Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
pamar - 12-01-2012, 08:53
... że nasza vendi wygrała właśnie pierwszą nagrodę w konkursie - Dzisiaj pytanie, jutro nagrody
Mitsubishi Motors Polska
BRAWO!
koszmarek - 12-01-2012, 09:09
Vendi Gratulejszyn a co wygrałaś?
Uwex - 12-01-2012, 10:09
...że przeczytałem coś takiego i aż mną zatrzęsło ! To są jakieś jaja . Lancer 1.6 kosztuje u nich poniżej 17.000 euro. No to kolejarz go kupi za 3 wypłaty !
Też chce taki kryzys.
A o tych rentach to nawet nie wspominam
Marcino - 12-01-2012, 10:29
Uwex napisał/a: | Marcino- a co znaczy to U w nazwie klubu ? A jak to takie Orły, to pewnie młodego coś nauczą. |
jest to chyba uczniowski klub sportowy - załozony jako odłam Gryfa Tczew. Narazie traktujemy to jako zabawe, pozniej sie zobaczy co z tego wyjdzie. Trenerem jest mlody chłopak, a wszytko prowadzone w niekomercyjny sposób, takie wychowanie w duchu piłki i ... modlitwy tzn jest rozpoczęcie sezonu w kościele, opłatki, spotkania...:)
Krzyzak - 12-01-2012, 11:04
Marcino napisał/a: | wychowanie w duchu piłki |
mimo wszystko pilnuj syna - mój siostrzeniec przechodził fascynację tym sportem bardzo długo, grał niemal zawodowo do 19 r.ż.
w tym czasie zaliczył wiele poważnych złamań i innych kontuzji (niektóre leczone przez pół roku)
przełomem było złamanie szczęki i karmienie papką przez 2 tyg.
nawet chciał iść na awf i... uczyć w szkole...
na szczęście udało mi się ten pomysł wybić
Juiceman - 12-01-2012, 12:57
pamar napisał/a: | ... że nasza vendi wygrała właśnie pierwszą nagrodę w konkursie - Dzisiaj pytanie, jutro nagrody
Mitsubishi Motors Polska
BRAWO! |
Nie no elegancko już wchodzę na FB potrollować jej
Fallllstart
pamar - 12-01-2012, 14:55
Juiceman napisał/a: | Fallllstart |
Ech! Pierwsze dane jakie były dot generalki mówiły, że Adam jest na 31 miejscu! Tak było rano na stronie "Nasi na Dakarze" (potem to zmienili) A na stronie http://dakar.bfgoodrich.c...t-general-auto/ Adam w dalszym ciągu widnieje na tej pozycji (a to też jest oficjalna strona Dakaru). Natomiast w/g oficjalnych informacji na stronie http://www.dakar.com/ w generalce Małysz jest 33!
A biorąc pod uwagę, że BF przeprowadza live track, uznałem, że ich wyniki są właściwe
Yoshiko - 12-01-2012, 16:16
... że sobie siedzę i czekam na plebana
pamar - 12-01-2012, 16:34
Yoshiko napisał/a: | ... że sobie siedzę i czekam na plebana |
a ja właśnie się dowiedziałem, że mojego proba, największe mohery z sąsiedniej wioski przegoniły na cztery wiatry - bo to nie jego działka! - a on bidulek w zastępstwie za chorego kolegą zasuwał
gulgulq - 12-01-2012, 17:54
Yoshiko napisał/a: | ... że sobie siedzę i czekam na plebana |
ode mnie właśnie poszedł
i jak co roku:
"to Pan tak sam"
i na wyjściu
"pasowałaby jakaś gospodyni"
stary alfer - 12-01-2012, 18:05
gulgulq napisał/a: | pasowałaby jakaś gospodyni |
Bierz tę z plebanii.
sieegurd - 12-01-2012, 18:10
pamar napisał/a: | ... że sobie siedzę i czekam na plebana |
Był u Nas przedwczoraj, akurat ten, który cieszy sie naszą najmniejszą sympatią
Cytat: | Bierz tę z plebanii. |
Dokładnie
Morfi - 12-01-2012, 18:15
sprawdzona przez proboszcza
Blondi - 12-01-2012, 18:20
... że mój mąż właśnie opiernicza się w pracy bo widzę że pisze na tym właśnie forum a w domu taki zmęczony po pracy jest ze nic nie może zrobić
Morfi - 12-01-2012, 18:35
Dziś bede spał na wycieraczce
|
|
|