To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

lukasz_g - 08-04-2012, 21:54

Witam,

witam wszystkich, szczególnie wkurzających się na swoje GDI :P

Morfi - 09-04-2012, 00:42

lukasz_g, Gdi to super silnik, wspólnie problemy tutaj rozwiązujemy i zapraszam naspoty regionu śląsk :)
Granit - 09-04-2012, 11:28

Witam świątecznie, w lany poniedziałek!!!
Tiger - 11-04-2012, 08:38

Co by na pastucha nie wyjsc wypada sie przywitac;) tak wiec: Witam, nazywam sie Krzysiek i planuje przesiasc sie z pod znaczku [H] na 3 diamenciki;) Interesueje mnie Galant ExA 2.5 V6(6a13) poliftowy najlepiej Nardi Torino. Jako fan Japonskiej mysli technicznej i tuningu postanowilem troche zglebic temat Galanta dlugo przed tym jak go kupie zeby nie natknac sie na mine jaka byla moja [H](niestety albo i stety pierwsze auto kupuje sie sercem:P). Interesuje mnie glownie zwiekszenie mocy bo wizualnie nie chce za duzo zmieniqc bo Galant sam w sobie jest piekny;) mam nadzieje ze moge z waszej wiedzy czerpac;) juz zainteresowalem sie tematem kilku projektow zwlaszcza Legnuma AutoR;)
robertdg - 11-04-2012, 08:44

Tiger, to może odrazu zainteresuje się VR-4, jak już na starcie widać, że V6-24 może Cię nie zadowalać
pamar - 11-04-2012, 09:54

Tiger, witam i zapraszam na sobotni spot mitsułodziaków, trochę "szurniętych" wielbicieli galantów wszelkiej maści u nas jest :)
Tiger - 11-04-2012, 11:23

co do VR-4 to jakos czul bym taki mentalny dyskomfort po przekladce ze tam bylo ciete wszystko;) hmm chce sie przesiasc na cos wiekszego od mojej Hani i mocniejszego bo moje 1.5 ~140-150Kuca daje rade i mysle ze Galant dalego by nie odszedl o ile w ogole(Masa) dlatego chce z czasem go jak juz kupie wzmocnic bo chce nim pojezdzic dosc dlugo;) myslalem nad napedem 4x4 i silnikiem z FTO gdyz jako jeszcze Hondziarz mam slabosc do zmiennych faz rozrzadu;) pamar a gdzie ten zlot?;) to sie moze wybiore
janusz362 - 12-04-2012, 14:28

Witam wszystkich,a ja chcę was wszystkich pożegnać :) miało się Colta 2 latka przesiadłem się do Carismy na 3 latka,teraz Carisma śmiga w Nigerii! :) A ja sprawiłem sobie coś takiego
Honda Accord 1.8i ES Executive 136 km :)
Mimo to miło będę wspominał moje Misie !
Teraz przyszło mieszkać mi na wyspach więc autko wyspierskie

A tu moja Carusia w UK :) Sprawowała się wspaniale,ani razu mnie nie zawiodła,z bólem serca sprzedawałem moje kochane autko,aż łezka w oku się kręci:(

linuxiks - 12-04-2012, 17:39

Witam wszystkich. Jestem Łukasz i śmigam głównie po Poznaniu. Nabyłem Carisme 1.8 GDI 2000r. Troszkę jest zaniedbana, ale liczę że w waszym wsparciem rozwikłam wszystkie zagadki;-)
Pozdrawiam,
Łukasz

mariuszmitsu - 12-04-2012, 22:08

Witam wszystkich Forumowiczów, Mariusz z tej strony nabyłem Galanta 2,0 benzynę kombi, jednak w kiepskiej kondycji mam nadzieję że będziemy mogli powymieniać się doświadczeniem (liczę na waszą pomoc) :wink: :wink: i ciekawymi projektami.
Pozdrawiam.

SoP-PeL - 16-04-2012, 09:34

Witam,

Maciek Poznania z tej strony.
Posiadam Lancera CYxA w sedanie. Chętnie wyedukuje się w jego "obszarze" i dlatego właśnie tu jestem!

Pozdrawiam!

Pisak - 16-04-2012, 10:38

To ja nie będę gorszy i powiem dzień dobry, a to z tego względu, że mimo iż budżet mam studencki, jak to studenci- udało mi się nabyć Galanta :) (poobijanego bidulka, rocznik '91, ale nadal Galanta).

I pewnie bym się tu nie zarejestrował, ale wsiadłem, odpaliłem, pojechałem i się mocno podjarałem. No i pewnie będę liczył na pomoc.

Kryspian - 18-04-2012, 19:08

Witam wszystkich.
W końcu zaszalałem i nabyłem Galanta 2,5 V6 1998. Zawsze mi się ten model podobał. Dawno temu jeździłem Lancerem C62A, potem trochę szukałem czegoś innego. Było Renault Clio 1,1 (bardzo źle wspominam), jedyna jego zaleta to tani zakup. Potem były dwa Mercedesy C klasy. Nie narzekam, dobrze się jeździło ale miały też swoje wady. No a teraz trafiła się ładna sztuka Galanta w automacie to długo się nie zastanawiałem i nabyłem. Dźwięk V6 - genialny. Szkoda tylko że napęd na przód, ale nie można mieć wszystkiego.
Pozdrawiam!

Karolkiewicz - 21-04-2012, 10:20

Czołem
Jako kolejny szczęśliwy posiadacz Galanta V6 z 1997 chciałem się tylko przywitać i prosić o pomoc w modernizacjach które już niedługo w planie. Tymczasem urzędy i jeszcze raz urzędy ;] Pozdrawiam

daria65 - 23-04-2012, 16:40

Ha.
Chyba przeoczyłem ten dział. Przepraszam i naprawiam błąd.
Wita i Pozdrawia szczęśliwy posiadacz Pajero 3,2 DID long automat 2002.