Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
Anonymous - 26-11-2006, 16:27
A ja tam jestem na szarym końcu ale to dlatego że troszkę brak mi czasu
Hubeeert - 26-11-2006, 16:32
A ja coraz bliższy jestem wyłączeniu licznika pod avatarem....
Efa! - 26-11-2006, 16:49
to się oddal
Bo ja swojego licznika nie oddam za żadne skarby!!!
Anonymous - 26-11-2006, 16:59
Hubeeert napisał/a: | A ja coraz bliższy jestem wyłączeniu licznika pod avatarem.... |
To wywal mój post, jeżeli o to chodzi (ten też).
Ja i tak piszę tylko jak mam coś konkretnego do powiedzenia albo z konkretnym pytaniem i oczywiście jak mi czas na to pozwala. Nie nabijam postów niepotrzebnie. A te dwa jak napisałem wyżej możesz usunąć
Co do licznika to jak dla mnie nie musi być
Pozdrawiam
Anonymous - 26-11-2006, 17:00
Niech licznik zostanie, dobrze wygląda
Widać kogo się trzeba bać
[ Dodano: 26-11-2006, 17:06 ]
Tak na marginesie...
gdyby nie brak czasu i lenistwo to bym pisal wiecej, a przynajmniej bym czytał. Wracam zorany z pracy i jak nie jade gdzies na fuche i nie kombinuje przy Misiu to oglądam sobie jakiś film i idę spać, żeby nastepnego dnia byc wypoczetym i zeby szybko skonczyc prace, wrocic do domu, zrobic fuche lub cos przy Misiu, obejzec film i isc spac, żeby nastepnego dnia....
W soboty tak samo, a w niedziele "ni chu*..." nikt mnie z domu nie wyciągnie (chyba, że jadę gdzieś na fuchę)...
Hubeeert - 26-11-2006, 17:06
Wiecie co? Jak dla mnie wazne jest nie ile kto ma postów tylko ile razy zechciało się mu ruszyć dupę i komuś pomóc na tyle, że osoba obdarowana tą pomocą zechciała kliknąć "pomógł" Liczba postów nie znaczy nic. W każdym razie nie dla mnie. A półtora roku temu gdy się to zaczynało - hmm było i tak że moje posty tu to było ponad 50% wszystkich Teraz spadłem chyba do 7%?
igi - 26-11-2006, 17:13
Hubeeert napisał/a: | zechciało się mu ruszyć dupę i komuś pomóc na tyle, że osoba obdarowana tą pomocą zechciała kliknąć "pomógł" |
A jest taka opcja pomógł "w realu" ?
Anonymous - 26-11-2006, 17:27
Hubeeert napisał/a: | zechciało się mu ruszyć dupę i komuś pomóc na tyle, że osoba obdarowana tą pomocą zechciała kliknąć "pomógł" |
No właśnie
To chyba co niektórzy nie za bardzo orientują się w tej opcji bo tylko jak dawałem jakieś rady to ktoś pisał "dzięki" w następnym poście
Hubeeert - 26-11-2006, 17:28
igi, taka żeby mi się chciało ruszyć dupę do Białegostoku Może się w przyszłym tygodniu przekonasz. I znów Cię powkurzam
igi - 26-11-2006, 17:34
Hubeeert napisał/a: | I znów Cię powkurzam |
Hehe za cienki jesteś na to
Hubciu pytam poważnie! Czy da się jakos ta opcję pomógł przenieść na "pomógł w real-u"?
Hubeeert napisał/a: | igi, taka żeby mi się chciało ruszyć dupę do Białegostoku Może się w przyszłym tygodniu przekonasz |
Ehhhhhhhhhh miło by było zobaczyć Twoją mordkę ( o kurna ja to napisałem )
Hubeeert - 26-11-2006, 17:39
igi napisał/a: | Czy da się jakos ta opcję pomógł przenieść na "pomógł w real-u"? | Nie za bardzo - jak ktoś (w tym Ty) chce jakiejś nowej funkcji w forum - proszę znaleźć hacka który to umożliwi i jest zgodny z php by Przemo - potem ankieta i wiadomo co i jak.
akbi - 26-11-2006, 20:39
Hubeeert napisał/a: | moje posty tu to było ponad 50% wszystkich Teraz spadłem chyba do 7%? |
Oj Hubert … opuszczasz się … Musisz się wziąć za siebie i częściej zaglądać na forum
Piospi - 26-11-2006, 21:17
nie usuwajcie tego tematu, chociaż zamknijcie
Efa! - 27-11-2006, 16:17
a po co zamykać?
Moderatorzy są
( uwaga, pytanie: kto pierwszy wprowadził modę na to określenie na forum? )
USER FRIENDLY
a do tego moderatorzy działu OT są w pewnym stopniu masochistami i czerpią przyjemność z czytania postów o niczym.
Chooper - 27-11-2006, 18:37
Efa! napisał/a: | a do tego moderatorzy działu OT są w pewnym stopniu masochistami i czerpią przyjemność z czytania postów o niczym. |
sadystami też
|
|
|