To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC

Anonymous - 26-11-2006, 16:27

A ja tam jestem na szarym końcu :cry: ale to dlatego że troszkę brak mi czasu
Hubeeert - 26-11-2006, 16:32

A ja coraz bliższy jestem wyłączeniu licznika pod avatarem....
Efa! - 26-11-2006, 16:49

to się oddal :twisted:

Bo ja swojego licznika nie oddam za żadne skarby!!!

Anonymous - 26-11-2006, 16:59

Hubeeert napisał/a:
A ja coraz bliższy jestem wyłączeniu licznika pod avatarem....

To wywal mój post, jeżeli o to chodzi (ten też).
Ja i tak piszę tylko jak mam coś konkretnego do powiedzenia albo z konkretnym pytaniem i oczywiście jak mi czas na to pozwala. Nie nabijam postów niepotrzebnie. A te dwa jak napisałem wyżej możesz usunąć :)
Co do licznika to jak dla mnie nie musi być
Pozdrawiam :!:

Anonymous - 26-11-2006, 17:00

Niech licznik zostanie, dobrze wygląda ;-)

Widać kogo się trzeba bać :D

[ Dodano: 26-11-2006, 17:06 ]
Tak na marginesie...
gdyby nie brak czasu i lenistwo to bym pisal wiecej, a przynajmniej bym czytał. Wracam zorany z pracy i jak nie jade gdzies na fuche i nie kombinuje przy Misiu to oglądam sobie jakiś film i idę spać, żeby nastepnego dnia byc wypoczetym i zeby szybko skonczyc prace, wrocic do domu, zrobic fuche lub cos przy Misiu, obejzec film i isc spac, żeby nastepnego dnia....

W soboty tak samo, a w niedziele "ni chu*..." nikt mnie z domu nie wyciągnie (chyba, że jadę gdzieś na fuchę)...

Hubeeert - 26-11-2006, 17:06

Wiecie co? Jak dla mnie wazne jest nie ile kto ma postów tylko ile razy zechciało się mu ruszyć dupę i komuś pomóc na tyle, że osoba obdarowana tą pomocą zechciała kliknąć "pomógł" Liczba postów nie znaczy nic. W każdym razie nie dla mnie. A półtora roku temu gdy się to zaczynało - hmm było i tak że moje posty tu to było ponad 50% wszystkich ;-) Teraz spadłem chyba do 7%? :lol:
igi - 26-11-2006, 17:13

Hubeeert napisał/a:
zechciało się mu ruszyć dupę i komuś pomóc na tyle, że osoba obdarowana tą pomocą zechciała kliknąć "pomógł"

A jest taka opcja pomógł "w realu" ?

Anonymous - 26-11-2006, 17:27

Hubeeert napisał/a:
zechciało się mu ruszyć dupę i komuś pomóc na tyle, że osoba obdarowana tą pomocą zechciała kliknąć "pomógł"

No właśnie
To chyba co niektórzy nie za bardzo orientują się w tej opcji bo tylko jak dawałem jakieś rady to ktoś pisał "dzięki" w następnym poście :evil:

Hubeeert - 26-11-2006, 17:28

igi, taka żeby mi się chciało ruszyć dupę do Białegostoku :?: Może się w przyszłym tygodniu przekonasz. I znów Cię powkurzam ;-)
igi - 26-11-2006, 17:34

Hubeeert napisał/a:
I znów Cię powkurzam

Hehe za cienki jesteś na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hubciu pytam poważnie! Czy da się jakos ta opcję pomógł przenieść na "pomógł w real-u"?

Hubeeert napisał/a:
igi, taka żeby mi się chciało ruszyć dupę do Białegostoku Może się w przyszłym tygodniu przekonasz

Ehhhhhhhhhh miło by było zobaczyć Twoją mordkę ( o kurna ja to napisałem :D :lol: :wink: )

Hubeeert - 26-11-2006, 17:39

igi napisał/a:
Czy da się jakos ta opcję pomógł przenieść na "pomógł w real-u"?
Nie za bardzo - jak ktoś (w tym Ty) chce jakiejś nowej funkcji w forum - proszę znaleźć hacka który to umożliwi i jest zgodny z php by Przemo - potem ankieta i wiadomo co i jak.
akbi - 26-11-2006, 20:39

Hubeeert napisał/a:
moje posty tu to było ponad 50% wszystkich Teraz spadłem chyba do 7%?

Oj Hubert … opuszczasz się … Musisz się wziąć za siebie i częściej zaglądać na forum :mrgreen:

Piospi - 26-11-2006, 21:17

nie usuwajcie tego tematu, chociaż zamknijcie :D
Efa! - 27-11-2006, 16:17

a po co zamykać?

Moderatorzy są

( uwaga, pytanie: kto pierwszy wprowadził modę na to określenie na forum? ;-) )

USER FRIENDLY

a do tego moderatorzy działu OT są w pewnym stopniu masochistami i czerpią przyjemność z czytania postów o niczym.

Chooper - 27-11-2006, 18:37

Efa! napisał/a:
a do tego moderatorzy działu OT są w pewnym stopniu masochistami i czerpią przyjemność z czytania postów o niczym.

sadystami też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: