| 

| Radomskie - SPOTYKAMY I POZDRAWIAMY SIĘ NA DRODZE

galantfanradom - 11-02-2014, 21:11

| polaff napisał/a: |  	  | Pytałem w mazowiecki, ale przysłali mnie tu   Pozdrawiam Srebrne EAxW widziane u mnie na wsi dnia 2014-02-06 w godzinach popołudniowych

To ktoś z MM?Obrazek
 | 
 Pozdrawiam kolegę to faktycznie ja.
  Miałem podejść i zagadać ale żona i dzieci na pokładzie były bardzo niecierpliwe a jeszcze pare kilometrów do celu miałem. Jak mi nic nie wypadnie to może koło piątku i soboty znowu się gdzieś zobaczymy u "Ciebie na wsi:  Pozdrawiam polaff - 12-02-2014, 11:16

galantfanradom, chętnie bym się z Wami spotkał - auto już umyte
   JEdnak we Włocławku możesz spotkać samo auto bo chwilowo kierownik się zmienił
  auto w chwili obecnej jest w dyspozycji moich pracowników a ja w Karpaczu na feriach jestem z rodzinką   W każdym razie - pozdrawiam i do spotkania
   pietja - 12-02-2014, 22:44

| Kylu napisał/a: |  	  | W szoku to przechodnie byli: -"Oż w mordę co to było?!"
 -"Nie wiem, coś czerwonego!"
 -"To był Pietja!"
 -"Kto??"
 -"Eclipse, ty gamoniu!"

| 

sebcio_rdm - 13-02-2014, 12:23

Pozdrawiam kierowce eclipse srebrnego w nowszej budzie niż pietja, widzianego dziś na rondzie kozienickim kilka minut przed 7 rano.
 m6riano - 13-02-2014, 18:05

3gen..;-)
 patric - 13-02-2014, 18:06

Pozdrawiam kierowcę widzianego dziś na szarych szeregów koło godz.16.
 Podkładka pod tablicami mitsumaniaków
  . Gal granatowy z przyciemnionymi tylnymi szybkami. galantfanradom - 13-02-2014, 18:37

| polaff napisał/a: |  	  | galantfanradom, chętnie bym się z Wami spotkał - auto już umyte   JEdnak we Włocławku możesz spotkać samo auto bo chwilowo kierownik się zmienił
  auto w chwili obecnej jest w dyspozycji moich pracowników a ja w Karpaczu na feriach jestem z rodzinką   W każdym razie - pozdrawiam i do spotkania
   | 
 No szkoda może innym razem. Pare razy w roku przejeżdżam przez tą "twoją wieś"
   Ksiao - 13-02-2014, 19:22

pozdro dla pietja i dla kylu widzianego na Staromiejskiej
     Jendrula - 13-02-2014, 21:25

| patric napisał/a: |  	  | Pozdrawiam kierowcę widzianego dziś na szarych szeregów koło godz.16. Podkładka pod tablicami mitsumaniaków
  . Gal granatowy z przyciemnionymi tylnymi szybkami. | 

Również pozdrawiam, za szybko mi mignąłeś i nie mogłem się dopatrzeć kto miał okazje siedzieć za kierownicą, teraz już bd wiedział
   pietja - 13-02-2014, 23:54

| Ksiao napisał/a: |  	  | pozdro dla pietja | 
 Pozdro dla Ciebie Ksiao... wypatrzyłeś mnie kurde
  Zagadane chwilkę nawet było, więc Panowie więcej takich miłych spotkań nam wszystkim życzę   polaff - 14-02-2014, 06:08

to daj znać jak będziesz następnym razem 	  | galantfanradom napisał/a: |  	  | Pare razy w roku przejeżdżam przez tą "twoją wieś" | 
   Kylu - 14-02-2014, 13:11

Dzięki Ksiao.
   A ja widziałem ostatnio na 25czerwca na lawecie jechał całkiem ładny granatowy avance kombi. Ciekawe czyj to.
 pietja - 15-02-2014, 13:24

| Kylu napisał/a: |  	  | Dzięki Ksiao.   A ja widziałem ostatnio na 25czerwca na lawecie jechał całkiem ładny granatowy avance kombi. Ciekawe czyj to.
 | 
 Pan laweciarz na pewno wie czyj to
   galantfanradom - 15-02-2014, 22:35

| polaff napisał/a: |  	  | to daj znać jak będziesz następnym razem 	  | galantfanradom napisał/a: |  	  | Pare razy w roku przejeżdżam przez tą "twoją wieś" | 
   | 
 Byłem przejazdem wczoraj i dzisiaj.
  Następny raz bliżej wakacji, chyba.   GóR3K - 20-02-2014, 20:32

pozdrawiam motke widzianego dzisiaj bardzo skupionego ktory nie reagowal na zewnetrzne bodzce hehe na warszawskiej. pozdrowienia dla zony galantfanradom na okulickiego oraz dla metody pogadane pomachane

|  | 
 |  |