To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

londolut - 03-09-2008, 15:03

cns80 napisał/a:
A co mu wybuchło w okolicach halogenów ?
Jemu w ogóle coś wybuchło :D Przecież tył wygląda jakby mu ktoś nakopał do du*y i jeszcze te cztery rynny, nawet domek jednorodzinny tyle niema :P
orz1 - 03-09-2008, 15:07

Misiek :) napisał/a:
tezn z filmu... dla mnie madafaka

myśle że w tym przypadku "madafaka" to mało powiedziane.
Tak to jest jak się kupuje na allegro wszystko co tylko może być do colta i bezmyślnie się to zakłada, nie patrząc na dobry smak tylko na to że jest. :?
Jak karmnik znajdzie to pewnie też przykleji na sylikon :wink:

londolut - 03-09-2008, 15:09

orz1 napisał/a:
Tak to jest...
No dlatego powstał ten topic. Sam widzisz jakie kfiatki jeżdżą po Polsce i nie tylko ;)
rosomak1983 - 03-09-2008, 15:26

pawela napisał/a:
Co większa porażka, jeden z takim jeździ po Lublinie....

taki biały z drewnianą kierownicą???? :D :D :D Widziałem go.

orz1 - 03-09-2008, 15:45

Cytat:
No dlatego powstał ten topic. Sam widzisz jakie kfiatki jeżdżą po Polsce i nie tylko

no dokładnie i nie tylko mitsu. ale gdy by nie tacy ludzie nie wiedzieli byśmy co to jest kicz.

rosomak1983 napisał/a:
taki biały z drewnianą kierownicą????

:shock: z drewnianą?? powaga , szkoda że tego nie widziałem, pewie pasuje jak świni siodło :D

londolut - 03-09-2008, 15:47

orz1 napisał/a:
pewie pasuje jak świni siodło :D
Tylko, że oryginalnie do Colta też mogłeś wybrać drewnianą kierę z katalogu dodatków.
orz1 - 03-09-2008, 16:17

niewiem, ale jakoś nie jestem zwolennikiem drewna w samochodzie.gdybym takowe miał gdziekolwiek napewno bym pourywał :D

znalazłem ciekawy filmik na necie http://pl.youtube.com/watch?v=QvtYblz65uc pewnie połowa z was go widziała a 2-ga połowa powie że madafaka, może i z pewnymi rzeczami tak, ale ogólnie chodzi o to jak jest robiony (nie tylko MDF i do przodu) :D a efekt nie w całości ale np. bagażnik fajnie wyszedł :)

Hugo - 03-09-2008, 16:42

londolut napisał/a:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Bardziej niż Colta żal mi właściciela. Najlepsze są te popękane plastiki na progach itd.
cns80 - 03-09-2008, 16:53

orz1 napisał/a:
znalazłem ciekawy filmik na necie

Przód - zrobił Civic'a :) Nie wiem czy jest sens przerabiać Mitsu na Hondę, ale jak już chciał Civic'a to jest OK ;)

Wnętrze - Dużo ciekawych modyfikacji tylko po co zostawił tą obleśną zapalniczkę, popielniczkę i schowek na konsoli środkowej ? Gdzie są tylne pasy bezpieczeństwa ? No chyba że głośniki i tak zabiją pasażerów ;)

Tył - O Qr... Tego się nie da opisać. Batmobil ???

Bazz - 03-09-2008, 17:20

Kolejny "okaz":

http://moto.allegro.pl/it...e_sprzedam.html

hmm... nie wiem w jaki sposób ten gość uzyskał z 4G15 136KM??!! :roll: ale na największe "uznanie" zasługuje chyba wnętrze... gość chyba w szkole miał banie z plastyki :D

Anonymous - 03-09-2008, 17:29

Faktycznie wieś śpiewa i tańczy :D
orz1 - 03-09-2008, 20:03

Bazz napisał/a:
hmm... nie wiem w jaki sposób ten gość uzyskał z 4G15 136KM??!!

przez wspaniały wlot na masce :D to teba mieć pod dekielkiem :sign6:

Jogurt - 03-09-2008, 20:16

ten tylny spojler wygląda jakby mu sie półka w garażu urwałą i spadła na auto
cns80 - 03-09-2008, 20:33

Trupia czacha is de best :)
Ale poza wnętrzem i spoilerem to wiele nie zepsuł. Da się przetrzymać ;) Można przemalować.

Misiek :) - 03-09-2008, 20:38

Z zewnątrz fajny, z wyjątkiem deski do prasowania na tylnej klapie, ale środek... chyba córka miała za dużo lakieru do paznokci...
Ja bym z takim kolorkiem nie wytrzymał (może dlatego
Cytat:
"Mitsubishi Lancer pilnie sprzedam"