Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
jacek11 - 15-11-2016, 08:39
Faktycznie troszkę popruszyło. Nawet ja się załapałem na troszkę zimy
gulgulq - 07-12-2016, 11:43
przerażające jest to że ostatnio codziennie dodaje koło 5-8 numerów do listy blokowanych
Krzyzak - 07-12-2016, 13:10
popatrz z innej strony - masz AddBlock w telefonie, odbierać nie musisz, numery zastrzeżone możesz zablokować w systemie
od dluższego czasu nie odbieram nieznanych, tylko sprawdzam w kto-dzwonil.pl, numernet.pl - itp. i jak są na czarnej liście to od razu blokuję a jak nie to wysyłam sms (na komorki) w stylu "Kto dzwonil?" - z reguły reklamy nie odpisują
mkm - 07-12-2016, 13:56
Krzyzak napisał/a: | wysyłam sms (na komorki) w stylu "Kto dzwonil?" |
No to czekamy teraz na punkt regulaminu "wyślij SMS pod numer XXXXX o treści "Kto dzwonił?" Do wygrania...."
Masakra z tymi telefonami.
Mnie atakują "finanse" - polisy, kredyty, i inne oferty dziwnych instytucji.
Słubżowy zaatakowały wróżki.
Wróżą non stop
Marcino - 07-12-2016, 20:07
Krzyzak napisał/a: | numery zastrzeżone możesz zablokować w systemie |
Takie zastrzeżone albo nienzane to akurat mam ze stacjonarnych z pracy..... ale w sumie na służbowy prawie żadne reklamy nie dzwonią, no chyba ze mój bank który zna nr..:) Puki firma płąci za moje rachunki nie mam drugiego prywatnego.
marcink - 07-12-2016, 21:21
mkm napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | wysyłam sms (na komorki) w stylu "Kto dzwonil?" |
No to czekamy teraz na punkt regulaminu "wyślij SMS pod numer XXXXX o treści "Kto dzwonił?" Do wygrania...."
Masakra z tymi telefonami.
Mnie atakują "finanse" - polisy, kredyty, i inne oferty dziwnych instytucji.
Słubżowy zaatakowały wróżki.
Wróżą non stop |
Jak znów zadzwonią, to powiedź, że kredyt super sprawa, bo właśnie straciłeś pracę, a święta idą to Karinie trza by może jakiś większy telewizor do oglądania seriali sprawić, a i bratu jakąś rakietę do zakładu karnego wysłać.. Już więcej do Ciebie nie zadzwonią
Krzyzak - 08-12-2016, 10:14
marcink napisał/a: | , to powiedź, że kredyt super sprawa | już miałem wiele takich i bekę kręciłem - jak typiara mówi, że dzwoni w sprawie kredytu to się pytam "a ile chce pani pożyczć?" albo mówię, że nie potrzebuję, bo moja kochanka jest tak bogata, że funduje mi wszystko czego zapragnę
albo czasami się dla draki wykłócam, że mogę wziąć, ale oddam 90% tego co wziąłem - bo to w końcu on do mnie dzwoni, więc to on ma interes mi pożyczyć a nie ja
to tak w skrócie oczywiście
najlepsi to są ci naciągacze od forexa - takiej socjotechniki nie ma żadna inna firma w Polsce... ciężko z nich będę kręcić...
Tomek - 08-12-2016, 14:08
jak do mnie dzwonią z kredytem, to mówię, że bardzo chętnie, ale jak nie będę musiał nic oddawać
jak można przypuszczać rozmowa się szybko kończy
albo inaczej, jak ktoś 2-3 razy nie rozumie słowa nie, to pytam, czy jest za głupi, żeby zrozumieć co znaczy słowo "nie"
mkm - 08-12-2016, 16:21
Kolejny przegięty sms...
Cytat: | DUCH ZMARLEJ osoby wciaz czuwa nad Toba. Prosi mnie by skierowac do Ciebie WAZNE slowa i OGROMNA prosbe. Nie moze sie z Toba skontaktowac bezposrednio wiec musze byc Waszym posrednikiem. Prosba dotyczy zblizajacych sie SWIAT. Prosze sie ze mna skontaktowac, podam szczegoly. Slij DUCH na XXXXX/3,69 |
Krzyzak - 08-12-2016, 20:39
Ja czytałem art o naciągaczach SMS, którzy zawodowo wyciągają kasę - zmieniają się tam zapisując co i komu wysłali, jaki jest stan rozmowy, wszelkie dane itd. Najczęściej samotne kobiety się nabierają na amanta, który tylko SMSuje...
irekmiecz - 09-12-2016, 11:08
Wpiszcie w wyszukiwarkę " TELESPAM " i przesłuchajcie pierwszy wynik.
Tylko niech nie słuchają tego osoby wrażliwe na wulgaryzmy !
Marcino - 13-12-2016, 17:54
ze sobie przypomniałem ze śniło mi się jak Colta kupowałem od .... Mitsumaniaków i się ze mnie podswmiewywali ze swap bedzie....
hmmm chyba nie wolno mi tematów MKM i innych podobnych zgłębiać:)
Bizi78 - 15-12-2016, 10:09
Bohdan Smoleń [*]
robertdg - 15-12-2016, 13:49
Bizi78 napisał/a: | Bohdan Smoleń [*] | [*]
Sunderland86 - 15-12-2016, 19:54
[*]
|
|
|