To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

Krzyzak - 19-07-2009, 13:23

Sebastian - zawsze najlepsza jest szczerosc, bez zgrywania macho itp. - po prostu zapytaj, czy nie umowila by sie z Toba na jakis obiadek we dwoje. Narazie niezobowiazujaco - po kolezensku, pogadac o Twoim zdrowiu (choc moze niekoniecznie :) ). Jest tyle fajnych knajpek z klimatem - tez na pewno MM cos poleci (np. Polska Zagroda w Sopocie).
Zawsze mozesz uzyc tekstow w stylu: "co Ci zalezy", "przeciez nic nie tracisz", "milo spedzisz czas - szczegolnie w deszczowe popoludnie jak dzis".
Generalnie zadna kobieta nie lubi sztucznosci i udawania kogos, kim sie nie jest. Nie chce tu pisac, ze to regula ani w zaden sposob szufladkowac kobiet, ale wiekszosc sie "lapie" na opiekunczosc - one sie po prostu lubia kims opiekowac ;)
Powiedz, ze jestes tu sam, z odleglego miasta i bardzo brakuje Ci kogos z kim moglbys na codzien pogadac...
Potem sie juz samo potoczy...

sebekColt97 - 19-07-2009, 13:40

dzięki za rady, aż tylu nie spodziewałem :wink: życie tak szybko ucieka, że czasem trzeba naprawde szybko działać :)
metzger - 19-07-2009, 15:33

obiadek we dwoje ... hmm może jednak na początek kawa/herbata w jakiejś kawiarni, z pełnymi ustami (obiad) ciężko się rozmawia. I nie proponowałbym tekstów w stylu "co Ci zależy" (no chyba że do siebie, aby dodać sobie odwagi :) ) nie ma co brać na litość. Jeżeli odrzuci, przyjmij to jak facet żadnego biadolenia, natomiast jeżeli przyjmie (na co liczę :D ) to ... dobra Twoja :) . I tak jak Darek mówi nie rób z siebie kogoś kim nie jesteś.
Kibloo - 19-07-2009, 18:37

tylko spokojnie! trzymamy kciuki!

nara

Juiceman - 19-07-2009, 19:51

Ja co prawda nie z nad morza :roll: ale niby Gdański Wrocław eeeaaaoooo... :oops: , mam takie pytanko grupka MitsuManiaków ( 3os.) z Dolnego Śląska 26 Lipca( w niedziele), odwiedzi Gdańsk, przy okazji pokibicuje na meczu żużla. Może znajdzie się ktoś chętny na zrobienie mini spociku, miło by było poznać nowe twarze, jak i zobaczyć znajomych z Grudziądza :) . Wstępnie rozmawiałem o tym z Akbim :wink: .

Prawdopodobnieo 03:00 wyjedziemy Galantem z Wrocławia więc na rano powinniśmy się zjawić w Gdańsku i jak się uda to pozwiedzać Wasze piękne miasto :)

Co Wy na to? : )

p.s.
Mam nadzieje, że za dużego OT nie zrobiłem :mrgreen: :wink:

sebekColt97 - 19-07-2009, 19:55

spoko, super rady,dzięki koledzy, na was można liczyć :) :)
może z waszą pomocą i radą, randki szpitalne się udadzą :)

sruba - 19-07-2009, 20:37

Juiceman napisał/a:
Co Wy na to? :)

proponuje w takim razie niedziele godz. 10:00 tam gdzie zawsze, czyli na koncu JP II :wink:

akbi - 24-07-2009, 08:14

koledzy, koleżanki ... przypominam, iż w niedzielę przyjeżdżają do Gdańska Mitsumaniacy - Fani Żużla z Wrocławia.

Kto ma chęć na wspólne kibicowanie podczas meczu żużlowego Wybrzeże-Sparta, to zapraszam na stadion Wybrzeża przy Długich Ogrodach ... mecz zaczyna się od godziny 18 ... więc trzeba się zjawić najlepiej min 30 min wcześniej.
/w razie zagubienia na stadionie, proszę dzwonić do mnie... kto nie ma nr tel, to proszę o PW ... odpiszę i podam do siebie nr/

Jeśli ktoś ma ochotę spotkać się wcześniej z Juicemanem, Kucharzem i fast4you , to proszę o sugestię w tym temacie.

sruba - 24-07-2009, 08:41

akbi napisał/a:
Jeśli ktoś ma ochotę spotkać się wcześniej z Juicemanem, Kucharzem i fast4you , to proszę o sugestię w tym temacie.

akbi zerknij posta wyżej... sugerowane spotkanie w niedziele: parking "tam gdzie zawsze", godz. 10:00 :P

akbi - 24-07-2009, 08:51

sruba napisał/a:
akbi zerknij posta wyżej... sugerowane spotkanie w niedziele: parking "tam gdzie zawsze", godz. 10:00 :P

myślałem, że żartujesz ... tak wczesna pora :lol: :shock:

ale ok ... możemy tak zrobić, że kto nie idzie na mecz, może podjechać na godz 10 na JPII

...to może zrobimy rozpiskę, aby zamieszania nie było:
/obydwa spotkania dochodzą do skutku, to nie jest wybór/

Spotkanie na JPII - godz 10
1. Sruba

Spotkanie podczas meczu żużlowego - godz 18
1. akbi

Iwonka3Miasto - 24-07-2009, 14:09

1. Sruba
2. Iwonka3Miasto

1. akbi[/quote]

Juiceman - 24-07-2009, 19:37

1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
3. Juiceman
4. KucharZ
5. fast4you

1. akbi
2. Juiceman
3. KucharZ
4. fast4you

Żeby nie było :)

2Fast4U - 25-07-2009, 07:18

Taka mała popraweczka: 2Fast4U :) teraz już ok :) , tak więc:

1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
3. Juiceman
4. KucharZ
5. 2Fast4U

1. akbi
2. Juiceman
3. KucharZ
4. 2Fast4U

Żeby nie było :)

Kibloo - 25-07-2009, 08:32

Taka mała popraweczka: 2Fast4U :) teraz już ok :) , tak więc:

1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
3. Juiceman
4. KucharZ
5. 2Fast4U
6. Kibloo, Sabo i Konradek

1. akbi
2. Juiceman
3. KucharZ
4. 2Fast4U

[ Dodano: 26-07-2009, 18:08 ]
Odstawiłem, naszych gości z Wrocławia na stadion żużlowy... jakby to powiedzieć... na JPII pojawiliśmy się w komplecie :D ja, Sabo, Konradek, Juiceman, KucharZ i fast4you... ale i tak było miło, połaziliśmy troche po 3city (Błyskawica, Monciak, Neptun), zjedliśmy sobie razem obiadek...

cieszę się, że chciało Wam się z nami spedzic tę niedzielę.

kilka fotek

pozdrowienia

Juiceman - 27-07-2009, 02:33

Właśnie dojechałem do domu ; ), Chcieliśmy podziękować Wszystkim MitsuManiakom, których spotkaliśmy wczoraj w Gdańsku.

A w szczególności
Kibloo, Sabo i zawsze uśmiechniętemu Konradkowi :) za mile spędzony czas w Trójmieście. Naprawdę było wspaniale:), mam nadzieje, że się odwdzięczymy, a Wy wpadniecie do Wrocławia :)

Jeszcze raz dzięki!