Nasze Miśki - FTO LHD LPG
Anonymous - 04-08-2012, 23:27
Seichan, _Slawek_, Witajcie powiem tylko tyle, nie ma nic wspanialszego niż wasze zadowolenie i ta pierwsza mina jak je ujrzeliście - bezcenne. Bardzo miłe jest dla mnie jak patrzę na foto, i widzę opinie bo przyznam że pomysł mieliście super, _Slawek_ Parę myć ok 2 i pasta zniknie, teraz będziesz go głaskał pewnie całe dnie:D ale bez obaw sam bym jeszcze raz je pogłaskał Pozdrawiam
_Slawek_ - 06-08-2012, 17:36
Pierwsze zdjęcie w słońcu (w LU było w tym momencie 35st. w cieniu, więc we ftulcu pewnie ze 60 )
Misiek dostał małe dodatki na drzwi czyniące ich otwieranie na ciasnych parkingach mniej stresującym
A z braków zewnętrznych to zapomniałem całkiem o owiewkach... Nadal nie trafiły jeszcze na swoje miejsce.
Jogurt - 06-08-2012, 18:08
w różu wyglądałby dużo lepiej no ale ten kolor też jest całkiem spoko
Marcin-Krak - 06-08-2012, 19:14
Jogurt napisał/a: | w różu wyglądałby dużo lepiej no ale ten kolor też jest całkiem spoko |
Musimy się napić na zlocie brachu - jak to dobrze, ze ktoś mnie rozumie.
Jeszcze Renia może z nami pić, bo Ona mnie też chyba rozumie
Wygląda jak to w reklamie ryb jest zarybiście Nie ma wFTOpy
Seichan - 06-08-2012, 21:59
Marcin-Krak napisał/a: | Jogurt napisał/a: | w różu wyglądałby dużo lepiej no ale ten kolor też jest całkiem spoko |
Musimy się napić na zlocie brachu - jak to dobrze, ze ktoś mnie rozumie.
Jeszcze Renia może z nami pić, bo Ona mnie też chyba rozumie |
No ba
Dodoizm (neologizm od Dody) jest w modzie
Marcin-Krak napisał/a: | Wygląda jak to w reklamie ryb jest zarybiście Nie ma wFTOpy |
FTO dziś zostało określone mianem "krasuli"
Chyba na podobieństwo do łaciatego
Marcin-Krak - 06-08-2012, 23:36
Seichan napisał/a: | FTO dziś zostało określone mianem "krasuli" |
Nawet jeśli, to jedna z najładniejszych muciek jakie widziałem
m6riano - 06-08-2012, 23:55
_Slawek_ napisał/a: | Misiek dostał małe dodatki na drzwi czyniące ich otwieranie na ciasnych parkingach mniej stresującym
|
no to teraz ten czarny w czarny...carbon..;-)
rosomak1983 - 07-08-2012, 04:17
Bardzo udane malowanie wyszło przepieknie. Choc chyba wolałbym na biało całe.
Mario - 20-09-2012, 01:40
Coś to nie tak bo po zmianach kolorystycznych jeszcze go nie widziałem na żywo
Seichan - 10-10-2012, 12:59
Sprawy z Allianz ciąg dalszy
Dziś z opinii biegłego dowiedziałam się, że mój Mąz to oszust.
Dobrze, że nie matrymionialny
Dobra, żarty, żartami, ale biegły sądowy, po ponad pół roku trzymania akt, uznał, że uszkodzenia FTO i seata nie korespondują ze sobą
Opinii jeszcze fizycznie nie posiadam, czytałam ją tylko w sądzie, ale pobieżna analiza opinii prowadzi do wniosku, jaki wrzuciłam w formie żartu na wstępie. Biegłemu nie pasowało np. to, że wjazd na krawężnik (ucieczka przed całkowitym rozbiciem ftulca) nie spowodował trwałego uszkodzenia felgi czy rozerwania opony
Jak dostanę opinię, to zacytuję co ciekawsze "kwiatki".
A teraz musimy dalej walczyć, kolejny biegły i znów kolejny rok czekania na rozstrzygnięcie
Jestem wściekła
JCH - 10-10-2012, 14:25
Seichan napisał/a: | biegły sądowy, po ponad pół roku trzymania akt, uznał, że uszkodzenia FTO i seata nie korespondują ze sobą
...
wjazd na krawężnik (ucieczka przed całkowitym rozbiciem ftulca) nie spowodował trwałego uszkodzenia felgi czy rozerwania opony | To jest z gatunku: "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi "
Co za kraj, co za czasy.... Współczuję
Juiceman - 10-10-2012, 14:31
smutne ;(
Nakop im do (_._) heh !! Niech się nauczą z MM nie zadzierać
fj_mike - 10-10-2012, 18:30
Juiceman napisał/a: | Niech się nauczą z MM nie zadzierać |
MM jak to MM ale też na naiwniaków nie trafili
Życzę wytrwałości.
robertdg - 10-10-2012, 20:11
Seichan napisał/a: | Opinii jeszcze fizycznie nie posiadam, czytałam ją tylko w sądzie, ale pobieżna analiza opinii prowadzi do wniosku, jaki wrzuciłam w formie żartu na wstępie. Biegłemu nie pasowało np. to, że wjazd na krawężnik (ucieczka przed całkowitym rozbiciem ftulca) nie spowodował trwałego uszkodzenia felgi czy rozerwania opony
|
mazda10000 - 10-10-2012, 21:21
Masakra, od dłuższego czasu śledzę ten temat i za każdym razem jak tu wchodzę przychodzi mi do głowy myśl - po cholerę firma która zarabia cholernie dużo forsy, nie chce dać kilku tys. zł, które się po prostu należą... Seichan, nie poddawaj się i do końca ciśnij złodziei
|
|
|