Sport - Inne - Typer XIII
Marcin-Krak - 27-06-2011, 13:33
Morfi napisał/a: | Marcin-Krak, zbieram fundusze na datki dla ojca prowadzącego |
Zbieraj zbieraj i pamiętaj, że kasa idzie do mnie i do Igiego
Poza tym ja nie wiem, czy świeżo upieczony małżonek - to nie jest jakaś forma dopingu?
Trzeba chyba powołać jakąś specjalną komisję
sieegurd - 27-06-2011, 15:07
Cytat: | Poza tym ja nie wiem, czy świeżo upieczony małżonek - to nie jest jakaś forma dopingu? |
Bardzo dobre Marcin Ale raczej to nie jest forma dopingu
yalook - 19-07-2011, 10:57
hejka,
kiedy zaczynamy typować IX sezon ? Już za tydzień (dokładnie 29/07) startuje nasza "ekstra"klasa
Marcin-Krak - 19-07-2011, 13:55
yalook napisał/a: | hejka,
kiedy zaczynamy typować IX sezon ? Już za tydzień (dokładnie 29/07) startuje nasza "ekstra"klasa |
Spokojnie, spokojnie.
Tak jak pisałem już kiedyś zaczniemy w I weekend września - jak już większość Typujących wróci z wojaży wakacyjnych
Generale Panie - czy wybywasz po Zlocie razem z Panem Jackiem znów na wywczas ?
yalook - 19-07-2011, 15:38
Marcin-Krak napisał/a: | zaczniemy w I weekend września | OK - dzięki
Marcin-Krak - 19-07-2011, 17:08
yalook napisał/a: | OK - dzięki |
Musisz uzbroić się w cierpliwość i chyba pozostaje tylko trzymać kciuki za nasze kluby w pucharach
yalook - 19-07-2011, 18:21
Marcin-Krak napisał/a: | pozostaje tylko trzymać kciuki za nasze kluby w pucharach | tylko żeby jeszcze jakakolwiek telewizja chciała pokazywać relacje z ich meczy.
A żeby nie było OT: Wisła - Skonto 2:0
akbi - 19-07-2011, 21:16
yalook napisał/a: | tylko żeby jeszcze jakakolwiek telewizja chciała pokazywać relacje z ich meczy. |
no właśnie oglądam na Sportowym Polsacie
gzesiolek - 20-07-2011, 09:34
jakakolwiek ogolnie dostepna telewizja...
Solorz mnie wk...urzyl, bo w czym problem zeby poza P-Sport dac to w TV4, jak czesto gesto dawali w zeszlym sezonie mecze LE?
a tak to na Polsacie jakis film klasy C zabili go i uciekl jako HIT
a na TV4 jakis pseudonaukowy program dla niemieckiego plebsu, co nie jest nawet cwiercia tego typu programow od Nationala, Discovery czy tym bardziej BBC...
Ale nic to, rozumiem nie moj biznes, nie moje pieniadze... wiec musialem ogladac z delikatnymi przycinkami via net (niestety taka jakosc lacza)
Co do meczu wg mnie widac powoli progres... pierwszy mecz byl poza kilkoma momentami fatalny, drugi juz poza irytujacym Maleckim w I polowie i totalnym olaniem gry w ostatnich 15minutach, przynajmniej przecietnym... wiec licze ze z Litexem zagraja choc dobrze...
aha Wisla nie gra porywajacej pilki, a wrecz wkurza to klepanie lewa-srodek-prawa-srodek-lewa,
ale pod wzgledem taktyki, przesuwania i ustawiania sie, a co za tym idzie ograniczania przeciwnika i panowania nad poszczególnymi sektorami boiska bez nadmiarowego nakladu sil, Wisla zagrala przynajmniej przyzwoicie...
zobaczymy jak to bedzie wygladalo na tle lepszego zespolu, zwlaszcza wychodzenie spod pressingu i przyspieszeni po uzyskaniu przewagi jakims dryblingiem... jak to bedzie funkcjonowalo plus zlapa forme fizyczna to o dwumecz z Litexem jestem spokojny... ale wszystko wyjdzie w praniu...
yalook - 20-07-2011, 10:00
akbi napisał/a: | yalook napisał/a: | tylko żeby jeszcze jakakolwiek telewizja chciała pokazywać relacje z ich meczy. |
no właśnie oglądam na Sportowym Polsacie | kurcze, akurat jedyny sportowy, którego nie mam
igi - 20-07-2011, 19:23
Marcin-Krak napisał/a: | Generale Panie - czy wybywasz po Zlocie razem z Panem Jackiem znów na wywczas ? |
Nie robaczku i najprawdopodobniej nie będzie mnie na zlocie.
Więc możemy zaczynać kiedy tylko chcesz.
Proponuje zacząć już zapiski do drużynówki bo może być ciężko ze znalezieniem 10 drużyn
Marcin-Krak - 21-07-2011, 08:06
igi napisał/a: | i najprawdopodobniej nie będzie mnie na zlocie. |
bezsĘsu
igi napisał/a: | Więc możemy zaczynać kiedy tylko chcesz. |
Zaczynam w I weekend września i basta
Bo ja tak chcę i basta - bo na urlop idę w 2 połowie sierpnia dopiero
igi napisał/a: | Proponuje zacząć już zapiski do drużynówki bo może być ciężko ze znalezieniem 10 drużyn |
Ok.
Postaram się w weekend przygotowywać wszystko żeby ruszyć z zapisami ( o ile tylko będę miał net)
sruba - 26-07-2011, 00:19
może byśmy pograli też trochę mniej tradycyjnie ?
jakaś liga mitsumaniaków, itd ?
http://fantasyliga.wp.pl/
Cracoviaczek - 26-07-2011, 13:16
Fajny pomysł. Ja już mam drużynę założoną więc jeśli powstanie liga prywatna to chętnie do niej przystąpię...
akbi - 26-07-2011, 14:59
sruba, opisz to w skrócie, bo nie chce mi się zgłębiać tego portalu
|
|
|