To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer XIII

Cezar - 15-12-2011, 20:35

Cytat:
a może juz zakończyc sezon :P

Proponuje -1000pkt za takie herezje :twisted: :P :wink:

sieegurd - 15-12-2011, 21:57

Marcin-Krak napisał/a:
Morfi napisał/a:
a może juz zakończyc sezon :P

Ty lepiej nowy temat w Naszych Miśkach zakładaj :P

Otototo :D

Marcin-Krak - 15-01-2012, 21:15

Dopiero dziś się ogarnąłem, że się weekend kończy :P
Ogólnie jakoś się w ogóle do tej pory nie odnalazłem w nowym roku ...

Ale może tak by się zastanowić nad powrotem do typowania...
np od następnego weekendu :?: :roll:

yalook - 16-01-2012, 10:09

o to ja będę musiał odpuścić sobie jedno typowanie :( , jako, że za tydzień wyjeżdżam na wakacje :D i nie będę miał dostępu do komputera. :D
Marcin-Krak - 16-01-2012, 11:50

Jak na razie to nie wiadomo co będzie - bo chyba wszyscy jeszcze śpią i dochodzą do siebie po świętach.

A gdzie forma? Gdzie Wasza aktywność, chęci do działania, typowania, komentowania, wałkowania ?

Budzimy się, nie śpimy :!: :P

gzesiolek - 16-01-2012, 13:59

Marcin-Krak, wrzucaj po cichu kolejna kolejke... MGS zatypuje i nadrobi nieco do leadera w druzynowce... :P
sieegurd - 16-01-2012, 18:14

gzesiolek napisał/a:
Marcin-Krak, wrzucaj po cichu kolejna kolejke... MGS zatypuje i nadrobi nieco do leadera w druzynowce... :P

Hahaha :) MGS nie śpi - czuwamy :D

Morfi - 16-01-2012, 18:56

gzesiolek napisał/a:
MGS zatypuje i nadrobi nieco do leadera w druzynowce...
ale tylko w drużynówce, ja czuwam :P
Marcin-Krak - 16-01-2012, 20:54

Morfi napisał/a:
ale tylko w drużynówce, ja czuwam :P

Tak Cię się tylko wydaje ;)

Panie Generale co Pan na to żeby zacząć od przyszłego weekendu ? ;) (bo mmsa nie wyślę :P )
Bo do maja się trzeba będzie wyrobić :P
Jutro na spokojnie może się mi uda policzyć ile potrzebujemy i będziemy mieli weekendów do typowania :P

sveno - 16-01-2012, 21:32

Dobra zachowam się jak laik i noob :oops: ale muszę zapytać: co to jest Typer? Z czym to się je? Na czym polega?
Marcin-Krak - 16-01-2012, 21:35

sveno, :arrow: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=65966

A tak ogólnie - robię zestaw 12 spotkań - typujesz wyniki - dostajesz punkty - zasady szczegółowe w linku.

Bawimy się indywidualnie i w drużynówce.
Teraz zaczynamy rundę wiosenną jakby ;)
Ale to zabawa - więc jakbyś był zainteresowany - to indywidualnie możesz się dołączyć - no problemo :)

Jak coś - pytaj ;)

sveno - 16-01-2012, 22:27

domyślam się, że chodzi o nasz "narodowy sport". Niestety nie mój temat :(
Ten sport jest zbyt.... sam nie wiem jak to nazwać, zobaczcie sami: http://www.smog.pl/wideo/...arcelony_mocne/ i nie chodzi tu tylko o FCB

Marcin-Krak - 22-01-2012, 14:44

Przygotowałem zestaw 14. http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=70136
Budzimy się więc ze snu zimowego.
Poszło info do Igiego y prośbą o masówkę.
Zobaczymy jaki będzie odzew - jeśli okaże się, że za dużo z Was zaspało itp itd - to potraktujemy tą kolejkę jako sparing.

Ale proponuję zacząć już teraz - żeby mieć możliwość zrobienia wolnego np na święta, długi majowy weekend - a rozgrywki pewnie trwać będą do połowy maja mniej więcej ;)

sieegurd - 22-01-2012, 21:29

Marcin-Krak napisał/a:
Ale proponuję zacząć już teraz - żeby mieć możliwość zrobienia wolnego np na święta, długi majowy weekend - a rozgrywki pewnie trwać będą do połowy maja mniej więcej

Powiem szczerze, żę stęskniłem się za typowaniem :P

Juiceman - 24-01-2012, 01:14

sieegurd napisał/a:

Powiem szczerze, żę stęskniłem się za typowaniem :P

Heh no to dobrze;-) Właśnie uaktywnili mi profil na portalu UEFA FAME, i tam też jest coś na wzór forumowego Typera, tyle, że się tyczy Euro ;-) , z kolei jakiekolwiek większe pojęcie dot. siły owych reprezentacji jest mocno średnie. To może chcielibyście wziąć w tym udział ;-> oczywiście za pozwoleniem owe wyniki (tych których będzie najwięcej ) będę wpisywał do tego typera co Wy na to;->