To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moja nowa (już stara) Żona.

Hugo - 18-11-2013, 17:10

WreX napisał/a:
Jak się na tym zdjęciu ktoś czegoś dopatrzy... ehh oby nie ;p
Połamałeś osłonę silnika próbując dorwać się do kopułki? :mrgreen:
WreX - 18-11-2013, 17:23

Hugo, haha tak... tzn nie... i tak i nie... chciałbym żeby tak było, przynajmniej nie okryłbym się taką hańbą :D

Prawda jest jednak inna... jak montowałem UKP i sprawdzałem kolory wtryskiwaczy i odkręciłem osłone od silnika położyłem ją obok auta razem z kluczami itp... jak już zaczął działać i pojechałem na jazdę próbną wróciłem cały uradowany i podniecony że cokolwiek mi w życiu wyszło :D to nawracając i cofając jakoś krzywo zebrałem moje "miejsce parkingowe" i cofając powoli nagłe usłyszałem potężne chrupanie przerażające jak łamanie kości... przez chwilę myślałem, że to klucze najechałem i że mnie zabiją za to, prawda okazała się gorsza... leżała tam samotna cierpiąca i co najgorsze w kawałkach... nie krwawiła (trudno żeby plastik krwawił) ale była prawie martwa, odjechałem kawałek wysiadając ultra zażenowany swoją głupotą i pośpiechem i cała sytuacją podniosłem ją.. bez nóg i rąk (pomyślałem w tedy, "cholera bardzo wytrzymale te plastiki robią" bo jednak zostało to co na zdjęciu) no i tak dokonała żywota... jej truchło wożę przykręconą do silnika czekając na dogodny moment, na zmianę... i to chyba tyle, ot co okryłem się wstydem i hańbą no ale skoro zauważyłeś, śmiało linczujcie mnie... :D

Fragu - 18-11-2013, 17:34

hańba ! :mrgreen:

Odkręć ją i jeździj "na golasa" :P

WreX - 18-11-2013, 17:37

Fragu, gdyby nie Hugo, to byś pewnie nawet nie zauważył :D
Fragu - 18-11-2013, 17:38

Masz rację - skupiłem się na tej rdzy na pasie przednim :mrgreen: :P
WreX - 18-11-2013, 17:40

Fragu, niech ja tylko się do Twojego tematu dorwę ;p
Hugo - 18-11-2013, 17:49

WreX napisał/a:
jak montowałem UKP i sprawdzałem kolory wtryskiwaczy i odkręciłem osłone od silnika położyłem ją obok auta razem z kluczami itp... jak już zaczął działać i pojechałem na jazdę próbną wróciłem cały uradowany i podniecony że cokolwiek mi w życiu wyszło to nawracając i cofając jakoś krzywo zebrałem moje "miejsce parkingowe" i cofając powoli nagłe usłyszałem potężne chrupanie przerażające jak łamanie kości... przez chwilę myślałem, że to klucze najechałem i że mnie zabiją za to, prawda okazała się gorsza... leżała tam samotna cierpiąca i co najgorsze w kawałkach... nie krwawiła (trudno żeby plastik krwawił) ale była prawie martwa, odjechałem kawałek wysiadając ultra zażenowany swoją głupotą i pośpiechem i cała sytuacją podniosłem ją.. bez nóg i rąk (pomyślałem w tedy, "cholera bardzo wytrzymale te plastiki robią" bo jednak zostało to co na zdjęciu) no i tak dokonała żywota... jej truchło wożę przykręconą do silnika czekając na dogodny moment, na zmianę...
Twoje teksty są bezbłędne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mkm - 18-11-2013, 19:14

WreX napisał/a:
chyba się na mnie nie patrzyli jak na idiotę z aparatem :D

Mogli myśleć, że materiał dowodowy zbierasz :mrgreen:

danino88 - 18-11-2013, 19:36

Cytat:
NIE BIJE NA RAZIE NIC...

jak zime przejeździsz i nic nie zacznie bić to Ci pogratuluje :) u mnie takie tarcze bez bicia to miesiąc, dwa góra

Fragu - 18-11-2013, 20:50

danino88 słowo klucz - U CIEBIE :mrgreen:
WreX - 19-11-2013, 00:24

mkm, mogło to tak wyglądać :D

danino88, postaram się... chociaż dzisiaj w tym Twoim grajdole prawie koło urwałem, dziura głęboka do kostki.... Boże pominę dlaszych wyzwisk na drogi u Ciebie ;p

około 160km zrobione po zmianie tarcz, się chyba tarcze trochę ułożyły... ;p

Swoją drogą RZUCAM WYZWANIE :D ale tylko dla Galantów do 163 koni, Ty danino88, się nie liczysz w tym przypadku :D

Ktoś spróbuje pobić ;p ? :D

I coraz lepiej mi eko-drive idzie chyba... :

Matejko - 19-11-2013, 09:32

WreX napisał/a:
Swoją drogą RZUCAM WYZWANIE :D

zapalic check i zaciagnac reczny ?? :p

Tomii - 19-11-2013, 09:39

to 7,1 to chyba z dobrej górki :P
WreX - 19-11-2013, 09:51

Matejko, w ramach uniknięcia konsekwencji napiszę, że interpretacja jest dowolna :D

Tomii,ja ta tam żadnej nie widziałem! po za tym to w imię wyższego dobra! :twisted: :twisted:

Zresztą jakoś muszę zmotywować Mitsumaniaków do podzielenia się wynikami i nie nie chodzi o jakieś czcze i gówniarskie przechwałki jak to jakiś użytkownik napisał w odpowiednim temacie, który został wyrzucony, przede wszystkim z ciekawości, sam jestem ciekaw jak mój wypada na tle innych to raz, a dwa można sprawdzić czy z autem jest coś nie tak, czy nie jest to np 10s i dlaczego tak się dzieje, trzy to nawet wpływ opon... bo ja teraz nie wiem czy wymiana tarcz i klocków coś pomogła bo dzięki samym oponom felgom zimowym do 100 mam 0,5s lepszy czas niż na alufelgach z oponami 225/215... już pomijam, że w ogóle na 100 mam dużo lepszy czas niż producent podaje dla automatu to też mnie dziwi.

I teraz jestem przekonany, że (na płaskiej drodze :P ) dałbym radę zejść poniżej 8s, co katalogowo jest chyba nie możliwe, a już dla automata tym bardziej... i to jest ciekawe jak dla mnie warte sprawdzenia przeze mnie i może wedle chęci i możliwości przez kogoś...

Tomek - 19-11-2013, 10:01

WreX napisał/a:

Tomii,ja ta tam żadnej nie widziałem! po za tym to w imię wyższego dobra! :twisted: :twisted:

widać ustawiłeś stałą drogi mocno za wysoko
efekty dwa - niskie spalanie i dobre przyspieszenie do 100