Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
jacek11 - 10-01-2012, 21:27
gulgulq napisał/a: | Cytat:
jakie to ma wymiary???
1x1.2 mb |
będzie kłopot ze skupieniem się
sieegurd - 10-01-2012, 21:43
jacek11 napisał/a: | gulgulq napisał/a: | Cytat:
jakie to ma wymiary???
1x1.2 mb |
będzie kłopot ze skupieniem się |
Oj będzie
Marcin-Krak - 10-01-2012, 22:32
Ale to nie wasz kłopot - to co się martwicie
gigant87 - 10-01-2012, 23:11
Umywalka w sam raz, żeby się oprzeć i podeprzeć głowę ręką.
Są fajne modele, w których bateria jest mocowana na bocznej krawędzi, dzięki czemu nie odstają tak od ściany. Coś takiego:
http://www.ceneo.pl/297292
Poza tym... mieszkam już dwa miesiące "na swoim" i nadal nie mam czasu przywiesić górnego oświetlenia. Brakuje jeszcze kilku szczegółów, ale niedługo mam nadzieję się nimi zająć. No i nadal nie mogę się nacieszyć meblami, które razem z Tatą zrobiliśmy (kuchnia i łazienka).
a Carisma? Jakoś strasznie nudno, jeździ, jeździ i jeździ.
koszmarek - 10-01-2012, 23:12
że bilety na Roxette zakupione
wojzi - 11-01-2012, 00:43
gigant87 napisał/a: | a Carisma? Jakoś strasznie nudno, jeździ, jeździ i jeździ. |
One tak mają .
koszmarek napisał/a: | że bilety na Roxette zakupione |
wow a kiedy i gdzie grają?
koszmarek - 11-01-2012, 08:01
wojzi napisał/a: |
wow a kiedy i gdzie grają? |
24lipca w Ergo Arena Sopot/Gdańsk
Marcin-Krak - 11-01-2012, 09:12
To oni jeszcze istnieją
Jak jeszcze miałem kaseciaka w Co<l>ciaku, to słuchałem oryginalnej kasety ich
Że już niebawem półmetek tygodnia - uffff - szkoda, że nie prędko jakiś dłuuuugi weekend widoczny jest na horyzoncie
stary alfer - 11-01-2012, 09:17
Marcin-Krak napisał/a: | Że już niebawem półmetek tygodnia - uffff - szkoda, że nie prędko jakiś dłuuuugi weekend widoczny jest na horyzoncie |
Środa minie, tydzień zginie
W piątek mam służbowe party
Jassmina - 11-01-2012, 09:19
stary alfer napisał/a: |
W piątek mam służbowe party |
Ja też, ja też!
To Ty flaszkę, ja ogórki!
stary alfer - 11-01-2012, 09:21
Jassmina napisał/a: | To Ty flaszkę, ja ogórki! |
No normalnie
Rafal_Szczecin - 11-01-2012, 09:27
ze dzis ostatni dzien w robocie , i zaczynam dlugi weekend czw/pt/sob/nd
zeby nie bylo tak pieknie, to zalozenie bylo takie, ze nie bede robil nic, procz spania i grania w xboxa , a wyszlo calkowicie inaczej ...
czwartek zaczynamy o 8 rano wpuszczeniem goscia od montazu zmywarki, zrobienia gniazdek elektrycznych,przerobienia szafek, czyli wiercenie i walenie mlotem od rana
pozniej (znajac zycie ) caly dzien bede jezdzil za szukaniem blatu i zlewu do kuchni, a trzeba jeszcze obejrzec auto dla mitsumaniaka... i taki mi dlugi weekend
pamar - 11-01-2012, 10:03
... zostałem dzisiaj zaskoczony telefonem o 2:45! Jak przyjechałem do firmy, wydawało mi się, że ochrona z sąsiedniej firmy zrobiła widły z igły. Niestety myliłem się i to bardzo! Obrobili mnie z narzędzi elektrycznych, butle z gazem też wcięło, uszkodzony system alarmowy itd. Sąsiadom narobili porządnych szkód podobnie jak u mnie (ochrona nic o tym nie wiedziała, wezwali tylko mnie) a najbardziej ucierpiał majątek Gminnej Spółdzielni, zgarnęli im kilka palet załadowanych i naszykowanych do rozwożenia rano. Policjanci jeszcze nie skończyli pisać protokołów!
Paskudna ta środa!
yalook - 11-01-2012, 10:15
.. że, pomimo wielkiej niechęci założyłem wczoraj konto na fejsbuku
pamar napisał/a: | Obrobili mnie z narzędzi elektrycznych, butle z gazem też wcięło, uszkodzony system alarmowy itd. | współczuję
[ Dodano: 11-01-2012, 10:17 ]
vendetta napisał/a: | Kupiliśmy dzisiaj Xboxa z kinectem, ale jestem już tak padnięta, że nawet go z pudełka nie wyjęłam Teraz wielkie przemeblowanie w salonie i jeden gracz będzie mógł zagrać | podziel się wrażeniami jak już się ograsz - sam z chęcią bym kubił xboxa z kinektem, ale póki co jeszcze się waham
pamar - 11-01-2012, 10:26
okazuje się, że złodzieje mieli dziurawe ręce policjanci właśnie znaleźli moją szlifierkę kontową pod płotem, młot udarowy przy rampie i paczkę rękawic roboczych
szukamy dalej
|
|
|