Nasze Miśki - Jak wino...
deejay - 03-07-2011, 12:05
sveno napisał/a: | jak to jest z tym zderzakiem? Pasuje P&P? |
ja u siebie założyłem na poprzednią belkę od zderzka Eleganca bez problemu , Avance posiada inną belkę , bardziej wysunietą do przodu , ale bez niej też pasuje
Anonymous - 03-07-2011, 12:09
najważniejsze że zrobione heh mnie też to czeka i już się zastanawiam skąd wezmę takiego magika jak ten Wasz Leszek...
sveno - 03-07-2011, 14:09
robertdg, nie mogłem bo do skrzyni wchodzi 2.2l a na pustą nawet więcej, poprzednim razem jak wymieniałem to zostało mi to 0.8l z trzeciej bańki i nie miałem zamiaru tego wylewać i kupować kolejnych 3 litrów
deejay, dzieki za info, btw to ty wziąłeś od Owczara progi?
Derpin napisał/a: | heh mnie też to czeka i już się zastanawiam skąd wezmę takiego magika jak ten Wasz Leszek... | ze Szczecina do Pielgrzymowic nie jest daleko jakieś 670km Ktoś tam od was planuje jechac robic rozrząd do Pabianic to Ty pójdź krok dalej
deejay - 03-07-2011, 14:14
sveno napisał/a: | deejay, dzieki za info, btw to ty wziąłeś od Owczara progi? |
tylko zderzak
Owczar - 03-07-2011, 14:21
sveno, a Ty pytałeś o progi czy tylny zderzak z dokładkami na błotniki? ;> Bo ja myślałem, że o zderzak i nakładki na błotniki. One poszły na allegro. Zostały tylko nakładki na progi
sveno - 03-07-2011, 14:39
Owczar, a zajrzyj do skrzynki i przeczytaj jeszcze raz swoje progi i tak chciałem pomalować bo nie są w kolorze, ale to nie ma sensu jak w niedalekiej przyszłości bede chciał całego Avancować
Nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie:
aż trudno uwierzyć, że to to samo auto i nie mogę się doczekaj tej zmiany u siebie
Hugo - 03-07-2011, 15:35
sveno napisał/a: | aż trudno uwierzyć, że to to samo auto | To fakt, a z wnętrzem coś planujesz, bo te z GLS-a to takie hmm...
sveno - 03-07-2011, 16:02
Hugo, pożyjemy, zobaczymy. Planować, to bardzo dużo planuje, zwłaszcza teraz jak nie mam uczelni na głowie i cały wolny czas po pracy rozmyślam co i jak, ale jak wiadomo wszystko kosztuje i to czasami dużo razy więcej niż jest warte (np zegary HC). Coś się na pewno zmieni także w środku, ale nie będę dalej zapeszał.
Hugo - 03-07-2011, 16:55
Jakbyś chciał czarny welur z SE to możemy się kiedyś dogadać
Jackall - 03-07-2011, 18:55
Myślę, że Sveno spogląda raczej w stronę jasnego wnętrza
Tomek - 03-07-2011, 19:21
Jackall napisał/a: | sveno napisał/a: | ta wersja w tym kolorze nie wychodziła |
Czyli dobrze mi się wydawało?!? |
źle się wam ubu wydaje
Avance szedł też w bordo
widziałem conajmniej 2 (jednego sedana, jedno kombi) i nie były to przeróbki
sveno ty masz Gala na obniżonym zawiasie?
sveno - 03-07-2011, 19:58
Hugo napisał/a: | Jakbyś chciał czarny welur z SE | nie chce, dzięki
Jackall napisał/a: | Myślę, że Sveno spogląda raczej w stronę jasnego wnętrza | dobrze myslisz po prostu Ci zazdroszczę tej skóry i też muszę taka mieć
tomek84 napisał/a: | sveno ty masz Gala na obniżonym zawiasie? | nie i miał nie będę.
Jeszcze jedno (Tomek mi pewnie powie) Czemu zderzak SE i Avance ma tą zaślepkę w środkowej części? Co ona zaślepia? Czy wielkim błędem byłoby zrobienie zderzaka w jedną całość?
deejay - 03-07-2011, 20:29
sveno napisał/a: | Czemu zderzak SE i Avance ma tą zaślepkę w środkowej części? Co ona zaślepia? Czy wielkim błędem byłoby zrobienie zderzaka w jedną całość? |
Zderzaki SE i Avance są blizej nawierzchni drogi tzn obnizone niz np GLS i Elegance , aby nic nie uszkodzic przy holowaniu za przedni hak zastosowano zaślepke którą sie demontuje
Tomek - 03-07-2011, 20:40
sveno
ja jeźdźe bez zaślepki, z czystego lenistwa - kiedys mi sie lekko oberwała i żeby nie zgubić ściągnąłem i zostawiłem w garażu, jakoś mi sie nie może zebrać na naprawe
no, ale do rzeczy
jakbyś chciał pożyczyć kiedyś na wzór, to się odezwij
sveno - 03-07-2011, 21:01
deejay, thx za info, wydaje mi się, że estetycznej bedzie bez zaślepki, dobobić izaszpachlować na równo a potem pomalować, a do ucha dospawać od dołu jakiś pierścień coby było za co holować w razie czego. tomek84 napisał/a: | jakbyś chciał pożyczyć kiedyś na wzór, to się odezwij | pewnie ze się odezwe dzięki za propozycje.
|
|
|