To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka

Maretzky85 - 24-04-2008, 20:56

Dobry pomysł, zaraz tak zrobię :)

EDIT: Wysłane :D

krotka - 26-04-2008, 11:03

Zamieszczam ostateczną listę.
Osoby. które nie wpłaciły mają czas do godziny 20.00 na potwierdzenie zamówienia i proszę też o jak najszybszą wpłatę. Ostatnie zamówienia rzutem na taśmę przyjmę pod warunkiem niezwłocznej wpłaty z mbanku na moje konto wg instrukcji z pierwszej strony.

Ostateczny koniec akcji nastąpi wraz z moim postem o tym informującym. Do tego momentu jeszcze można dopisać. Jak wrócę do domu zamieszczę listę z zamówieniem jakie pójdzie to wykonania :)

Jeśli któryś dobry Mitsumianiak mógłby wysłać PW do 4ech czerwonych nicków z listy dostanie gratisowo jedną wybraną naklejkę :)

Treść preferowana:

Zapisy na naklejki kończą się o godzinie 20tej, do tego czasu proszę o potwierdzenie zamówienia w temacie naklejek:

http://www.mitsubishi-gra...r=asc&start=315

Niepotwierdzone zamówienie zostanie anulowane.

XXX z ramienia Krotki

Oczywiście naklejkę dostanie tylko pierwsza osoba, która się tu zadeklaruje publicznie i napisze wiadomości do zapominaskich. Ja już nie dam rady teraz rozesłać, bo zaraz wychodzę, a wrócę już po terminie deklaracji ;] Jeśli te osoby nie wpiszą się tu do godziny 20 ich zamówienie zostaje anulowane.

To tyle :)
Miłego dnia :)

siwek - 26-04-2008, 11:08

krotka napisał/a:
Jeśli któryś dobry Mitsumianiak mógłby wysłać PW do 4ech czerwonych nicków z listy

ok krotka, juz wysyłam do nich PW żeby było szybciej

[ Dodano: 26-04-2008, 11:18 ]
Poszło na PW i gg

zobaczymy jaki będzie efekt :wink:

iza - 26-04-2008, 11:57

kaska wyslana juz kilka dni temu czekam na naklejki IZA
krotka - 26-04-2008, 20:38

te 4 osoby się nie odezwały więc lista zostaje zamknięta w wersji jak poprzednia, tylko bez czerwonych pól :)

Wysyłam zamówienie :)

Maretzky85 - 26-04-2008, 22:16

To teraz czekamy na realizację :D
siwek - 26-04-2008, 23:08

Ich strata... Wysłałem do wszystkich a skoro sie nie dopisali to juz nie nasz problem

Czekamy teraz na naklejeczki :mrgreen:

Anonymous - 26-04-2008, 23:41

Ja jeszcze chce potwierdzic. Sorki ze tak pozno. Przelew zrobie w poniedzialek. Prosze o pozostawienie mnie na liscie.
siwek - 27-04-2008, 08:20

właśnie dostałem PW od sibol że potwierdza ale czy wpłacił kase czy to zrobi to nie mam pojęcia bo nic wiecej nie napisał :doubt:
krotka - 27-04-2008, 11:05

uhhh, nic, dosłałam do wykonawcy informację, żeby docieli te pozostałe naklejki (dla całej czwórki, na wypadek, gdyby jeszcze te dwie osoby się odezwały), ale niech no spóźnialscy oleją temat!!!! :)

Siwekskce, a dla Ciebie jaki kolorek gratis? :)

siwek - 27-04-2008, 11:17

krotka napisał/a:
Siwekskce, a dla Ciebie jaki kolorek gratis?

Skoro nalegasz... :oops:

to jak zostanie to białą poprosze a jak nie starczy to jakąkolwiek :wink:

krotka - 27-04-2008, 11:31

już ja się postaram, żeby starczyło :) masz białą jak w banku :)
wojtas20 - 27-04-2008, 19:45

krotka za ile mniej więcej czasu można spodziewać się przesyłki ; )?
krotka - 27-04-2008, 19:51

Szczerze - nie mam zielonego pojęcia :P

Poprzednio czekałam tydzień na to aż naklejki do mnie dojdą :)
Jak dojdą to w ciągu jednego dnia wysyłam :)

Tylko pytanie ile sama będę czekała na przesyłkę... :)

[ Dodano: 27-04-2008, 20:03 ]
A TERAZ UWAGA UWAGA :)

Każdy kto chce dostać naklejki w słynnej już kopercie proszony jest o wysłanie swojego adresu na mój mail :

sto@krotka.waw.pl
o treści wg wzoru - wielkość liter ma znaczenie.
Znacznie ułatwi mi to adresowanie, bo w przelewach często adresy są źle formatowane, bez polskich znaków, albo pisane wszystko wielkimi literami.

Tytuł maila: "Naklejki MM Twój Nick"

WZÓR:

siwek - 27-04-2008, 22:23

krotka, miałaś dobre przeczucie żeby zamówić dla wszystkich naklejki, nawet tych zapominalskich bo dziś dodatkowo potwierdził mi na PW Majek605 że dalej je chce i przeprasza

nie ma to jak kobiece intuicja :mrgreen:

Jeśli ktoś brał naklejki w pierwszej edycji i teraz a chce znowu dostać naklejki w tej ślicznej kopercie :wink: to czy musi jeszcze raz wysyłać adres :?: