Sport - Inne - Typer XIII
Cracoviaczek - 26-09-2011, 11:11
Ja też patrzę w wyniki za 3 kolejkę, obserwuję jak radzą sobie zawodnicy teamu CYS i się zastanawiam za co "grupa trzymająca władzę" zdyskwalifikowała naszego kapitana srubę
Czyżby znowu Poczta Polska nawaliła i koperty nie doszły na czas
igi - 26-09-2011, 11:15
a więc tak.
Oficjalnie:
Zasady i wyniki - Typer IX
1b. Typujemy tylko do momentu rozpoczęcia 1 spotkania - późniejsze typy nie będą liczone.
A nie oficjalnie w tajemnicy mogę powiedzieć że:
Cracoviaczek napisał/a: | koperty nie doszły na czas |
Cracoviaczek - 26-09-2011, 11:40
igi napisał/a: | a więc tak.
Oficjalnie:
Zasady i wyniki - Typer IX
1b. Typujemy tylko do momentu rozpoczęcia 1 spotkania - późniejsze typy nie będą liczone.
A nie oficjalnie w tajemnicy mogę powiedzieć że:
Cracoviaczek napisał/a: | koperty nie doszły na czas |
|
Wiem, że się zmienił trochę regulamin ale myslałem, że te koperty coś pomogą...
A prawdę mówiąc to takie gafy się popełnia jak nie czyta się regulaminów Kto by pomyslał, że się zmieni po tylu edycjach
Marcin-Krak - 26-09-2011, 14:00
Bój się morfi bój
Czuję, że wracam do formy
Zresztą plan wałkowego działania zostało dokładnie ustalony z Generałem w Wawrzy... Wawrz... Warz.. na zlocie
yalook - 26-09-2011, 14:57
igi napisał/a: | a więc tak.
| Nie bądźmy aż tak rygorystyczni - Małecki też nie wyszedł na rozgrzewkę w przerwie meczu, a potem mógł zagrać.
sruba - 27-09-2011, 11:48
yhy...
jakoś tak mi tydzień zeszły z bata strzelił, że ocknąłem się jak żem się zorientował, że już grają nasze wkłady do koszulek. to żem zatypował licząc na przychylność władzy. ale widzę, że jak człowiek się w cień usunie, to na jakąkolwiek litość, czy zrozumienie od nowej władzy liczyć nie może...
trudno
typuję w takim razie już dzisiaj, żeby nie było
Marcin-Krak - 27-09-2011, 19:26
sruba napisał/a: | to na jakąkolwiek litość, czy zrozumienie od nowej władzy liczyć nie może... |
Ja tu tylko sprzątam, żeby nie było
sruba - 27-09-2011, 22:21
Marcin-Krak napisał/a: | Ja tu tylko sprzątam, żeby nie było |
oczywiście, oczywiście, kopertki to chętnie, ja załatwię, ja pomogę, wszyscy rozumieją, racją jest po waszej stronie... no, ale oczywiście żeby pomóc, to potrzebne są nakłady, ale to nie dla mnie, trzeba przekonać tych wyżej... a jak co do czego, to ja tu sprzątam...
ech... grzybobranie z nagonką...
Marcin-Krak - 27-09-2011, 22:22
sruba napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
Ja tu tylko sprzątam, żeby nie było
oczywiście, oczywiście, kopertki to chętnie, ja załatwię, ja pomogę, wszyscy rozumieją, racją jest po waszej stronie... no, ale oczywiście żeby pomóc, to potrzebne są nakłady, ale to nie dla mnie, trzeba przekonać tych wyżej... a jak co do czego, to ja tu sprzątam...
ech... grzybobranie z nagonką... |
No...
sprzątam kasę Igiemu sprzed nosa
akbi - 28-09-2011, 00:33
sruba, nie pękaj .. przeżyłem to samo w 1 kolejce
yalook - 28-09-2011, 10:19
akbi napisał/a: | sruba, nie pękaj .. przeżyłem to samo w 1 kolejce | ehh, znaczy się Grupa Trzymająca Władzę ustawia wyniki
igi - 28-09-2011, 10:20
oj tak sobie czytam i widzę chętnych na kary dyscyplinarne.
yalook - 29-09-2011, 11:02
igi napisał/a: | oj tak sobie czytam i widzę chętnych na kary dyscyplinarne. | nastraszyłeś i zobacz jak wszyscy umilkli....
igi - 29-09-2011, 11:14
yalook napisał/a: | igi napisał/a: | oj tak sobie czytam i widzę chętnych na kary dyscyplinarne. | nastraszyłeś i zobacz jak wszyscy umilkli.... |
a ile osób nie za typowało
Już milczę
Marcin-Krak - 29-09-2011, 12:17
Terror. Normalnie terror
Ale ja tu wyczuwam jakieś wałki
Już ja to sprawdzę co tu się dzieje
|
|
|