To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Rafal_Szczecin - 17-02-2009, 14:06

akbi napisał/a:
a Ty też już na letnich

ja ciagle na zimowkach.

ale bylo tyle sniegu, a pod nim lod, a jak wiadomo, na lodzie to nawet najlepsze zimowki nic nie dadza .

Marcin-Krak - 17-02-2009, 14:06

michalp napisał/a:
Rrrany, jak ja bym chciał żeby w Poznaniu tak popadał śnieg. Chociaż raz do roku, ale tak konkretnie...

Zapraszam do Krakowa - udało mi się dziś nie bez problemów kupić nową łopatę do śniegu, A tego do odrzucenia nie brakuje :P

Kibloo - 17-02-2009, 14:11

W bezpiecznych miejscach kontrola trakcji została wyłączona i wtedy moje maleństwo zaszalało... oj radochy jest co niemiara z czterołapa...

pozdro

misiek-misiek - 17-02-2009, 14:17

...u nas też zima
...też mam frajdę z jazdy nareszcie :twisted:
...wymieniłem hamulce z tyłu i o dziwo pojawił się ręczny :D Jest niezła jazda. Nie ma to jak się poślizgać boczkiem :D
...Pozdrowienia dla wszystkich bojących się "białego"- 20 aut rozbitych na A4 i helikopter przy okazji :|
...po południu jadę poszaleć na nartach
...czekam na wieści od ruslany81 bo mi jakoś bezboleśnie wszystkie ósemki wyszły, ale mojej żonie coś czasami dolega z ósemkami i się trochę przestraszyłem tą operacją :shock:

Morfi - 17-02-2009, 14:24

.... Zima i mnie zaczeła pokonywać. Po kilku slizgach kontrolowanych przestał działac ABS i zaswieciła sie kontrolka :(
Czuje skutki przypalonego sprzegła i zaczeło sie lekko slizgać .. wrrr....
Raj dla 4x4. Teraz oni jezdza lewym pasem i wszystkich wyprzedzają :P

cns80 - 17-02-2009, 14:33

Morfi napisał/a:
Raj dla 4x4. Teraz oni jezdza lewym pasem i wszystkich wyprzedzają
Ja nie mam 4x4 :twisted:
Kibloo - 17-02-2009, 14:35

cns80 napisał/a:
Ja nie mam 4x4
ale ja mam... :D
cns80 - 17-02-2009, 14:41

Kibloo napisał/a:
cns80 napisał/a:
Ja nie mam 4x4
ale ja mam... :D
Ale ja bez 4x4 bawię się jeszcze lepiej :twisted: Wreszcie lewa noga ma okazję się troszkę więcej pogimnastykować niż tylko do sprzęgła :mrgreen:
Jeśli chodzi o sprawność poruszania po mieście to tylko plaskate 4x4 radzą sobie lepiej (i o dziwo kilku FWD dziś spotkałem, którzy całkiem sprawnie ujeżdżali), natomiast wszelkie SUVy, terenówki i bulwarówki zostają daleko z tyłu na każdym łuku :mrgreen:
Banan na mojej twarzy jest nieopisany, bo dziś ujeżdżam "zastępczą" Astrę, więc mi jej nie szkoda :twisted:

misiek-misiek - 17-02-2009, 14:45

Ja ostatnio swoim wyskoczyłem w powietrze na zaspie :P Zima już piąty dzień a pługów na powiatówce nie widać.
Tak u nas dbają o drogi :evil: czekają aż się roztopi to przejadą żeby się pokazać... ech, powinni to Pajęczno zaorać.

Ale mnie to nie przeszkadza, tylko SS mógłby być cięższy. Mógłbym jeszcze szybciej przebijać się przez zaspy :D

siwek - 17-02-2009, 18:12

że właśnie wróciłem od dentysty... :?
Krzyzak - 17-02-2009, 20:07

ze dzis rano wyjezdzajac z domu mialem do pokonania zjazd na droge glowna - 10 m dlugi i 3 m wysoki - wiec 30% spadku
i Colt zupelnie mnie nie sluchal - zatrzymalem sie bokiem tuz przy samej drodze glownej - przed ciezarowka (ktora na szczescie jechala wolno) i autobusem (ktory jechal z przeciwnej strony)

to pierwszy raz, kiedy nie zapanowalem nad autem...

akbi - 17-02-2009, 20:20

Krzyzak napisał/a:
ze dzis rano wyjezdzajac z domu mialem do pokonania zjazd na droge glowna - 10 m dlugi i 3 m wysoki - wiec 30% spadku

raczej 20% spadku :P

Morfi - 17-02-2009, 20:30

Krzyzak, 16.7 stopnia :D
sruba - 17-02-2009, 20:52

Konkurs na Mitsubishi miesiąca głosujcie !

Konkurs na fotkę miesiąca

ankieta trwa już tydzień czasu i 9 głosów... głosujcie !

Arnold - 17-02-2009, 21:11

... że swój głos oddałem :)