To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu

BUBU - 29-08-2012, 14:39

pamar napisał/a:
Oj, to Bu da wam bo bu ;)

:twisted: :twisted: :twisted:

A brązowy trunek już gotowy i czeka na wyjazd :mrgreen:

pamar - 29-08-2012, 14:49

BUBU napisał/a:
A brązowy trunek już gotowy i czeka na wyjazd

Mniam :D

Mare - 29-08-2012, 19:59

Koledzy, czy ktoś wie kto jest posiadaczem granatowego rekina kombi w beż skórach z zielonymi progami i felgami, oraz jest na miejscu w wawrzkowiźnie?
Bo poczebuję kontaktu :D nie sprawdziłem i nie zadzwoniłem do ośrodka przed przyjazdem, a okauje się, że nie mają już pola namiotowego ;D

Nie chce mi się wracać do łodzi ;p

Anonymous - 29-08-2012, 20:40

Z tego co wiem, to Yoszka z Pablosem i krychą juz tam są. Ale po kontakt to musisz zgłosić się do Pamara.
pawlos - 29-08-2012, 20:41

Juz poszlo PW :)
vendetta - 29-08-2012, 21:39

Mare napisał/a:
nie sprawdziłem i nie zadzwoniłem do ośrodka przed przyjazdem, a okauje się, że nie mają już pola namiotowego ;D

Jak to ?????????? Dzwoniłam do nich tydzień temu i można bez problemu rozbijać namiot.

Mare - 29-08-2012, 21:56

No a nam powiedzieli, że nie :) na polu namiotowym powstały jakieś domki :)

Spoko, 2km dalej jest pole hehe

vendetta - 29-08-2012, 22:04

Pola jako pola może nie ma, ale są punkty sanitarne i jest miejsce gdzie można się rozbić, przynajmniej na czas zlotu.
koszmarek - 29-08-2012, 23:57

do zobaczenia jutro :)
TRAWOR76 - 30-08-2012, 00:31

może kto ze Szczecina miałby chęć i miejsce podrzucić Długasowi silnik -ja bym mu go dowiózł na zlot....na palecie ładnie zawinięty jak dziecko:-) jeśli ktoś oferuje pomoc dawajcie znać .mój tel 602573766 lub pw
pamar - 30-08-2012, 08:11

Mare napisał/a:
No a nam powiedzieli, że nie na polu namiotowym powstały jakieś domki

Prawdę powiedzieli, na dawnym polu namiotowym stoją domki Ranczo i typowego pola brak niestety. Na nasze potrzeby
vendetta napisał/a:
jest miejsce gdzie można się rozbić, przynajmniej na czas zlotu.
tym miejscem jest plac między Domkami nad wodą a rzeką.
MKV - 30-08-2012, 08:12

vendetta napisał/a:
Pola jako pola może nie ma, ale są punkty sanitarne i jest miejsce gdzie można się rozbić, przynajmniej na czas zlotu.

No ja mam nadzieje, że jest miejsce bo ja planuję przyjechać z namiotem lub... spać w Miśku - dziś rano już się przymierzyłem w bagażniku i na długość wchodzę - całkiem wygodnie nawet bez żadnego materaca ;)

Dziś po pracy myślę czy nie jechać kupić jakiegoś namiotu tak czy tak więc jakby ktoś wiedział coś czy da się rozbić namiot czy nie to dajcie znać... a jak nie to tylko miejsce parkingowe na Miśka potrzebuję na 2 dni :P

volve - 30-08-2012, 09:03

MKV napisał/a:
spać w Miśku

To jest lepsza opcja - przyjeżdża Dominik i jak zobaczy swojego dawnego Miśka to mógłbyś go szybko stracić :mrgreen: Także pilnuj ! :mrgreen: :mrgreen: :p

Juiceman - 30-08-2012, 09:27

Moi drodzy poszukuję transportu dla rozpóreczki dla Michaliny do Szczecina ktoś reflektuje ;>
volve - 30-08-2012, 09:36

Juiceman napisał/a:
Moi drodzy poszukuję transportu dla rozpóreczki dla Michaliny do Szczecina ktoś reflektuje ;>

Hmm...zapytaj Dominika albo Rafała, oni jadą osobno, więc miejsce będą mieli. Ja akurat jadę ze zgraną ekipą autem Alfreda, więc nie wiem jak z miejscem(zresztą nie będę się rządził jego autem).
A Michalina nie jedzie na zlot ? :roll: