To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005

Anonymous - 21-08-2005, 13:18

Dopiszcie mnie też na liste uczestników, ale mam znajomych w grudziądzu i prawdopodobnie nocleg bede miał załatwiony ale na pewno przyjade. jakieś 450km w jedną strone:] ale da sie rade. Ewentualnie namiot też bede miał bo prosto po zlocie jade do Władysławowa nad morze:] 8)
Kofi - 21-08-2005, 13:27

Z rozbiciem namiotu nie bedzie problemu??
Jak wyglada kwestia sanitarna w przypadku namiotowiczów?

Matejko - 21-08-2005, 14:00

tak samo jak w przypadku ludzi z domkami - kible sa wspolne bo w domkach jest tylko maly aneks kuchenny, namiot mozesz rozbic przy czyims domku :)
Anonymous - 21-08-2005, 14:58

Fido__ napisał/a:
Nie wiem czy było...

http://www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/?id=19750

Nie wiem jak wy, ale dla mnei brzmi to niezbyt fajnie:

'(...)przyjaciół, fanatyków marki Mitsubishi, (...)'

Fanatykow? ;P Mi sie to zawsze z religia kojarzylo ;) i niezbyt dobrze ;)

Firebee - 21-08-2005, 17:46

z kwestia sanitarna tak jak powiedzial Matejko, zalatwie rozbicie namiotow przy domkach - czyli na zagrodzonym polu (chronionym na czas gdy bedziemy na ognisku przez naszych ludkow)

seba - super! Juz Cie dopisuje
pozdro
Firek

Anonymous - 21-08-2005, 19:24

kochajj napisał/a:
niestety nie bede na zlocie... :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(...

Ty sie kolego tak łatwo nie wypiszesz z imprezy - Fireek napewno sie nie zgodzi na wykreslenie Ci z listy, którą tak pieczołowicie tworzy.Masz jeszcze cały tydzień, moze uda sie znaleźsc wyjscie z problemu??

Firebee - 21-08-2005, 19:55

Kochajj.. Zabieraj sie z jakims innym Mitsumaniakiem i nie piernicz glupot! Dasz rade!

Pare spraw organizacyjnych, które warto przeczytać, choć i tak będę o nich trąbił podczas Oficjalnej części Zlotu:

Otóż podczas trwania Oficjalnej części przygotowane będzie (wg potwierdzeń Reala) zaplecze gastronomiczne w postaci laweczek pod parasolami, gdzie spokojnie i niedrogo będziecie mogli sobie zjeść obiadzik, lub coś w tym stylu.

Przed godziną 20.00 rozjeżdżamy się w postaci DWÓCH kolumn prowadzonych przez moich Grudziądzkich pomocników (auta prowadzące to dla orientacji - biały ford transit / moje punjero niebieskie) + porzontkofych do zarezerwowanych domków

PIERWSZA z Reala wyjeżdża kolumna aut, które mają domki zarezerwowane i wypisane w temacie poniżej (czyli Ci co wpłacali po 25zł/pokoik), goście hotelu oraz goście VIP (MMC, MOTO CHAMP), oraz osoby, które śpią w namiotach.

DRUGA kolumna rusza po wyjechaniu pierwszej kolumny za jednym z powyższych prowadzących aut oraz za porzontkofymi na miejsce domków (druga kolumna to osoby, które nie załapały się na spis w temacie poniżej - dla Was wszystkich czeka ponad 80miejsc noclegowych w drugiej części jeziorka)

DLA ORIENTACJI:

OK. 20.00 W SOBOTĘ:

PIERWSZA KOLUMNA NA RONDZIE PRZY REALU WYJEŻDŻA PROSTO W GŁĄB LASU

DRUGA KOLUMNA NA RONDZIE PRZY REALU WYJEŻDŻA W PRAWO (NA TORUŃ)

W PRZYPADKU EWENTUALNEGO ZAGUBIENIA (BĘDZIEMY RÓWNIEŻ PROWADZENI PRZEZ POLICJĘ) DZWOŃCIE DO MNIE, EW. WRACAJCIE DO REALA

Od 20.00 do 21.00 czas wolny na rozpakowanie się, przebranie itp.itd...

ok. 21.00 Osoby, które przyjechały pierwszą kolumną (Osoby ze spisu, MMC, Moto-Champ) wybierają się w ok. 10min. przechadzkę prowadzoną po raz kolejny przez nasze auto w stronę miejsca noclegu drugiej kolumny, gdzie zorganizowane zostanie ognisko.

Nie musicie zaopatrywać się wcześniej ani w "napoje" ani kiełbaski, gdyż wszystko będzie w atrakcyjnej cenie (jak obiecała dyrektor ośrodka) możliwe do zakupu przy ognisku (oprócz tego przy ognisku sprzedawane będą również lody, napoje chłodzące itp, itd)

W przypadku (tfu,tfu) deszczowej pogody mamy zarezerwowaną salę, "napoje" będą chłodzone, a kiełbaski smażone na kuchence;)

osoby, które będą chciały wcześniej wrucić do domków a są z "pierwszej kolumny" zgłąszają taką chęć moim Grudziądzkim pomocnikom, bądz porzonkoffym, którzy odprowadzą (lub odwiozą jak bedzie trzeba:)) na miejsce noclegu

w niedzielę rano kazda z "kolumien" ma zapewnioną możliwość zjedzenia cieplego sniadanka w barach przy domkach..

TO chyba wszystko.. W razie pytan prosze pisac
Pozdrawiam
Firek

Bartek - 22-08-2005, 14:27

A w temacie nalepkow, kazdy dostanie swoja na zlocie, niestety dzieki moim kochanym klientom, nie mam czasu wyjsc na poczte w godzinach jej pracy (a calodobowke mam parszywie nie po drodze). Wiec przepraszam wszystkich, ktorzy prosili o nalepki wczesniej.....
Hubeeert - 22-08-2005, 14:30

Bartek napisał/a:
a calodobowke mam parszywie nie po drodze

No fakt - całe 850m pod górkę :lol:

Bartek - 22-08-2005, 14:32

Sam slusznie zauwazyles pod gorke..... i w absolutnie przeciwnym kierunku niz ostatnio sie poruszam - praca-wyrko-praca-wyrko i tak 24/7.....
Hubeeert - 22-08-2005, 14:35

Wiem Bartku.

Słuchajcie uważnie wszyscy - Bartek siedzi w pracy często tak że wtorek kończy mu się w środę po południu. Więc proszę nie narzekać. :lol:

Dyzio i Saba - 22-08-2005, 17:23

Lepiej póżno :) niż wcale :lol: .
Zgłaszamy :lol: przybycie :lol: w piątek - 2 osoby.
Wracać musimy niestety w sobotę :cry: ale wieczorem :lol: .

piwkotom - 22-08-2005, 20:39

Tak jakos mi sie przypomnialo, ze skoro bedzie okazja sie spotkac real to moze, poniewaz wielu klubowiczow nie posiada instrukcji serwisowych do miskow, a niektorzy posiadaja (np. ja i wielu innych) moze by tak przygotowac pewna ilosc kopii i przekazac chetnym na zlocie.
Jak ktos zainteresowany jest taka instrukcja do carismy '95-'99 to sluze pomoca i prosze o info na pw albo emila albo gg ;) Oczywiscie niekomercyjnie, zeby nie bylo :evil:
A jak sie wyglupiam to niebijta bo to z dobrego serca ;) :oops: :roll: :mrgreen:

Hubeeert - 22-08-2005, 20:57

Ino po cichu bo będą z MMC :lol:
Anonymous - 22-08-2005, 22:16

Ehh niestety chcialem sie pojawic u was ale niestety nie zdaze swojego miska zarejestrowac i OC oplacic w tydzien :/

Milego i udanego zlotu zycze !!