Nasze Mi¶ki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3
swinks_UK - 06-05-2012, 22:13
Zielu napisał/a:
btw. gwint D2 cudowny jaki¶ nie jest, polecam BC Racing,
A ja odwrotnie
Zreszt± u nas na klubie D2 maj± ¶wietn± opinię w przeciwieństwie do BC, które standardowo s± miękkie.Zielu - 06-05-2012, 22:20 No niemożliwe..ja wszędzie słyszę ochy i achy n.t. BC, na D2 psiocz± że się szybko wysypuje, s± problemy...
Jak nie ma alternatywy, brałbym D2. Inne (nie)dedykowane pewnie trzeba by przerabiać.TommiCrazy - 06-05-2012, 23:15 tomek84, jak bys widzial jakies fotki z zlotu to daj linka, auto wziol z garazu moj kolega ktory mi robi cala mechanike, szkoda ze auto ma tak zadko szanse zloty odwiedzac.Tomek - 07-05-2012, 07:48
TommiCrazy napisał/a:
szkoda ze auto ma tak zadko szanse zloty odwiedzac.
i jest tam kilka StarionowychTommiCrazy - 07-05-2012, 08:50 dzieki za zdiecia, odrazu lepiej sie dzien zaczol ))
tomke84 dzieki za oferte , puki co Sebastian w krakowie ma wylacznosc ) ale kto wie ..... puki co sam chcialbym go miec szanse popokazywac troche )))TommiCrazy - 07-05-2012, 15:25 z tym lakierem to wszystko sie rozchodzi o dobry kont widzenia i padanie swiatla ) zdiecie znalazlem w galeri zlotowicza Kamila Buk, jestem sam w szoku ( zadnego graficznego obrabiania tu niebylo)
malu update, pare nowych drobiazgow do wyslania do polski,
1) zestaw silikonowy laczen pod maske stariona, taki zestaw jest jedynie dedykowany w pelni do wersji 2.6 wiec biore na siebie ryzyko i zobaczymy czy cos spasujemy z wersja 2.0
2) laczniki aluminiowe do intercoolera, moj dynamic4 cierpi jedynie z niedoborem zimnego tlenu z intercoolera zeby byc juz w pelni wersja turbo
3) przezroczysta pokrywa dla ozodoby w moim 4g63T
4) coprawda uzywa, ale do kolecji w polsce, tym razem turbo 20g z evo tommi makinen
5) dla uwiecznienia pieknych chwil jak juz wszystko bedzie jezdzic, kamerka GoPro Hero2 w wersji MOTORSPORT, do montazu na samochod, bawilem sie czyms takim raz na wakacjach, wiec niemoglem sie oprzec , bedzie fajne klipy krecic
plus taka mala ciekawostka, moj kolega ktory zabral stariona na spot japonczykow w krakowie, zalapal sie pare sekund na poczaktku filmiku z zlotu, calkiem fajnie ktos to zmontowal.
Krzyzak - 11-05-2012, 06:46
TommiCrazy napisał/a:
przezroczysta pokrywa dla ozodoby
s± takie do np. 4G37?TommiCrazy - 11-05-2012, 08:45 nic mi ebay niepokazuje z slowem "clear timing belt cover 4g37" nawet jak wcisne "world wide" wyszukiwanie.TommiCrazy - 15-05-2012, 10:19 duzo nowych czesci wyslane do polski, niedlugo starion powinien pokazac kolejne nowe oblicze, a takze zastanawiam sie
stare radia samochodowe, te oryginalne, jeszcze na kasety, czy mozna jakos dorobic wejscie audio albo cos w tym stylu by mozna bylo np grac audio z zewnetrznego zrodla takiego jak iphone ipod? , wim ze mozna to radiowo zrobic ale niekoneicznie lubie to rozwiazanie rosomak1983 - 15-05-2012, 11:06
TommiCrazy napisał/a:
czy mozna jakos dorobic wejscie audio albo cos w tym stylu by mozna bylo np grac audio z zewnetrznego zrodla takiego jak iphone ipod? , wim ze mozna to radiowo zrobic ale niekoneicznie lubie to rozwiazanie
były takie kasety z kablem , ze z mp3 czy CD przetwarzało na nosnik kasetowy. Chyba mam w galancie dwa stare radia mitsubishi. mystek - 15-05-2012, 11:10 Starion robił furrorę na spocie japońców kręciłem też ujęcia z nim i słyszałem co¶ w stylu:
- co to jest za samochód?
- Toyota?
- ee, chyba nie...?
Tutaj jeszcze ułamki sekund Stariona ode mnie. W tym m.in. rewelacyjne wnętrze:
http://www.youtube.com/watch?v=FONwAjN-VMITommiCrazy - 15-05-2012, 15:10 nizdziwil bym sie nawet gdyby w serwisie mitsubishi mnie zapytali " a co to za toyota"TommiCrazy - 15-05-2012, 22:14 zawieszenie juz i tak kupilem , ale znalazlem takie inforamcje na forum w australii , angielski chyba dosc dobrze znam ale te terminy techniczne sa mi obce
"
D2's require front strut/spindles to be cut 30mm from base and welded. Rears are complete.