Nasze Miśki - Kassia - Mitsubishi Eclipse 3.0V6 2000r.
Kassia - 13-11-2018, 19:26
Olivia napisał/a: | A czym spowodowana jest sprzedaż Myszaka ? |
Troche sie plany życiowe pozmieniały i utrzymanie dwóch aut może mnie za jakis czas przerosnąć wiec z racji tego że Mazdą sie jeszcze nie nacieszyłam i generalnie zawsze kochałam Mazdy to Mitsu zostałon wystawione.
Jak sie sprzeda to ok, jak nie to też załamana nie będe. Dzisiaj opłaciłam ubezpieczenie na rok wiec luzik.
Krzyzak - 13-11-2018, 21:25
Dosyć zaskakujące - teraz mam m.in. Galanta z 1998 i mazdę 5 z 2008 - mazda jest pod każdym względem, prócz hamulców, gorsza od Mitsubishi - jakość wykonania to tragedia, trzeszczące plastiki, oszczędności na każdym miejscu... no i też rdzewieje (mój egzemplarz póki co zdrowy, bo używany latem, przez marynarza... mam 73 tkm przebiegu)
gdyby nie fakt, że potrzebowałem auta 6 osobowego to mazda nigdy by u mnie nie zagościła, nawet nowe modele są strasznie głośne i kiepsko wykonane w porównaniu chociażby do grupy vw
btw. - hamulce są tu skuteczne, ale na forum mazdy co trzeci post dotyczy wichrujących się tarcz albo tego, że kierownica telepie pomimo nowych tarcz a winne są właśnie tarcze...
do tego jak dla mnie jest jak alfa romeo - większość zakłada, że jak alfa to ładna a wg mnie mazdy są brzydkie, podobnie jak alfy
Hugo - 13-11-2018, 21:31
Krzyzak napisał/a: | jakość wykonania to tragedia | A na zdjęciach wnętrza tak ładnie i dobrze jakościowo wyglądają. Krzyzak napisał/a: | no i też rdzewieje | Też rdzewieje? Mitsubishi przy Maździe w ogóle nie rdzewieje Krzyzak napisał/a: | do tego jak dla mnie jest jak alfa romeo - większość zakłada, że jak alfa to ładna a wg mnie mazdy są brzydkie, podobnie jak alfy | Mazda jak Mazda (mnie się bardzo podobają), ale jak mogą się nie podobać Alfy to już w ogóle nie rozumiem
Kassia - 16-11-2018, 12:59
Krzyzak, No miedzy moja Mazda i Mitsu jest tylko 3 lata róznicy ale jednak na korzysc Mazdy. Zwłaszcza jeśli mowa o plastikach^^
Co do gnicia... ReX jest moją trzecią Mazda i w dwóch blacha byla ok, jedna niestety była zeżarta przez rdze ale mialą wypadkową historie wiec to tez wpływa na blachy.
A co by nie smęcić ktora marka lepsza to zmieniłam dzis koła na zimowe w Mitsu
Jak dla mnie piękne
Riceside - 16-11-2018, 13:41
Ale świetnie wygląda, naprawdę robi niesamowite wrażenie i felgi serio pasują.
sla - 17-11-2018, 16:31
Kassia napisał/a: | Jak dla mnie piękne | Podobno o gustach się nie dyskutuje. Ja osobiście nie lubię wiejskiego tuningu, wolę klasykę.
Krzyzak - 17-11-2018, 23:01
powiedziała osoba jeżdżąca pokraką jaką jest lexus
jacek11 - 17-11-2018, 23:27
Kassia, Bardzo ładny i stonowany kolor Tylko ten prześwit między kołem a błotnikiem za duży jest
sla - 18-11-2018, 07:01
Krzyzak napisał/a: | powiedziała osoba jeżdżąca pokraką jaką jest lexus | Upięknię go czerwonymi felusiami
Marcino - 19-11-2018, 07:30
jacek11 napisał/a: | Kassia, Tylko ten prześwit między kołem a błotnikiem za duży jest |
Bo to na trudne zimowe warunki jest przygotowane:)
Olivia - 19-11-2018, 20:52
Proponuję abyś dodała też na grupie „Mitsubishi ...”. Zawsze to dodatkowe miejsce. I co ciekawe też za darmo
Kassia - 24-11-2018, 20:10
Marcino napisał/a: | jacek11 napisał/a: | Kassia, Tylko ten prześwit między kołem a błotnikiem za duży jest |
Bo to na trudne zimowe warunki jest przygotowane:) |
na trudne warunki i na krawężniki które wiecznie mi stwarzają problemy
Może kiedyś to ogarne bo faktycznie jakby bylo niżej to lepiej by wyglądało ale z drugiej strony wiem że zderzak bym gdzies wtedy na bank zgubiła
W przyszlym roku może pomaluje auto wiec wtedy sie pomysli nad tym
Kassia - 02-01-2019, 19:04
Nowy Rok dla Myszaczka nie zaczał sie dobrze
Z sylwestrowo-noworocznego wyjazdu do Zakopanego wracał część drogi tak...
Bizi78 - 02-01-2019, 20:07
Kassia napisał/a: | Z sylwestrowo-noworocznego wyjazdu do Zakopanego wracał część drogi tak...
|
Po prostu Myszak nie chcę zmieniać właściciela .
Miśki podobno tak mają .
Kassia - 02-01-2019, 20:30
Właściciel też już nie chce sprzedać Myszki
|
|
|