Radomskie - SPOTYKAMY I POZDRAWIAMY SIĘ NA DRODZE
galantfanradom - 11-02-2014, 21:11
polaff napisał/a: | Pytałem w mazowiecki, ale przysłali mnie tu
Pozdrawiam Srebrne EAxW widziane u mnie na wsi dnia 2014-02-06 w godzinach popołudniowych
To ktoś z MM?Obrazek |
Pozdrawiam kolegę to faktycznie ja. Miałem podejść i zagadać ale żona i dzieci na pokładzie były bardzo niecierpliwe a jeszcze pare kilometrów do celu miałem. Jak mi nic nie wypadnie to może koło piątku i soboty znowu się gdzieś zobaczymy u "Ciebie na wsi: Pozdrawiam
polaff - 12-02-2014, 11:16
galantfanradom, chętnie bym się z Wami spotkał - auto już umyte
JEdnak we Włocławku możesz spotkać samo auto bo chwilowo kierownik się zmienił auto w chwili obecnej jest w dyspozycji moich pracowników a ja w Karpaczu na feriach jestem z rodzinką
W każdym razie - pozdrawiam i do spotkania
pietja - 12-02-2014, 22:44
Kylu napisał/a: | W szoku to przechodnie byli:
-"Oż w mordę co to było?!"
-"Nie wiem, coś czerwonego!"
-"To był Pietja!"
-"Kto??"
-"Eclipse, ty gamoniu!"
|
sebcio_rdm - 13-02-2014, 12:23
Pozdrawiam kierowce eclipse srebrnego w nowszej budzie niż pietja, widzianego dziś na rondzie kozienickim kilka minut przed 7 rano.
m6riano - 13-02-2014, 18:05
3gen..;-)
patric - 13-02-2014, 18:06
Pozdrawiam kierowcę widzianego dziś na szarych szeregów koło godz.16.
Podkładka pod tablicami mitsumaniaków . Gal granatowy z przyciemnionymi tylnymi szybkami.
galantfanradom - 13-02-2014, 18:37
polaff napisał/a: | galantfanradom, chętnie bym się z Wami spotkał - auto już umyte
JEdnak we Włocławku możesz spotkać samo auto bo chwilowo kierownik się zmienił auto w chwili obecnej jest w dyspozycji moich pracowników a ja w Karpaczu na feriach jestem z rodzinką
W każdym razie - pozdrawiam i do spotkania |
No szkoda może innym razem. Pare razy w roku przejeżdżam przez tą "twoją wieś"
Ksiao - 13-02-2014, 19:22
pozdro dla pietja i dla kylu widzianego na Staromiejskiej
Jendrula - 13-02-2014, 21:25
patric napisał/a: | Pozdrawiam kierowcę widzianego dziś na szarych szeregów koło godz.16.
Podkładka pod tablicami mitsumaniaków . Gal granatowy z przyciemnionymi tylnymi szybkami. |
Również pozdrawiam, za szybko mi mignąłeś i nie mogłem się dopatrzeć kto miał okazje siedzieć za kierownicą, teraz już bd wiedział
pietja - 13-02-2014, 23:54
Ksiao napisał/a: | pozdro dla pietja |
Pozdro dla Ciebie Ksiao... wypatrzyłeś mnie kurde Zagadane chwilkę nawet było, więc Panowie więcej takich miłych spotkań nam wszystkim życzę
polaff - 14-02-2014, 06:08
galantfanradom napisał/a: | Pare razy w roku przejeżdżam przez tą "twoją wieś" | to daj znać jak będziesz następnym razem
Kylu - 14-02-2014, 13:11
Dzięki Ksiao.
A ja widziałem ostatnio na 25czerwca na lawecie jechał całkiem ładny granatowy avance kombi. Ciekawe czyj to.
pietja - 15-02-2014, 13:24
Kylu napisał/a: | Dzięki Ksiao.
A ja widziałem ostatnio na 25czerwca na lawecie jechał całkiem ładny granatowy avance kombi. Ciekawe czyj to. |
Pan laweciarz na pewno wie czyj to
galantfanradom - 15-02-2014, 22:35
polaff napisał/a: | galantfanradom napisał/a: | Pare razy w roku przejeżdżam przez tą "twoją wieś" | to daj znać jak będziesz następnym razem |
Byłem przejazdem wczoraj i dzisiaj. Następny raz bliżej wakacji, chyba.
GóR3K - 20-02-2014, 20:32
pozdrawiam motke widzianego dzisiaj bardzo skupionego ktory nie reagowal na zewnetrzne bodzce hehe na warszawskiej. pozdrowienia dla zony galantfanradom na okulickiego oraz dla metody pogadane pomachane
|
|
|