To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Kiedy następca Lancera X?

Wojti75 - 03-10-2015, 08:55

Kolejny lifting się szykuje. :? Jak dla mnie średnio.

Mitsubishi Lancer 2016 | Lekkie poprawki

Mitsubishi Lancer zdążył się już trochę zestarzeć, jednak jak na razie Mitsubishi nie zamierza wprowadzać nowej generacji tego modelu. W Stanach Zjednoczonych pojawi się Lancer po delikatnym faceliftingu.

Wszyscy, którzy oczekiwali rewolucji i zupełnie nowej generacji Lancera, srodze się rozczarują. Lancer przyszykowany na rok 2016 to tylko drobne poprawki wizualne i parę nowych opcji.

zewnątrz Lancera rozpoznamy od razu. Auto otrzymało tylko nowy zderzak (z przodu i z tyłu), wloty powietrza i LED-owe światła do jazdy w dzień. Klienci mogą także wybierać z nowych kolorów nadwozia i wzorów felg. We wnętrzu Mitsubishi zagościł nowy system multimedialny z możliwością podpięcia do auta urządzenia USB oraz lepszy wyświetlacz pomiędzy zegarami. Pod maską bez żadnych zmian.

Auto trafi na rynek amerykański. O ewentualnej europejskiej premierze na razie nic nie wiadomo. A jak prezentuje się nowe Mitsubishi Lancer możecie zobaczyć na oficjalnym filmie promocyjnym.

Źródło oraz zdjęcia: http://moto.pl/MotoPL/1,8...ki.html#MotoImg
[/i]

Hishi - 03-10-2015, 11:19

Nie spodobało mi się to ...ulepszenie. Teraz na drodze, gdy z naprzeciwka jedzie Mitsu, to można go z daleka rozpoznać. Po tych różnych liftingach stanie się jednym z wielu na drodze. Zniknie "w tłumie". Bez żadnej indywidualności.
arci - 08-10-2015, 20:04

Najważniejsze że jest (chyba), żeby to nie była tylko i wyłącznie wersja USA jak Accord
bouli1978 - 10-10-2015, 20:19

przód okropny, jak jakiś citroen
matiudgk - 15-10-2015, 12:44

Nie oszukujmy się, gorzej oszpecić Lancera już chyba nie mogli. :cry:
Nikod_th - 15-10-2015, 21:59

Pierwsze co pomyślałem, jak miałbym kupić nowy samochód w 2016.r, to wymiana zderzaka i atrapy na wersje do 2015.r :P

Ale jednak kupując nowe auto, od razu je rozbebeszać to słaba akcja, więc kupiłem używane auto ;)

.swat. - 16-10-2015, 18:58

Przepraszam przyszłych właścicieli tego modelu ale dla mnie lifting to tragedia.
sla - 16-10-2015, 19:56

To nie jest samochód na rynek Europejski, więc i dyskusja bez sensu. Tak samo wykończyli Galanta.
Matejko - 16-10-2015, 21:13

ale jaki lifting, zderzak zmienić to sam moge :mrgreen:
najbardziej rozwalają mnie zaślepki w błotnikach, jak kierunki są w lusterkach, wyprzedzałem takiego i zachodziłem - co on wymyślił ?? wygląda to jak gadżet z motoryzacyjnego w tesco :p

.swat. - 17-10-2015, 14:35

sla napisał/a:
To nie jest samochód na rynek Europejski, więc i dyskusja bez sensu. Tak samo wykończyli Galanta.
Trzeba chuchać na zimne, design wygląda bardziej na koreańsko-francuski, a wtedy robi się już niebezpiecznie :mrgreen:
sla - 17-10-2015, 16:08

Francuzi nie robią takich gniotów, niektóre ich auta mogą się nie podobać, być kontrowesyjne, ale są oryginalne. Koreańczycy też już nie robią takich maszkar. Mitsubishi powoli przejmuje pałeczkę na produkcję najbrzydszego samochodu, patrz nowy SS przypominający mydelniczkę, Outlander w formie wanny któremu nie pomogą żadne f/l i teraz to cudo Lancer w wersji USA. Może na bidecie się wzorowali. Tak czy siak czerpią z wystroju łazienek pełnymi garściami.
krzychu - 17-10-2015, 17:03

Matejko napisał/a:

najbardziej rozwalają mnie zaślepki w błotnikach, jak kierunki są w lusterkach, wyprzedzałem takiego i zachodziłem - co on wymyślił ?? wygląda to jak gadżet z motoryzacyjnego w tesco :p

No cóż widziałem takie rozwiązanie w wielu europejskich wozach.... Też mnie to rozwalało, ale po prostu parę lat temu.

tyku - 17-10-2015, 17:55

Panowie :!: Żale już wylane, wracamy do tematu: Kiedy następca Lancera X? :wink:
.swat. - 19-10-2015, 16:17

Co do następcy Lancera....
Niedawno byłem w Wiedniu i przysiągłbym, że widziałem nowo wyglądającego Lancera łudząco podobnego do Mercedesa...... Nie zdążyłem go obfocić, ale przód miał taki jakiś nie nasz. Widział ktoś może cuś takiego?

Pamiętacie jak niedawno na stronie UOKiK napisali, że Mercedes Polska informuje o akcji serwisowej ETACS Lancerów ? :shock: :D

tyku - 28-10-2015, 11:11

Będzie lifting Lancera tak jak pisał Wojti75, . :D
Potwierdzone przez ASO w Krakowie. :P