To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji

Wszyc - 13-09-2012, 19:15

Ja raz w podobnym sklepie kupowałem chłodnice i wyszło że jest od EA6A i na dole nie pasuje w mocowania i ma wejście i wyjście z drugiej strony upewnij się u sprzedawcy czy wyjścia na rury są bliżej lewej a nie prawej ( patrząc od przodu samochodu w kierunku grodzi ) :P bo potem będziesz się bawił z rurami jak ja i wiązał chłodnice od dołu na zipy ;)

Chłodnica z EA6A w E57A

norbereto - 13-09-2012, 19:51

dzwoniłem do gościa i twierdzi ze jest oryginał , jakaś poważna firma no i do tego miedzi-ucha a nie alu ;p

jeżeli chodzi o twoja to jest wyraźną różnica , a oto i mój oryginał :)

Wojciech Bogacz - 13-09-2012, 21:07

Wszyc napisał/a:
Ja nie mogę wszędzie to Sports GT u mnie po Gdyni taki jeździ z czego nie jestem zachwycony....

Heh - tak dużo ich ? Bez przesady ;)

Niemniej jednak wreszcie ktoś chce normalne pieniądze za auto :) Chętnie bym takie przytulił - oj chętnie 8)

norbereto napisał/a:
czy ktoś kupił jakiekolwiek części z tej strony ? Stronka

Niestety nie zamawiałem to pojęcia nie mam :(

Wszyc - 13-09-2012, 21:20

Wojciech Bogacz napisał/a:
Heh - tak dużo ich ? Bez przesady

Po prostu nie toleruje mocniejszych Galantów na moich własnych śmieciach :P

szpala85 - 14-09-2012, 18:56

pany ja tak z innej beczki heh.... ma ktos może do oddania albo odsprzedania ten bajer co montowali w amerykańskich wersjach .... chodzi o chwytak na kubki z napojami .. ten pod radiem :wink:
Wszyc - 25-10-2012, 20:10

Olewam galanta nie będzie go znów na ogólnopolskim :lol: trzeba kupić motor więc kasa z budrzetu na galanta ujęta :P
Wojciech Bogacz - 26-10-2012, 11:36

Wszyc napisał/a:
Olewam galanta nie będzie go znów na ogólnopolskim :lol: trzeba kupić motor więc kasa z budrzetu na galanta ujęta :P

Bleeee.... niedobry jesteś ;)

moniaquba - 26-10-2012, 11:46

Motor... na zime?? :)
Wszyc - 26-10-2012, 12:57

Jak nabardziej na zime bo nie stać mnie na taki co nie wymagał by przygotowania do sezonu letniego i wkładu finansowego i po sezonie tańsze :P
jacek11 - 26-10-2012, 16:21

ale w motorach,to jest słabe ogrzewanie zdaje się :P
mitsu_pl - 27-10-2012, 00:18

Dobra, skoro chcesz dołączyć do grona "dawców" to ja zamawiam mózg, zdaje się, że z niego najrzadziej korzystasz skoro wpadasz na takie durne pomysły... Z galanta rezygnować dla motoru... Jak go nie skończysz do przyszłego zlotu, to ja już z Tobą inaczej pogadam...
Maretzky85 - 27-10-2012, 07:46

Ja dziś wwitam angielską VRkę :P Dawce na swapa :)
Robię konkurencję Wszycowi, z tym, że ja mam o jakieś 100 stron o budzie do przodu :D

Wszyc - 27-10-2012, 19:57

Nie robi nie robi dziś już oglądałem moja przyszłą Hondzie CD500 :3 przejechałem sie już na niej jest fajniutka :3 tylko cały budżet teraz do nowego roku odetnę na galanta i będę miał koło stycznia ja :) :)

Michał chcesz mózg który jest 8h dziennie faszerowany taką muzyką:

http://www.youtube.com/watch?v=lTq9Kz9PhmM

:P To Marku załóż temat w naszych miśkach :) a na przyszły ogólnopolski to i tak przyjade motorem :mrgreen:

jacek11 - 27-10-2012, 20:33

Wszyc napisał/a:
a na przyszły ogólnopolski to i tak przyjade motorem :mrgreen:

miałeś naprawdę fajną wizję.......

Wszyc - 27-10-2012, 20:48

A tam chrzanicie ;) trochę życia znacie mnie z charakteru więc co się dziwicie :) lubie używać życia i robić to co lubię :) na lato plan z kumplem na motorach polecieć w Polskę odwiedzić też paru za was świry :) a z czasem wyskoczyć do Irlandii na motorkach odwiedzić Arka w Holandii :) takie przygody życia trzeba czuć że się żyje!!
Nie tylko siedzieć w tym zapyziałym garażu :) Galant to moja tak robotka życia siedzę i powoli dłubie żeby być zadowolony i osiągnąć taki efekt jaki potrzebuje :) nie ma co "wybierać z pod siebie" lub marzenia ucinać tylko dla jednego celu :P
Jak ja to wszystko ciągnę z wypłatą 1,4tyś + co miesiąc 310zł w garaż żadna tajemnica zresztą ;) to i tak jest super :) nie ma co narzekać dorwać lepsze pracę i na Galancika też starczy ;)
Dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych ;) ale przez ostatnie 3 lata przez ten projekt nie stać mnie na nowe spodnie albo głoduje w pracy bo mi żal 3,5zł na bułkę :mrgreen: bo np. po pracy musze kupić benzyne ekstrakcyjną by odłuścić miśka przed malowaniem :lol: starczy trochę dla siebie ;)