Sport - Inne - Typer XIII
Cezar - 15-12-2011, 20:35
Cytat: | a może juz zakończyc sezon |
Proponuje -1000pkt za takie herezje
sieegurd - 15-12-2011, 21:57
Marcin-Krak napisał/a: | Morfi napisał/a: | a może juz zakończyc sezon |
Ty lepiej nowy temat w Naszych Miśkach zakładaj |
Otototo
Marcin-Krak - 15-01-2012, 21:15
Dopiero dziś się ogarnąłem, że się weekend kończy
Ogólnie jakoś się w ogóle do tej pory nie odnalazłem w nowym roku ...
Ale może tak by się zastanowić nad powrotem do typowania...
np od następnego weekendu
yalook - 16-01-2012, 10:09
o to ja będę musiał odpuścić sobie jedno typowanie , jako, że za tydzień wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał dostępu do komputera.
Marcin-Krak - 16-01-2012, 11:50
Jak na razie to nie wiadomo co będzie - bo chyba wszyscy jeszcze śpią i dochodzą do siebie po świętach.
A gdzie forma? Gdzie Wasza aktywność, chęci do działania, typowania, komentowania, wałkowania ?
Budzimy się, nie śpimy
gzesiolek - 16-01-2012, 13:59
Marcin-Krak, wrzucaj po cichu kolejna kolejke... MGS zatypuje i nadrobi nieco do leadera w druzynowce...
sieegurd - 16-01-2012, 18:14
gzesiolek napisał/a: | Marcin-Krak, wrzucaj po cichu kolejna kolejke... MGS zatypuje i nadrobi nieco do leadera w druzynowce... |
Hahaha MGS nie śpi - czuwamy
Morfi - 16-01-2012, 18:56
gzesiolek napisał/a: | MGS zatypuje i nadrobi nieco do leadera w druzynowce... | ale tylko w drużynówce, ja czuwam
Marcin-Krak - 16-01-2012, 20:54
Morfi napisał/a: | ale tylko w drużynówce, ja czuwam |
Tak Cię się tylko wydaje
Panie Generale co Pan na to żeby zacząć od przyszłego weekendu ? (bo mmsa nie wyślę )
Bo do maja się trzeba będzie wyrobić
Jutro na spokojnie może się mi uda policzyć ile potrzebujemy i będziemy mieli weekendów do typowania
sveno - 16-01-2012, 21:32
Dobra zachowam się jak laik i noob ale muszę zapytać: co to jest Typer? Z czym to się je? Na czym polega?
Marcin-Krak - 16-01-2012, 21:35
sveno, http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=65966
A tak ogólnie - robię zestaw 12 spotkań - typujesz wyniki - dostajesz punkty - zasady szczegółowe w linku.
Bawimy się indywidualnie i w drużynówce.
Teraz zaczynamy rundę wiosenną jakby
Ale to zabawa - więc jakbyś był zainteresowany - to indywidualnie możesz się dołączyć - no problemo
Jak coś - pytaj
sveno - 16-01-2012, 22:27
domyślam się, że chodzi o nasz "narodowy sport". Niestety nie mój temat
Ten sport jest zbyt.... sam nie wiem jak to nazwać, zobaczcie sami: http://www.smog.pl/wideo/...arcelony_mocne/ i nie chodzi tu tylko o FCB
Marcin-Krak - 22-01-2012, 14:44
Przygotowałem zestaw 14. http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=70136
Budzimy się więc ze snu zimowego.
Poszło info do Igiego y prośbą o masówkę.
Zobaczymy jaki będzie odzew - jeśli okaże się, że za dużo z Was zaspało itp itd - to potraktujemy tą kolejkę jako sparing.
Ale proponuję zacząć już teraz - żeby mieć możliwość zrobienia wolnego np na święta, długi majowy weekend - a rozgrywki pewnie trwać będą do połowy maja mniej więcej
sieegurd - 22-01-2012, 21:29
Marcin-Krak napisał/a: | Ale proponuję zacząć już teraz - żeby mieć możliwość zrobienia wolnego np na święta, długi majowy weekend - a rozgrywki pewnie trwać będą do połowy maja mniej więcej |
Powiem szczerze, żę stęskniłem się za typowaniem
Juiceman - 24-01-2012, 01:14
sieegurd napisał/a: |
Powiem szczerze, żę stęskniłem się za typowaniem |
Heh no to dobrze;-) Właśnie uaktywnili mi profil na portalu UEFA FAME, i tam też jest coś na wzór forumowego Typera, tyle, że się tyczy Euro , z kolei jakiekolwiek większe pojęcie dot. siły owych reprezentacji jest mocno średnie. To może chcielibyście wziąć w tym udział ;-> oczywiście za pozwoleniem owe wyniki (tych których będzie najwięcej ) będę wpisywał do tego typera co Wy na to;->
|
|
|