To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje

mkm - 09-10-2011, 22:21

koszmarek zanim zaczniesz rozmawiać z którymś z dotychczasowych sponsorów – kontakt z emada lub vendetta.

Deo pogadaj jeszcze z którymś Sebą. Vettel nie wiem czy się wyrobi, ale Loeb może dać radę.

koszmarek - 10-10-2011, 08:13

mkm napisał/a:
kontakt z emada lub vendetta.

już proponowałam emadzie :)

emada - 11-10-2011, 19:08

No to chyba powoli tworzą nam się konkrety.

X Zlot - Wawrzkowizna w terminie 30.08-02.09

Organizatorzy:
emada + vendi
- wpłaty
- rezerwacje
- koszulki
- sponsorzy (częściowo)
- gadżety
- wydruki, bannery
- rozrywka
- patronaty medialne (częściowo)

Misiek i Joan
- obstawienie bramki
- rozdzielanie starterów
- prowadzenie sklepu
- konkursy

DEO
- konkursy
- goście honorowi
- radio Deo :)

koszmarek
- kontakt z JM

Potrzebujemy zatem osób chętnych do:
- kontakt z mediami (tu potrzebne są osoby z łódzkiego - do kontaktu z mediami regionalnymi + pewnie warszawa - do kontaktu z mediami ogólnopolskimi)
- przejazd kolumny (pamar ma wszystkie info, gdzie co do kogo trzeba uderzyć - tu osoby mieszkające blisko Bełchatowa - będzie potrzebna wizyta w starostwie)

No i wyszukiwanie patronów i sponsorów - tu nigdy osób chętnych do pomocy nie brakuje :)

aaaa i nadal nie mamy głównego organizatora :D Potrzebny głównie do przemówień :)

mjsystem - 11-10-2011, 19:31

emada napisał/a:
No i wyszukiwanie patronów i sponsorów - tu nigdy osób chętnych do pomocy nie brakuje

Się staram no.... :P

Misiek :) - 11-10-2011, 22:29

emada napisał/a:
przejazd kolumny (pamar ma wszystkie info, gdzie co do kogo trzeba uderzyć - tu osoby mieszkające blisko Bełchatowa - będzie potrzebna wizyta w starostwie)

Nie znam bełchatowa, więc nie mogę za bardzo pomóc, ale mogę gdzieś po drodzę stanąć lub jechać po środku po wcześniejszym zapoznaniu z trasą (mam CB) aby grupa 3mała się i jakoś nadzorować :P ale nie kluczowe zadanie
emada napisał/a:
Misiek i Joan
- obstawienie bramki
- rozdzielanie starterów
- prowadzenie sklepu
- konkursy

Jestem za

[ Dodano: 11-10-2011, 22:36 ]
Prozę o pw z czym mamy uderzać do sponsorów i w jaki sposób, czego oczekiwać. Mój wujek pracuje w lubelskim browarze i poszukam wśród znajomych kto ma jakie wejścia. Nic nie mogę obiecać, ale może uda się jednego sponsora dorwać :P
I mam kilka pomysłów/propozycji ale to wewnętrzne z organizatorami więc czekam na głównego koordynatora chaosu

mkm - 11-10-2011, 22:40

To CB, było chyba problemem kolumny :mrgreen:
'Nasza grupa" jechała bez CB i żadnych problemów nie było :wink:
W 2012 będzie trzeba podzielić kolumne i dać co 10 aut "opiekuna" znającego trasę i wtedy sie nie pogubimy.

Anonymous - 12-10-2011, 03:30

emada napisał/a:
DEO
- konkursy
- goście honorowi
- radio Deo

tym 3-cią pozycją raczej nie wszyscy będą szczęśliwi ;)
jutro wysyłam info i zaproszenie do:
-Maciej Wisławski
-Tomek Kuchar
-Mariusz Stec
tylko najpierw zrobię ładne zaproszenie :twisted:

Cytat:
aaaa i nadal nie mamy głównego organizatora Potrzebny głównie do przemówień

kuszące :twisted:

m6riano - 12-10-2011, 07:51

emada napisał/a:
kontakt z mediami (tu potrzebne są osoby z łódzkiego - do kontaktu z mediami regionalnymi + pewnie warszawa - do kontaktu z mediami ogólnopolskimi)

Znam Irka Gruce producenta "kawy czy herbaty" raczej nie będzie problemu żeby przed samym zlotem zaprosić ze 2-3 osoby żeby wystąpiły i poinformowały wszystkich o co biega...nawet te kilkadziesiąt sekund...

vendetta - 12-10-2011, 20:36

Spokojnie, proponuję wstrzymać się z działaniami, dopóki nie będzie oficjalnego logo zlotu i pisma (możemy wykorzystać też te z zeszłego roku).
Najważniejsze, że wybrany jest termin i miejsce.
Jak będziemy mieć komplet organizatorów - wtedy zrobimy spotkanie i omówimy wszystkie kwestie, zakres obowiązków i pomysły a potem - do dzieła!
Postaram się w najbliższym czasie założyć odpowiednie tematy w dziale zlotowym.

Anonymous - 16-10-2011, 10:47

Ja moge zajac sie szata graficzna :)
Na dniach postaram sie wrzucic kilka projektow loga, koszulek, zaproszen, itp.
Trzeba zaczac dzialac, bo na koniec roku/sezonu nasi goscie planuja i zamykaja budzet na rok 2012 a jesli chcemy by byl Wislak, Stec czy Kuchar to trzeba dzialac :)

Misiek :) - 16-10-2011, 12:48

Ja proponuje małą serie papeterii (kartki z tłem i małym logo klubu) do pism. Wygląda bardziej wiarygodnie i poważnie. Robi się paczkę takich kartek i starczą na kilka lat.
Anonymous - 20-10-2011, 04:21

Cytat:
Spokojnie, proponuję wstrzymać się z działaniami, dopóki nie będzie oficjalnego logo zlotu

no to moja pierwsza propozycja tak na szybko :)

[ Dodano: 20-10-2011, 04:30 ]
[IMG=http://img43.imagesh...ot1a.jpg][/IMG]
zapomniałem o wersji beż tła (jak logo to logo musi ładnie wyglądać na białym i innym kolorze :) )

Jassmina - 20-10-2011, 08:19

A ja proponuję bardzo szeroko uśmiechnąć sie do Kordiana, który do tej pory robił nam przefantastyczną, niepowtarzalną oprawę graficzną.
koszmarek - 20-10-2011, 08:25

Jassmina napisał/a:
proponuję bardzo szeroko uśmiechnąć sie do Kordiana

Kordian już coś smaruje z tego co wiem :)

Sprawy z kontaktem z Japan Motors przejmuje os12 ;)

vendetta - 20-10-2011, 08:37

Mam już grafikę od Kordiana, na decyzję Japanów czekamy.