To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

pamar - 12-01-2012, 08:53

... że nasza vendi wygrała właśnie pierwszą nagrodę w konkursie - Dzisiaj pytanie, jutro nagrody :)
Mitsubishi Motors Polska
BRAWO! =D>

koszmarek - 12-01-2012, 09:09

Vendi Gratulejszyn :) a co wygrałaś? :D
Uwex - 12-01-2012, 10:09

...że przeczytałem coś takiego i aż mną zatrzęsło ! To są jakieś jaja . Lancer 1.6 kosztuje u nich poniżej 17.000 euro. No to kolejarz go kupi za 3 wypłaty ! :shock:
Też chce taki kryzys.
A o tych rentach to nawet nie wspominam :lol:

Marcino - 12-01-2012, 10:29

Uwex napisał/a:
Marcino- a co znaczy to U w nazwie klubu ? A jak to takie Orły, to pewnie młodego coś nauczą. :lol:

jest to chyba uczniowski klub sportowy - załozony jako odłam Gryfa Tczew. Narazie traktujemy to jako zabawe, pozniej sie zobaczy co z tego wyjdzie. Trenerem jest mlody chłopak, a wszytko prowadzone w niekomercyjny sposób, takie wychowanie w duchu piłki i ... modlitwy tzn jest rozpoczęcie sezonu w kościele, opłatki, spotkania...:)

Krzyzak - 12-01-2012, 11:04

Marcino napisał/a:
wychowanie w duchu piłki

mimo wszystko pilnuj syna :) - mój siostrzeniec przechodził fascynację tym sportem bardzo długo, grał niemal zawodowo do 19 r.ż.
w tym czasie zaliczył wiele poważnych złamań i innych kontuzji (niektóre leczone przez pół roku)
przełomem było złamanie szczęki i karmienie papką przez 2 tyg. :)
nawet chciał iść na awf i... uczyć w szkole...

na szczęście udało mi się ten pomysł wybić

Juiceman - 12-01-2012, 12:57

pamar napisał/a:
... że nasza vendi wygrała właśnie pierwszą nagrodę w konkursie - Dzisiaj pytanie, jutro nagrody :)
Mitsubishi Motors Polska
BRAWO! =D>

Nie no elegancko już wchodzę na FB potrollować jej :mrgreen: :wink:

Fallllstart :-X :?

pamar - 12-01-2012, 14:55

Juiceman napisał/a:
Fallllstart

Ech! Pierwsze dane jakie były dot generalki mówiły, że Adam jest na 31 miejscu! Tak było rano na stronie "Nasi na Dakarze" (potem to zmienili) A na stronie http://dakar.bfgoodrich.c...t-general-auto/ Adam w dalszym ciągu widnieje na tej pozycji (a to też jest oficjalna strona Dakaru). Natomiast w/g oficjalnych informacji na stronie http://www.dakar.com/ w generalce Małysz jest 33!
A biorąc pod uwagę, że BF przeprowadza live track, uznałem, że ich wyniki są właściwe :)

Yoshiko - 12-01-2012, 16:16

... że sobie siedzę i czekam na plebana :mrgreen:
pamar - 12-01-2012, 16:34

Yoshiko napisał/a:
... że sobie siedzę i czekam na plebana

a ja właśnie się dowiedziałem, że mojego proba, największe mohery z sąsiedniej wioski przegoniły na cztery wiatry - bo to nie jego działka! - a on bidulek w zastępstwie za chorego kolegą zasuwał :D

gulgulq - 12-01-2012, 17:54

Yoshiko napisał/a:
... że sobie siedzę i czekam na plebana :mrgreen:

ode mnie właśnie poszedł

i jak co roku:
"to Pan tak sam"

i na wyjściu
"pasowałaby jakaś gospodyni" :P :P

stary alfer - 12-01-2012, 18:05

gulgulq napisał/a:
pasowałaby jakaś gospodyni

Bierz tę z plebanii.

:P

:mrgreen:

sieegurd - 12-01-2012, 18:10

pamar napisał/a:
... że sobie siedzę i czekam na plebana

Był u Nas przedwczoraj, akurat ten, który cieszy sie naszą najmniejszą sympatią :|

Cytat:
Bierz tę z plebanii.

Dokładnie :D :D :D

Morfi - 12-01-2012, 18:15

sprawdzona przez proboszcza :)
Blondi - 12-01-2012, 18:20

... że mój mąż właśnie opiernicza się w pracy bo widzę że pisze na tym właśnie forum :evil: a w domu taki zmęczony po pracy jest ze nic nie może zrobić :evil: :evil: :evil:
Morfi - 12-01-2012, 18:35

Dziś bede spał na wycieraczce :D