To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

jacek11 - 10-01-2012, 21:27

gulgulq napisał/a:
Cytat:
jakie to ma wymiary???

1x1.2 mb

będzie kłopot ze skupieniem się :P

sieegurd - 10-01-2012, 21:43

jacek11 napisał/a:
gulgulq napisał/a:
Cytat:
jakie to ma wymiary???

1x1.2 mb

będzie kłopot ze skupieniem się :P

Oj będzie :P

Marcin-Krak - 10-01-2012, 22:32

Ale to nie wasz kłopot - to co się martwicie :P
gigant87 - 10-01-2012, 23:11

Umywalka w sam raz, żeby się oprzeć i podeprzeć głowę ręką. :P
Są fajne modele, w których bateria jest mocowana na bocznej krawędzi, dzięki czemu nie odstają tak od ściany. Coś takiego:
http://www.ceneo.pl/297292

Poza tym... mieszkam już dwa miesiące "na swoim" i nadal nie mam czasu przywiesić górnego oświetlenia. Brakuje jeszcze kilku szczegółów, ale niedługo mam nadzieję się nimi zająć. No i nadal nie mogę się nacieszyć meblami, które razem z Tatą zrobiliśmy (kuchnia i łazienka).

a Carisma? Jakoś strasznie nudno, jeździ, jeździ i jeździ. :)

koszmarek - 10-01-2012, 23:12

że bilety na Roxette zakupione :)
wojzi - 11-01-2012, 00:43

gigant87 napisał/a:
a Carisma? Jakoś strasznie nudno, jeździ, jeździ i jeździ. :)

One tak mają :D .

koszmarek napisał/a:

wow a kiedy i gdzie grają?

koszmarek - 11-01-2012, 08:01

wojzi napisał/a:

koszmarek napisał/a:

wow a kiedy i gdzie grają?

24lipca w Ergo Arena :) Sopot/Gdańsk

Marcin-Krak - 11-01-2012, 09:12

koszmarek napisał/a:

To oni jeszcze istnieją :?: :mrgreen:

Jak jeszcze miałem kaseciaka w Co<l>ciaku, to słuchałem oryginalnej kasety ich :mrgreen:

Że już niebawem półmetek tygodnia - uffff - szkoda, że nie prędko jakiś dłuuuugi weekend widoczny jest na horyzoncie :evil:

stary alfer - 11-01-2012, 09:17

Marcin-Krak napisał/a:
Że już niebawem półmetek tygodnia - uffff - szkoda, że nie prędko jakiś dłuuuugi weekend widoczny jest na horyzoncie :evil:

Środa minie, tydzień zginie :P

W piątek mam służbowe party 8)

Jassmina - 11-01-2012, 09:19

stary alfer napisał/a:

W piątek mam służbowe party 8)

Ja też, ja też! :)
To Ty flaszkę, ja ogórki! :biggrin:

stary alfer - 11-01-2012, 09:21

Jassmina napisał/a:
To Ty flaszkę, ja ogórki! :biggrin:

No normalnie ;)

Rafal_Szczecin - 11-01-2012, 09:27

ze dzis ostatni dzien w robocie , i zaczynam dlugi weekend :) czw/pt/sob/nd :D :D :D

zeby nie bylo tak pieknie, to zalozenie bylo takie, ze nie bede robil nic, procz spania i grania w xboxa , a wyszlo calkowicie inaczej ...
czwartek zaczynamy o 8 rano wpuszczeniem goscia od montazu zmywarki, zrobienia gniazdek elektrycznych,przerobienia szafek, czyli wiercenie i walenie mlotem od rana :D
pozniej (znajac zycie ) caly dzien bede jezdzil za szukaniem blatu i zlewu do kuchni, a trzeba jeszcze obejrzec auto dla mitsumaniaka... i taki mi dlugi weekend :wink:

:?

pamar - 11-01-2012, 10:03

... zostałem dzisiaj zaskoczony telefonem o 2:45! Jak przyjechałem do firmy, wydawało mi się, że ochrona z sąsiedniej firmy zrobiła widły z igły. Niestety myliłem się i to bardzo! Obrobili mnie z narzędzi elektrycznych, butle z gazem też wcięło, uszkodzony system alarmowy itd. Sąsiadom narobili porządnych szkód podobnie jak u mnie (ochrona nic o tym nie wiedziała, wezwali tylko mnie) a najbardziej ucierpiał majątek Gminnej Spółdzielni, zgarnęli im kilka palet załadowanych i naszykowanych do rozwożenia rano. Policjanci jeszcze nie skończyli pisać protokołów! :(
Paskudna ta środa!

yalook - 11-01-2012, 10:15

.. że, pomimo wielkiej niechęci założyłem wczoraj konto na fejsbuku

pamar napisał/a:
Obrobili mnie z narzędzi elektrycznych, butle z gazem też wcięło, uszkodzony system alarmowy itd.
współczuję :cry:

[ Dodano: 11-01-2012, 10:17 ]
vendetta napisał/a:
Kupiliśmy dzisiaj Xboxa z kinectem, ale jestem już tak padnięta, że nawet go z pudełka nie wyjęłam :) Teraz wielkie przemeblowanie w salonie i jeden gracz będzie mógł zagrać :D
podziel się wrażeniami jak już się ograsz - sam z chęcią bym kubił xboxa z kinektem, ale póki co jeszcze się waham
pamar - 11-01-2012, 10:26

okazuje się, że złodzieje mieli dziurawe ręce ;) policjanci właśnie znaleźli moją szlifierkę kontową pod płotem, młot udarowy przy rampie i paczkę rękawic roboczych :)
szukamy dalej :)