To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

tomusn - 06-05-2013, 16:58

że mam LAGa T66DC i do tego brązowy futerał (normalnie imitacja krokodyla)
mam go od roku, ale tak sobie napisałem :D

ps i nie wchodzi mi do bagażnika :(

mjsystem - 06-05-2013, 17:06

tomusn napisał/a:
ps i nie wchodzi mi do bagażnika

Bo nie masz galanta kombi :mrgreen:

Bizi78 - 06-05-2013, 17:21

Yoshiko napisał/a:
tzn że co, że bezrobotny ma przyjmować każdą pracę bez względu na jej charakter :shock:

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze (zasiłki, ubezpieczenia) :wink: .
Dziura budżetowa rośnie i tyle.
Państwo szuka oszczędności, oczywiście jak najdalej od swojego koryta :evil: .

Krzyzak - 07-05-2013, 02:14

właśnie wróciłem z garażu :) - fajną robotę sobie znalazłem
Bizi78 - 07-05-2013, 06:36

Krzyzak napisał/a:
właśnie wróciłem z garażu :) - fajną robotę sobie znalazłem

Na moim osiedlu ludzie (przeważnie w wieku emerytalnym) często siedzą w garażu i piją piwo, coby nie mieć konfliktu z policją :mrgreen: .

Yoshiko - 07-05-2013, 06:47

Bizi78 napisał/a:

Na moim osiedlu ludzie (przeważnie w wieku emerytalnym) często siedzą w garażu i piją piwo, coby nie mieć konfliktu z policją :mrgreen: .
albo z małżonką :twisted:
misjonarz. - 07-05-2013, 07:40

tak. Bo One zawsze mają jakieś ALE :) :twisted:
Marcin-Krak - 07-05-2013, 09:17

Yoshiko napisał/a:
albo z małżonką :twisted:

Tzn z małżonką siedzi się w garażu :?: :twisted:

Wczoraj w jednym sklepie kupiłem wypiekacz do chleba.
Dziś z innego dostaję super hiper ofertę na zakup ... wypiekacza do chleba :shock:
Super, to te ciasteczka tak teraz wszystko o wszystkich ? :P

fergul11 - 07-05-2013, 09:23

Marcin-Krak napisał/a:
to te ciasteczka tak teraz wszystko o wszystkich ?
..trochę to męczące i wkurzające , czyścimy rejestr i ciacha i problem mija .
Krzyzak - 07-05-2013, 10:39

Marcin-Krak napisał/a:
kupiłem wypiekacz do chleba
miałem, spróbowałem, sprzedałem - nie byłem w stanie zrobić smacznego chleba i zawsze zgaga po nim...
sveno - 07-05-2013, 11:36

..że uważam siebie za pokojowo nastawionego do ludzi i życia człowieka, ale jak usłyszałem, że jakiś dwóch "bohaterów" próbowało autem zepchnąć moją dziewczynę, która jechała na rowerze, z drogi to mam ochotę ich wysłać na ortopedię, tak, żeby ich pół roku składali do kupy. Frajerzy "kochani" powiedzieli jej przez uchyloną szybę, że nienawidzą rowerzystów. :evil: :evil: :evil:
Marcin-Krak - 07-05-2013, 12:47

sveno napisał/a:
..że uważam siebie za pokojowo nastawionego do ludzi i życia człowieka, ale jak usłyszałem, że jakiś dwóch "bohaterów" próbowało autem zepchnąć moją dziewczynę, która jechała na rowerze, z drogi to mam ochotę ich wysłać na ortopedię, tak, żeby ich pół roku składali do kupy. Frajerzy "kochani" powiedzieli jej przez uchyloną szybę, że nienawidzą rowerzystów. :evil: :evil: :evil:

Niestety takich oszołomów nie brakuje. Niestety większym niebezpieczeństwem jest taki oszołom w tirze czy autobusie, a takich nie brakuje.
Nie jest niestety łatwo rowerzystom w naszym kraju - bo u nas obowiązuje zasada duży może więcej :(

sveno - 07-05-2013, 13:45

Chciałbym osobiście trafić na takiego bohatera... cwaniactwo: upatrzyć sobie za cel bezbronną dziewczynę, niech mnie spróbuje zepchnąć.
Jackie - 07-05-2013, 14:10

sveno napisał/a:
niech mnie spróbuje zepchnąć.

Samochodem Cię zepchnie i tyle..... Nie chcę wyjść na adwokata diabla (bo przedstawione zachowanie to zwyczajne buractwo) ale też często bywa u nas, że pomimo ścieżki rowerowej biegnącej wzdłuż trasy nadal rowerzysta jedzie po szosie. Sorry, mnie wtedy ciska i potrafię zwrócić uwagę (choć nie w tak ordynarny sposób jak napisałeś).
Pozdrawiam

sveno - 07-05-2013, 15:03

Jackie napisał/a:
Samochodem Cię zepchnie i tyle
postarałbym się otrzeć o jego bok, potem tylko telefon na policję z wiadomością że typ mnie zepchnął, numery rejestracyjne i mam nadzieje, że bohater nauczyłby się, że jeżeli nie ma ścieżki rowerowej ( a tam nie ma) to rowerzysta jest TAKIM SAMYM UŻYTKOWNIKIEM DROGI JAK ON, z tą różnicą, że jego chroni metalowa puszka, a rowerzysta ma co najwyżej kask :(