To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

deejay - 03-07-2011, 12:05

sveno napisał/a:
jak to jest z tym zderzakiem? Pasuje P&P?

ja u siebie założyłem na poprzednią belkę od zderzka Eleganca bez problemu , Avance posiada inną belkę , bardziej wysunietą do przodu , ale bez niej też pasuje :wink:

Anonymous - 03-07-2011, 12:09

najważniejsze że zrobione :) heh mnie też to czeka i już się zastanawiam skąd wezmę takiego magika jak ten Wasz Leszek... :roll:
sveno - 03-07-2011, 14:09

robertdg, nie mogłem bo do skrzyni wchodzi 2.2l a na pustą nawet więcej, poprzednim razem jak wymieniałem to zostało mi to 0.8l z trzeciej bańki i nie miałem zamiaru tego wylewać i kupować kolejnych 3 litrów
deejay, dzieki za info, btw to ty wziąłeś od Owczara progi? :twisted:
Derpin napisał/a:
heh mnie też to czeka i już się zastanawiam skąd wezmę takiego magika jak ten Wasz Leszek...
ze Szczecina do Pielgrzymowic nie jest daleko :) jakieś 670km Ktoś tam od was planuje jechac robic rozrząd do Pabianic to Ty pójdź krok dalej :)
deejay - 03-07-2011, 14:14

sveno napisał/a:
deejay, dzieki za info, btw to ty wziąłeś od Owczara progi?

tylko zderzak :wink:

Owczar - 03-07-2011, 14:21

sveno, a Ty pytałeś o progi czy tylny zderzak z dokładkami na błotniki? ;> Bo ja myślałem, że o zderzak i nakładki na błotniki. One poszły na allegro. Zostały tylko nakładki na progi :)
sveno - 03-07-2011, 14:39

Owczar, a zajrzyj do skrzynki i przeczytaj jeszcze raz :) swoje progi i tak chciałem pomalować bo nie są w kolorze, ale to nie ma sensu jak w niedalekiej przyszłości bede chciał całego Avancować

Nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie:

aż trudno uwierzyć, że to to samo auto :) i nie mogę się doczekaj tej zmiany u siebie

Hugo - 03-07-2011, 15:35

sveno napisał/a:
aż trudno uwierzyć, że to to samo auto
To fakt, a z wnętrzem coś planujesz, bo te z GLS-a to takie hmm...
sveno - 03-07-2011, 16:02

Hugo, pożyjemy, zobaczymy. Planować, to bardzo dużo planuje, zwłaszcza teraz jak nie mam uczelni na głowie i cały wolny czas po pracy rozmyślam co i jak, ale jak wiadomo wszystko kosztuje i to czasami dużo razy więcej niż jest warte (np zegary HC). Coś się na pewno zmieni także w środku, ale nie będę dalej zapeszał.
Hugo - 03-07-2011, 16:55

Jakbyś chciał czarny welur z SE to możemy się kiedyś dogadać :wink:
Jackall - 03-07-2011, 18:55

Myślę, że Sveno spogląda raczej w stronę jasnego wnętrza :wink:
Tomek - 03-07-2011, 19:21

Jackall napisał/a:
sveno napisał/a:
ta wersja w tym kolorze nie wychodziła

Czyli dobrze mi się wydawało?!? :P

źle się wam ubu wydaje

Avance szedł też w bordo
widziałem conajmniej 2 (jednego sedana, jedno kombi) i nie były to przeróbki

sveno ty masz Gala na obniżonym zawiasie?

sveno - 03-07-2011, 19:58

Hugo napisał/a:
Jakbyś chciał czarny welur z SE
nie chce, dzięki
Jackall napisał/a:
Myślę, że Sveno spogląda raczej w stronę jasnego wnętrza :wink:
dobrze myslisz :) po prostu Ci zazdroszczę tej skóry i też muszę taka mieć :P
tomek84 napisał/a:
sveno ty masz Gala na obniżonym zawiasie?
nie i miał nie będę.

Jeszcze jedno (Tomek mi pewnie powie) Czemu zderzak SE i Avance ma tą zaślepkę w środkowej części? Co ona zaślepia? Czy wielkim błędem byłoby zrobienie zderzaka w jedną całość?

deejay - 03-07-2011, 20:29

sveno napisał/a:
Czemu zderzak SE i Avance ma tą zaślepkę w środkowej części? Co ona zaślepia? Czy wielkim błędem byłoby zrobienie zderzaka w jedną całość?

Zderzaki SE i Avance są blizej nawierzchni drogi tzn obnizone niz np GLS i Elegance , aby nic nie uszkodzic przy holowaniu za przedni hak zastosowano zaślepke którą sie demontuje :wink:

Tomek - 03-07-2011, 20:40

sveno

ja jeźdźe bez zaślepki, z czystego lenistwa - kiedys mi sie lekko oberwała i żeby nie zgubić ściągnąłem i zostawiłem w garażu, jakoś mi sie nie może zebrać na naprawe

no, ale do rzeczy

jakbyś chciał pożyczyć kiedyś na wzór, to się odezwij

sveno - 03-07-2011, 21:01

deejay, thx za info, wydaje mi się, że estetycznej bedzie bez zaślepki, dobobić izaszpachlować na równo a potem pomalować, a do ucha dospawać od dołu jakiś pierścień coby było za co holować w razie czego.
tomek84 napisał/a:
jakbyś chciał pożyczyć kiedyś na wzór, to się odezwij
pewnie ze się odezwe :) dzięki za propozycje.