Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...
Krzyzak - 19-07-2009, 13:23
Sebastian - zawsze najlepsza jest szczerosc, bez zgrywania macho itp. - po prostu zapytaj, czy nie umowila by sie z Toba na jakis obiadek we dwoje. Narazie niezobowiazujaco - po kolezensku, pogadac o Twoim zdrowiu (choc moze niekoniecznie ). Jest tyle fajnych knajpek z klimatem - tez na pewno MM cos poleci (np. Polska Zagroda w Sopocie).
Zawsze mozesz uzyc tekstow w stylu: "co Ci zalezy", "przeciez nic nie tracisz", "milo spedzisz czas - szczegolnie w deszczowe popoludnie jak dzis".
Generalnie zadna kobieta nie lubi sztucznosci i udawania kogos, kim sie nie jest. Nie chce tu pisac, ze to regula ani w zaden sposob szufladkowac kobiet, ale wiekszosc sie "lapie" na opiekunczosc - one sie po prostu lubia kims opiekowac
Powiedz, ze jestes tu sam, z odleglego miasta i bardzo brakuje Ci kogos z kim moglbys na codzien pogadac...
Potem sie juz samo potoczy...
sebekColt97 - 19-07-2009, 13:40
dzięki za rady, aż tylu nie spodziewałem życie tak szybko ucieka, że czasem trzeba naprawde szybko działać
metzger - 19-07-2009, 15:33
obiadek we dwoje ... hmm może jednak na początek kawa/herbata w jakiejś kawiarni, z pełnymi ustami (obiad) ciężko się rozmawia. I nie proponowałbym tekstów w stylu "co Ci zależy" (no chyba że do siebie, aby dodać sobie odwagi ) nie ma co brać na litość. Jeżeli odrzuci, przyjmij to jak facet żadnego biadolenia, natomiast jeżeli przyjmie (na co liczę ) to ... dobra Twoja . I tak jak Darek mówi nie rób z siebie kogoś kim nie jesteś.
Kibloo - 19-07-2009, 18:37
tylko spokojnie! trzymamy kciuki!
nara
Juiceman - 19-07-2009, 19:51
Ja co prawda nie z nad morza ale niby Gdański Wrocław eeeaaaoooo... , mam takie pytanko grupka MitsuManiaków ( 3os.) z Dolnego Śląska 26 Lipca( w niedziele), odwiedzi Gdańsk, przy okazji pokibicuje na meczu żużla. Może znajdzie się ktoś chętny na zrobienie mini spociku, miło by było poznać nowe twarze, jak i zobaczyć znajomych z Grudziądza . Wstępnie rozmawiałem o tym z Akbim .
Prawdopodobnieo 03:00 wyjedziemy Galantem z Wrocławia więc na rano powinniśmy się zjawić w Gdańsku i jak się uda to pozwiedzać Wasze piękne miasto
Co Wy na to? : )
p.s.
Mam nadzieje, że za dużego OT nie zrobiłem
sebekColt97 - 19-07-2009, 19:55
spoko, super rady,dzięki koledzy, na was można liczyć
może z waszą pomocą i radą, randki szpitalne się udadzą
sruba - 19-07-2009, 20:37
| Juiceman napisał/a: | Co Wy na to? |
proponuje w takim razie niedziele godz. 10:00 tam gdzie zawsze, czyli na koncu JP II
akbi - 24-07-2009, 08:14
koledzy, koleżanki ... przypominam, iż w niedzielę przyjeżdżają do Gdańska Mitsumaniacy - Fani Żużla z Wrocławia.
Kto ma chęć na wspólne kibicowanie podczas meczu żużlowego Wybrzeże-Sparta, to zapraszam na stadion Wybrzeża przy Długich Ogrodach ... mecz zaczyna się od godziny 18 ... więc trzeba się zjawić najlepiej min 30 min wcześniej.
/w razie zagubienia na stadionie, proszę dzwonić do mnie... kto nie ma nr tel, to proszę o PW ... odpiszę i podam do siebie nr/
Jeśli ktoś ma ochotę spotkać się wcześniej z Juicemanem, Kucharzem i fast4you , to proszę o sugestię w tym temacie.
sruba - 24-07-2009, 08:41
| akbi napisał/a: | | Jeśli ktoś ma ochotę spotkać się wcześniej z Juicemanem, Kucharzem i fast4you , to proszę o sugestię w tym temacie. |
akbi zerknij posta wyżej... sugerowane spotkanie w niedziele: parking "tam gdzie zawsze", godz. 10:00
akbi - 24-07-2009, 08:51
| sruba napisał/a: | akbi zerknij posta wyżej... sugerowane spotkanie w niedziele: parking "tam gdzie zawsze", godz. 10:00 |
myślałem, że żartujesz ... tak wczesna pora
ale ok ... możemy tak zrobić, że kto nie idzie na mecz, może podjechać na godz 10 na JPII
...to może zrobimy rozpiskę, aby zamieszania nie było:
/obydwa spotkania dochodzą do skutku, to nie jest wybór/
Spotkanie na JPII - godz 10
1. Sruba
Spotkanie podczas meczu żużlowego - godz 18
1. akbi
Iwonka3Miasto - 24-07-2009, 14:09
1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
1. akbi[/quote]
Juiceman - 24-07-2009, 19:37
1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
3. Juiceman
4. KucharZ
5. fast4you
1. akbi
2. Juiceman
3. KucharZ
4. fast4you
Żeby nie było
2Fast4U - 25-07-2009, 07:18
Taka mała popraweczka: 2Fast4U teraz już ok , tak więc:
1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
3. Juiceman
4. KucharZ
5. 2Fast4U
1. akbi
2. Juiceman
3. KucharZ
4. 2Fast4U
Żeby nie było
Kibloo - 25-07-2009, 08:32
Taka mała popraweczka: 2Fast4U teraz już ok , tak więc:
1. Sruba
2. Iwonka3Miasto
3. Juiceman
4. KucharZ
5. 2Fast4U
6. Kibloo, Sabo i Konradek
1. akbi
2. Juiceman
3. KucharZ
4. 2Fast4U
[ Dodano: 26-07-2009, 18:08 ]
Odstawiłem, naszych gości z Wrocławia na stadion żużlowy... jakby to powiedzieć... na JPII pojawiliśmy się w komplecie ja, Sabo, Konradek, Juiceman, KucharZ i fast4you... ale i tak było miło, połaziliśmy troche po 3city (Błyskawica, Monciak, Neptun), zjedliśmy sobie razem obiadek...
cieszę się, że chciało Wam się z nami spedzic tę niedzielę.
kilka fotek
pozdrowienia
Juiceman - 27-07-2009, 02:33
Właśnie dojechałem do domu ; ), Chcieliśmy podziękować Wszystkim MitsuManiakom, których spotkaliśmy wczoraj w Gdańsku.
A w szczególności
Kibloo, Sabo i zawsze uśmiechniętemu Konradkowi za mile spędzony czas w Trójmieście. Naprawdę było wspaniale:), mam nadzieje, że się odwdzięczymy, a Wy wpadniecie do Wrocławia
Jeszcze raz dzięki!
|
|
|