Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
koszmarek - 18-01-2012, 13:08
Krzyzak napisał/a: | czemu - a kto będzie karmił dwa pozostałe?... |
tego, który wylał na psa kwas.
Krzyzak napisał/a: | ludzie też chcą się wyspać i na wsi też mają do tego prawo
jest taka ustawa o porządku w gminach i wbrew pozorom nawet tam na właścicieli psów nakładane są obowiązki... |
I myślisz, że oblewanie kwasem i skazywanie psa na kilka czy kilkanaście minut konania w męczarniach to rozwiązanie?
Juiceman - 18-01-2012, 13:30
koszmarek napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | czemu - a kto będzie karmił dwa pozostałe?... |
tego, który wylał na psa kwas.
|
Taa i jeszcze przez przypadek dwa razy mu się kwas niechcąco wyleje
Fragu - 18-01-2012, 14:07
Krzyzak, jak komuś przeszkadza szczekanie psów, pianie koguta albo ćwierkanie ptaków to niech się wyprowadzi do miasta.
jacek11 - 18-01-2012, 16:52
Fragu napisał/a: | jak komuś przeszkadza szczekanie psów, pianie koguta albo ćwierkanie ptaków to niech się wyprowadzi do miasta. |
popieram
Efa! - 18-01-2012, 18:14
A w miastach to niby psów nie ma? U mnie nawet moje dziecko lepiej szczeka niż mówi: w budynku zamieszkały dwa nowe szczeniaki i ja nie rozróżniam, który gatunek akurat zaszczekał, jak przez klatkę schodową idę z wózkiem ;P
Fragu - 18-01-2012, 20:36
Efa!, są ale szczekanie jest tłumione przez autobusy/tramwaje/imprezowiczów itd
Krzyzak - 18-01-2012, 21:04
koszmarek napisał/a: | tego, który wylał na psa kwas | aaaa - rozumiem...
ja też uważam to za bestialstwo, ale trzeba zawsze spojrzeć z 2 stron - wątpię, by ktoś zrobił coś takiego dla zabawy... myślę, że musiał być doprowadzony do ostateczności...
mi też różne koty szczały na drzwi i w całym domu śmierdziało... ale starałem się jakoś je odstraszyć zapachem itp.
czasem wystarczy rozmowa, czasem właściciel jest niereformowalny a wręcz bywa złośliwy
Fragu napisał/a: | pianie koguta albo ćwierkanie ptaków | to mi nie przeszkadza; patrzysz z punktu widzenia psiarza, więc nie jesteś obiektywny
Efa! - 18-01-2012, 21:27
Fraqu, ja słyszę tylko szczekanie
Fragu - 18-01-2012, 21:28
Krzyzak napisał/a: | myślę, że musiał być doprowadzony do ostateczności... |
lol, szkoda komentować
Bizi78 - 18-01-2012, 21:48
zakładam kapcie i idę na meczyk Real - Barca .
Cezar - 18-01-2012, 21:49
Krzyzak napisał/a: | wątpię, by ktoś zrobił coś takiego dla zabawy. |
moim zdaniem to bylo dla zabawy - mam kwas to zobacze jak dziala na jakims psie/kocie
Krzyzak napisał/a: | że musiał być doprowadzony do ostateczności... |
to nie znaczy ze ma prawo zabijac
Dzis facet u mnie pod blokiem naparzal smycza mlodego owczarka. Powiedzialem mu ze jak jest taki kozak to niech wystartuje do kogos kto moze mu oddac (czyli ja ) to morda w kubel i dluga do swojego bloku.
Kiedys kumpel wyrwal takiemu smycz i pokazal cwaniakowi jaki to jest bol
koszmarek - 18-01-2012, 22:23
Krzyzak napisał/a: | myślę, że musiał być doprowadzony do ostateczności... |
To znaczy, że jak denerwuje mnie sąsiad zza ściany to mogę do niego wystartować z siekierą albo oblać go kwasem, bo zostaliśmy doprowadzeni do ostateczności? To chyba nie tak działa...
vendetta - 18-01-2012, 22:59
Krzyżak ...
Bizi78 - 19-01-2012, 00:19
już po meczyku, po emotce widać za kim byłem .
Teraz lulu bo jutro do pracy.
PS
Dodam, że komentarz na kanale Sport Klub to tragedia, jakbym słuchał za dawnych czasów Noculaka (NBA) .
gigant87 - 19-01-2012, 00:42
... że jutro, wcześnie rano jadę do kluczowego klienta na pierwsze rozmowy. Stresuję się niesamowicie, spać nie mogę... cały czas o tym myślę. Trzymajcie kciuki!
No i jeszcze udało mi się zakończyć wczoraj przedostatni semestr, a sesja dopiero od dziś. Także mam 3 tygodnie odpoczynku od PWr.
Tak to jest na studiach po angielsku. Wszystko na odwrót.
|
|
|