To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji

Motofreak - 02-09-2012, 20:58

Jeżeli sprężynka jest w klapce i potrzeba tylko samej klapki to od ręki mogę ci ją wysłać
Wszyc - 03-09-2012, 12:35

Kto nie był niech żałuje świetna ekipa aż 9 autek na zlocie było fotki później jak naprawie swojego PC'ta

Było zgranie, troche się poszalało, aż się od nas zazieleniło, troche polatali bokiem, trochę się posprzeczali itp. było naprawdę GIT pozdrawiam wszystkich którzy byli :)

jacek11 - 03-09-2012, 16:22

Wszyc napisał/a:
Kto nie był niech żałuje świetna ekipa aż 9 autek na zlocie było

święte słowa :)

areksz121 - 03-09-2012, 18:03

Można powiedzieć, że plan został "jako tako" wykonany :mrgreen:

Aha, ja doliczyłem się 10 autek :wink: Brakuje jeszcze na zdjęciu dwóch z DW, Karollo, i Jacka :roll:

Wszyc - 05-09-2012, 20:59

Zlot dla mnie zaczął się późno bo dopiero koło 19stej w piątek pierwsze co to od razu znalazłem Wojtka resztę dopiero grubo później było sympatycznie pogadaliśmy o rdzy i innych tematach właścicieli 7 generacji galantów :) Tomek w sobotę puszczał tak muzę że się blachy trzęsły z Arkiem pogadałem o jego projekcje 6A12 Mivec a z Jackiem o kwestiach lakierniczych przejechałem kolumne za sterami Wojtkowego E88A za co bardzo mu dziękuję gdyż mogłem w końcu przekonać się jak jeździ galant z napędem na 4 łapki :P
Było też trochę czasu by odreagować i się powygłupiać z Tomkiem w kolumnie i by wypić wieczorkiem parę kieliszków w doborowym towarzystwie Arka, Jacka i Sławka jak dobrze pamiętam właściciela Carismy który grzebał przy projekcie 6A12 mivec :)
Nasz druch Carollo wygrał nawet nagrodę na zlocie co prawda dla największego parcha zlotu ale zawsze coś przejechałem się jego Galem i powiem że tragedii nie ma ale troche ciepła potrzebuje jak ogarniesz Carollo stuki z rozrządu daj znać :)

Większe wersje fotek może później ;) szkoda że zdjęcie czarnego galancika wyszło słabo jakościowo i powędrowało do kosza ale załapał się on na szczęście wspólnie z zielonym koleżką tak samo Tomka auto ale na szczęście jest na wspólnym foto i na końcu jego emblemat na klapie się pojawił :)

I to by było na tyle :)

7 generacji Galanciki górą! :P

areksz121 - 06-09-2012, 05:57

Krzychu dzięki również za towarzystwo :P Swoją drogą foty fajne :wink:
Wrażenia ze zlotu bezcenne :twisted: :mrgreen:

Motofreak - 07-09-2012, 08:54

nawet mój się pojawił na fotach :mrgreen:
norbereto - 07-09-2012, 19:53

jakaś stronę temu pisałem i pewnej sprężynce :) która zginęła ... czy mógł by ktoś zrobić fotke ja ona wygląda bo nawet nie wiem czego szukać :)
tpodsiadlo - 08-09-2012, 01:12

norbereto napisał/a:
jakaś stronę temu pisałem i pewnej sprężynce :) która zginęła ... czy mógł by ktoś zrobić fotke ja ona wygląda bo nawet nie wiem czego szukać :)

mam cala klapke jak chcesz. granatowa, kolor bodajze b90. jak ci pasuje to Ci wysle i bedzie z glowy

norbereto - 08-09-2012, 13:58

chyba będzie można przełożyć tą sprężynkę :)
jak tylko cena przyswajalna to wysyłaj :)

Wojciech Bogacz - 08-09-2012, 23:23

Wszyc napisał/a:
przejechałem kolumne za sterami Wojtkowego E88A za co bardzo mu dziękuję gdyż mogłem w końcu przekonać się jak jeździ galant z napędem na 4 łapki

Mnie też było miło, bo nie musiałem się przejmować tym, że pewnie miałem jakieś promile... Twój punkt widzenia Krzyśku też jest ciekawy - zawsze to miło poznać różne opinie o swoim samochodzie.

Po cichu miałem też nadzieję, na zdobycie nagrody najbardziej zaniedbanego samochodu ale niestety... przebili mnie ;) Dziś dodatkowo Galantino poszedł na odrdzewianie więc na przyszły rok na pewno mogę zapomnieć o takim wyróznieniu :twisted:

Wszyc - 09-09-2012, 10:03

Wojciech Bogacz napisał/a:
Po cichu miałem też nadzieję, na zdobycie nagrody najbardziej zaniedbanego samochodu ale niestety... przebili mnie

Trochę był by to kontrast obok wyróżnienia z Elbentrefen :)

Motofreak - 12-09-2012, 21:58

http://otomoto.pl/mitsubi...-C25942612.html
Wszyc - 12-09-2012, 22:24

Ja nie mogę wszędzie to Sports GT :P u mnie po Gdyni taki jeździ :P z czego nie jestem zachwycony....
norbereto - 13-09-2012, 10:10

czy ktoś kupił jakiekolwiek części z tej strony ? :arrow: Stronka

zastanawiam się , atrakcyjna cena ale niema jakiś dodatkowych informacji , zdjęć itp ..