Nasze Miśki - dj danio i VR4 2,5V6TT
danino88 - 12-03-2012, 22:29
mam lotkę tylną przedliftową, ale jej jeszcze nie sprzedaję dopóki nie założę polifta ahhh te polifty ;p po co Ci w ogóle jak chcesz sprzedać gala?
Anonymous - 12-03-2012, 22:44
| danino88 napisał/a: | po co Ci w ogóle jak chcesz sprzedać gala? |
się zobaczy jeszcze a do tego czasu modzić i ulepszać można
przedliftowa mnie nie interesuje jak już to modzić cały tył
danino88 - 12-03-2012, 22:53
nadążyć za Tobą jest bardzo ciężko, wiesz?
danino88 - 20-03-2012, 10:17
No to kolejny weekend i kolejne rzeczy zrobione przy galu. Pogoda dopisała więc prace odbywały się na dworze, bo cieplutko było. Została zamontowana chłodnica oleju silnika Mocal 13 rzędów 230 wraz z podstawką z termostatem i przewodami Mocal-a. Oj było ciężko to zamontować i znaleźć miejsce ale Krzysiu dał radę Ja starałem się ogarnąć elektrykę bo coś nie działało jak powinno, a dokładnie wiązka AYC z TCL-em nieco się różni od tej bez TCL-a. Ale po przestudiowaniu schematów i rozpisek które dostarczył swinks_uk, udało się.Dobra wiadomość także dla Piotrka (roch_27) bo do mojej Julii wskoczył także jego kluczyk. Niby nic ale cieszy bo teraz nic już nie będzie "dyndało" przy kluczyku bo jest razem z pilotem Vr-4 Piotrka i moja Julia mają coraz więcej wspólnego. Na koniec prac wykonywanych z Rafałem (puchatek-cz-wa), montaż deski, przetestowanie poprawności elektryki, centralnego i powolutku dobiegamy do finiszu czyli montaż wszystkiego w środku auta. Aktualnie jeszcze jazdy testowej nie było, choć chęci są ogromne ale trzeba jeszcze parę rzeczy zrobić aby móc się przejechać. Możliwe że w sobotę autko dopicujemy a jeśli nie to za tydzień nie ma zmiłuj się
Anonymous - 20-03-2012, 10:38
Piotrka recaro też ładujesz czy zostawiasz standardowe stołki ?
Tomek - 20-03-2012, 10:47
| Derpin napisał/a: | | Piotrka recaro też ładujesz czy zostawiasz standardowe stołki ? |
a to Roch miał Recaro??
bo ja tam u niego widziałem tylko czerwone normalne fotele
bo jak by co to ja bym przytulił te Recaro
danino88 - 20-03-2012, 10:48
oj jeszcze nie wiem, mam 3 koncepcje na nie ale na pewno na jakiś czas będą fotele recaro od Piotrka. Zobaczę jak się jeździ czy wygodnie czy nie a dopiero podejmę decyzję.A to moje koncepcje i chyba więcej nie ma :
1 - zostawię skórę i sprzedam recaro komplet
2 - zostawię recaro i sprzedam skórę komplet
3 - zostawię recaro i obszyję na skórę i będę miał dalej jasną skórę
Anonymous - 20-03-2012, 10:56
| tomek84 napisał/a: | | a to Roch miał Recaro?? |
takie pół Recaro tzn nie taki kubeł jak ma Kochajj z evo, ale fotel dedykowany do vra, sygnowany logiem recaro z tego co pamiętam z dużo lepszym trzymaniem bocznym niż standard, za to bez poduchy z boku. Na ostatnim zdjęciu widać go jak stoi nad drzwiami za autem.
Tomek - 20-03-2012, 10:57
| Derpin napisał/a: | | tomek84 napisał/a: | | a to Roch miał Recaro?? |
takie pół Recaro tzn nie taki kubeł jak ma Kochajj z evo, ale fotel dedykowany do vra, sygnowany logiem recaro z tego co pamiętam z dużo lepszym trzymaniem bocznym niż standard, za to bez poduchy z boku. Na ostatnim zdjęciu widać go jak stoi nad drzwiami za autem. |
no pogrzebałem sobie w temacie Rocha
i rzeczywiście standardowo miał te zwykłe czerwone, ala Avance, tylko kolor inny
a potem rzeczywiscie wymienił na Recaro
danino88, w każdym razie, jak byś sprzedawał to pomyśl o mnie
czarny podłokietnik w skórze też bym wziął
danino88 - 20-03-2012, 11:02
no na recaro to już kolejka się ustawiła ale ja sam nie wiem co będę robił, z jednej strony skóra fajna ale z drugiej stony jak się siedzi w recaro to aż żal wychodzić.
| Cytat: | takie pół Recaro |
no niby tak, ale szczerze to wolę taki pół kubełek niż pełen bo to wygląda sportowo ale i można w tym normalnie jeździć - mowa o starszych osobach
Bartek - 20-03-2012, 11:02
| danino88 napisał/a: | | 2 - zostawię recaro i sprzedam skórę komplet |
Polecam komplet Recaro+czarna skóra - mam taki u siebie
danino88 - 20-03-2012, 11:23
Bartku tylko ja wolę jasną skórę czyli 3 możliwość, aby obszyć recaro na skórę tak jak to zrobił np kochajj
roch_27 - 20-03-2012, 16:07
| Derpin napisał/a: | | takie pół Recaro tzn nie taki kubeł jak ma Kochajj z evo | bo ja miałem ori z vr-4 a nie z E5-6
pozdr
BTW: jak patrzę na motorownię z mojego vr-4 to mnie ściska
danino88 - 20-03-2012, 16:22
dokładnie Piotrku Twoje Recaro to takie cywilne, Kochajj ma bardziej sportowe. Dlatego coraz bardziej myślę że zostaną u mnie. Oj zobaczysz na żywo autko na zlocie to pomyślisz o kolejnym vr4
wyderka - 20-03-2012, 19:15
hmm fotel ze Scani załóż będziesz mieć pneumatyczny jedyny taki
|
|
|