek_ - 04-08-2012, 08:48

Może niekoniecznie ledy, ale chodziło mi bardziej o światła do jazdy dziennej w takim kształcie i mniej więcej rozmieszczeniu (chociaż zgodnie z przepisami to chyba u nas trzeba odrobinę szerzej) jak w thundrebolcie :) http://youtu.be/uGzJUmpexAs?t=2m34s - Dodatkowe światełka są dobrze widoczne od 2:54.

Ale to tylko taka opcja ;) Nie ma jakiegoś wielkiego parcia na dodatkowe żarówki :)
Myślałem też o przyciemnieniu tylnej szyby, ale to od razu implikuje konieczność montowania czujników cofania ;)

A wracając na ziemię, to okazało się, że po 2 miesiącach od nabicia klimy kilka drobnych nieszczelności wystarczyło aby cały czynnik się ulotnił :( Trzeba się będzie tym zająć i to z wyższym priorytetem bo bez klimy na zwykłym nadmuchu w deszczowe dni sam nawiew nie radzi sobie za dobrze z odparowaniem szyby :?

Ze spraw kosmetycznych na zewnątrz pozostało już chyba tylko pomalować i założyć dekielki do felg no i sukcesywnie pozbywać się resztek pasty z ciemnych elementów.

Rafal_Szczecin - 04-08-2012, 09:52

JEST MOC !!!!!
londolut - 04-08-2012, 11:00

+1 :!:
stary alfer - 04-08-2012, 11:09

londolut napisał/a:
+1

Lekko! :P

jacek11 - 04-08-2012, 14:15

_Slawek_, tylko nie jeździj nim jak na tym filmie :wink: