To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

Anonymous - 06-08-2006, 18:57

to i ja się przywitam i pozdrawiam wszystkich których już poznałem osobiście
Hubeeert - 06-08-2006, 19:01

Witaj :mrgreen:
Anonymous - 06-08-2006, 22:30

Witam wszystkich nowych klubowiczów i rzecz jasna starych równiez :D
Anonymous - 07-08-2006, 09:20

Witam i co tu więcej pisać :oops:
roch_27 - 07-08-2006, 09:22

Witamy serdecznie :mrgreen:
Jackie - 07-08-2006, 10:22

Dziń Dybry wszystkim nowym ;)
macia - 08-08-2006, 16:56

Ja też witam wszystich,którzy ostatnio do nas dołączyli. Tych, co wcześniej też, rzecz jasna :wink:
Anonymous - 14-08-2006, 16:56

witam ponownie po ponad 3-letniej nieobecności, uprzednio mmc lancer kombi automat, mmc ss, potem 3-letnia przerwa, obecnie mmc sigma kombi `95 3.0 V6 automat.
Uprzednio na starym forum MMC występowalem jako "jackie p", bylem na zlotach w "dresso" i u Mariusza Klimczyka w Piotrkowie Trybunalskim. Niestety stara niłość do mmc zwyciężyła.
Specjalne pozdro dla jackiego, fido i dyzio & saba. :D :D :D

Dyzio i Saba - 14-08-2006, 18:18

No jak się masz :lol: :lol:
Może teraz spotkanko w Białymstoku :?:

Anonymous - 14-08-2006, 20:50
Temat postu: Pozdrowienia Podziękowania za zaproszenie do "mitsuMani
Witam Serdecznie!
Chciałabym pozdrowić Pana, który w dniu dzisiejszym w Gdyni Redłowie, podszedł do mnie, do mojego auta ;) wręczył wizytówkę i zaprosił do "MitsuManiaków"
Thx. Monia

Hubeeert - 14-08-2006, 21:10

monis26 napisał/a:
Pana

Kolegę ;-)

arekp - 14-08-2006, 23:41
Temat postu: Re: Pozdrowienia Podziękowania za zaproszenie do "mitsu
monis26 napisał/a:
wręczył wizytówkę i zaprosił do "MitsuManiaków"

A wspomnial, ze za 2 tygodnie spotykamy sie w Bialymstoku i serdecznie zapraszamy do uczestnictwa? Jesli nie to chcialbym poinformowac, ze za dwa tygodnie spotykamy sie na ogolnopolskim zlocie w Bialymstoku i serdecznie zapraszamy :D

Przy okazji serdecznie witam w klubie!

Anonymous - 15-08-2006, 12:19
Temat postu: Re: Pozdrowienia Podziękowania za zaproszenie do "mitsu
arekp napisał/a:
monis26 napisał/a:
wręczył wizytówkę i zaprosił do "MitsuManiaków"

A wspomnial, ze za 2 tygodnie spotykamy sie w Bialymstoku i serdecznie zapraszamy do uczestnictwa? Jesli nie to chcialbym poinformowac, ze za dwa tygodnie spotykamy sie na ogolnopolskim zlocie w Bialymstoku i serdecznie zapraszamy :D

Przy okazji serdecznie witam w klubie!

Witam;) Chyba nie wspominał, ale już na stronce zwróciłam uwagę,
z chcęcią bym moim Colcikiem przyjechała, ale zostałam zmuszona do robienia imprezy urodzinowej w tym czasie:(

pozdrawiam gorąco
Monia

Anonymous - 15-08-2006, 20:00
Temat postu: Witam wszystkich!!
Witam wszystkich własnie trafiłem na to forum widze ze jest tu wielu mitsumaniaków ja równiez nim jestem tzn byłem do wypadku ktory miałem wczoraj moj misiek ucierpiał do tego stopnia ze juz nie opłaca sie go naprawiac ale napewno zostane wielkim fanem mitsubishi bo było to moje pierwsze auto i jest mi go cholernie szkoda wiecie jak to jest przywiązanie:) Jeszcze raz witam wszytskich uzytkowników Mitsubishi :)
Marcin Ławacz - 15-08-2006, 23:29

Witam wszystkich. Bardzo ciekawe i pełne informacji forum. Z przyjemnością będę korzystał. Od kilku dni jestem właścicielem Colta 89, przesiadłem się z Audi 80 i muszę przyznać że jestem zachwycony. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!