Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III
szuwar - 14-10-2013, 07:37
Galancior94, piszesz tak od jakiegoś czasu, strasznie wybiórczy z Ciebie maniak motoryzacji - w zależności od odległości ....
Siema MM
Yoshiko - 14-10-2013, 08:04
| szuwar napisał/a: | | Galancior94, piszesz tak od jakiegoś czasu, strasznie wybiórczy z Ciebie maniak motoryzacji - w zależności od odległości .... | Galancior jest jeszcze uczniem nie pracuje więc jak by nie patrzeć nie zarabia więc nie dziwi się że wybiera spotkania te w najbliższej odległości
Galancior94 - 14-10-2013, 11:31
| Yoshiko napisał/a: | | szuwar napisał/a: | | Galancior94, piszesz tak od jakiegoś czasu, strasznie wybiórczy z Ciebie maniak motoryzacji - w zależności od odległości .... | Galancior jest jeszcze uczniem nie pracuje więc jak by nie patrzeć nie zarabia więc nie dziwi się że wybiera spotkania te w najbliższej odległości |
Dokładnie Yoshiko, dziękuję za zabranie głosu za mnie
Dzień dobry
robert78 - 14-10-2013, 17:18
dzien dobry wszystkim
igor - 15-10-2013, 02:29
Dobry dzień....
Yoshiko - 15-10-2013, 06:34
strzałeczka Miśki
| igor napisał/a: | | Dobry dzień.... | ło matko gdzie ty jesteś
igor - 15-10-2013, 07:39
W znienawidzonym przez wszystkich kraju, słynącego z tandety i złej jakości, gdzie Mitsubishi występuje pod nazwą Chang Feng....Chińskiej Republice Demokratycznej
szuwar - 15-10-2013, 09:24
Siema
| Yoshiko napisał/a: | | Galancior jest jeszcze uczniem nie pracuje więc jak by nie patrzeć nie zarabia więc nie dziwi się że wybiera spotkania te w najbliższej odległości |
... nie będę polemizował.
| Cytat: | W znienawidzonym przez wszystkich kraju, słynącego z tandety i złej jakości, gdzie Mitsubishi występuje pod nazwą Chang Feng....Chińskiej Republice Demokratycznej |
Nie jest tak źle, a niebawem synonim tandeta=chiny nie będzie
igor - 15-10-2013, 11:21
Chiński nie musi oznaczać tandetny. Tak jak wszedzie, jakość ma swoją cenę.
Jedyne co można im zarzucić to kopiowanie wszystkiego...
Jestem tu lekko ponad 3 tygodnie i jedno mogę stwierdzić, wiemy o chinach, bo ten obraz kreowany przez media jest daleki od rzeczywistego.
seba314 - 15-10-2013, 12:18
igor, bylem kilka razy w Ningbo i do dzisiaj stawiam tsingtao na pierwszym miejscu mojej piwnej listy przebojow, z zapoznales juz jakas mamasan??
JacekeR - 15-10-2013, 12:28
Czołem ludziska z daleka i z bliska .....
igor - 15-10-2013, 13:28
| seba314 napisał/a: | igor, bylem kilka razy w Ningbo i do dzisiaj stawiam tsingtao na pierwszym miejscu mojej piwnej listy przebojow, z zapoznales juz jakas mamasan?? | Tsingtao jest ok, chociaz teraz troche z mocą zeszli na 2,5%. U nas furore robi "baj dźu" czy jakoś tak, białe wino...o konkretnym procentażu w zależności od dostawcy nawet i 60% i najważniejsze, nie powoduje choroby o nazwie "już nigdy nie piję".
Z mamasan to różnie, ale zawsze mozna iść do fryzjera
| JacekeR napisał/a: | Czołem ludziska z daleka i z bliska ..... | Cześć...
seba314 - 15-10-2013, 13:39
igor, strasznie lubie kilmaty z tamtych rejonow swiata, po nowym roku zawitam na troche do takiego panstwa-miasta-wyspy calkiem niedaleko ciebie, maja tam tigera i corone do picia z takich piwnych trunkow
Krystian99 - 15-10-2013, 19:57
Dobry wieczór MM
igor - 16-10-2013, 00:35
Dzien dobry wszystkim
seba314, ja 20-go będę musiał na jeden dzien tam wyskoczyć.
Tez mi sie tu podoba. Chińskie żarcie jest całkiem spoko, nwet sie ich tymi paleczkami operować nauczyłem. Chińczycy są przyjaźnie nastawieni, chociaż ciezko tu z angielskim i moze oni tylko z usmiechem na twarzy gadaja po swojemu "zabijemy cie ty wielki białasie".
Tak poza tym, to staram się opanować zasady ruchu...i ni nie wiem kto ma tu pierwszeństwo.
Myślałem żeby sobie skuter kupić i latac z hotelu na stocznie, ale po tym co tu widzę, zginął bym na pierwszym skrzyżowaniu.
|
|
|