To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

tyku - 24-12-2016, 18:49

Śliczna :wink:
Olivia - 26-01-2017, 20:46

Kolejne dwa pstryki :

Cytat:
Pozazdrościć gibkości

Byłam zapisana od lat przedszkolnych na zajęcia z gimnastyki. Natomiast w latach szkoły podstawowej i średniej chodziłam na zajęcia Wychowania Fizycznego z rozszerzonymi zajęciami m in. gimnastycznymi. Do dzisiaj staram się utrzymywać formę.

Cytat:
Śliczna

Dziękuje

tyku - 26-01-2017, 21:32

:shock: Fantastycznie :shock:
Faktycznie. :D Gimnastyka robi swoje, co widać na fotkach. :wink:

Olivia - 26-01-2017, 23:15

:lol: Na zdjęciach jest moja siostra. Ale u niej ćwiczenia i gimnastyka też poczyniły postępy i to bardzo szybkie. Ponieważ po urodzeniu dzidziusia wróciła do formy z przed porodu. No może ciut tu i ówdzie się zaokrągliła :wink:
Fragu - 27-01-2017, 08:46

No nieźle, nieźle!
Siostra wie, że połowa forum ją podziwia? :D

tyku - 27-01-2017, 09:50

Olivia napisał/a:
ćwiczenia i gimnastyka też poczyniły postępy i to bardzo szybkie.
Wiem, wiem syn ćwiczy akrobatykę sportową. Rzeźbę ma świetną, tyle że brakuje mu tak rozbudowanej klatki piersiowej. :wink:
Olivia, Wyślij zaproszenie na forum do siostry, może wtedy wrzuci twoje fotki, jak się gimnastykujesz. :wink:

Olivia - 27-01-2017, 13:19

Cytat:
... rozbudowanej klatki piersiowej ...

Gdybym miała syna, cieszyłabym się że nie ma takiej klatki piersiowej jak Bru :lol:

Cytat:
Olivia, Wyślij zaproszenie na forum do siostry, może wtedy wrzuci twoje fotki, jak się gimnastykujesz.

Obecnie są na to małe szanse ponieważ mieszkamy na dwóch różnych kontynentach, ja w Europie, siostra w Ameryce Płd. Ale może coś tam wrzucę w najbliższym czasie.

Cytat:
Siostra wie, że połowa forum ją podziwia?

Tak, rozmawiałam z nią o tym. Zresztą, moja siostra dorabia jako modelka m in. bielizny. Posiada dość rozbudowany profil na instagramie i właśnie z niego biorę większość zdjęć.

marcink - 27-01-2017, 13:50

Olivia napisał/a:
Posiada dość rozbudowany profil na instagramie i właśnie z niego biorę większość zdjęć.

Mogłabyś podać nazwę konta? Będę śledził ;)

Fragu - 27-01-2017, 14:45

Ja też, ja też :mrgreen:
Olivia - 30-01-2017, 23:19

Z innej beczki tym razem :

Tym razem zdjęcia dziewcząt z pierwszoligowego klubu na którym meczu byłam podczas mojej wizyty w rodzinnym domu :

Oglądałam ten mecz i dopiero pod koniec ostatniego czwartego seta wpadłam na pomysł że zrobię zdjęcia i dodam tutaj na forum :) Niestety tylko te dwa z męskiego punktu widzenia mogą wydawać się ciekawe. Z dziennikarskiego obowiązku dodam że La Habana wygrała z Cienfuegos 3:1 :)

gulgulq - 31-01-2017, 06:48

Olivia napisał/a:

Tym razem zdjęcia dziewcząt z pierwszoligowego klubu na którym meczu byłam podczas mojej wizyty w rodzinnym domu :

Ja tam nie widzę ani jednej dziewczyny :)

marcink - 31-01-2017, 12:35

A co z tym instagramem?
tyku - 31-01-2017, 17:58

Olivia napisał/a:
dodam że La Habana wygrała z Cienfuegos 3:1 :)
Co za widowisko :!: :shock:
marcink napisał/a:
A co z tym instagramem?

Jest. :wink:
https://www.instagram.com/
Olivia, Opalenizna twoja, czy Brunny :?:

Olivia - 03-02-2017, 19:49

To był mecz Super Ligi Kubańskiej.
Na instagramie jest masę głupot a wiele dotyczy mojego big bossa ... I nie mam tutaj na myśli sytuacji dwuznacznych. Jak to on sam powiedział : "są pewne rzeczy których kobieta nie powinna wiedzieć". Po koncie mojej siostry łatwo dojść do szefuncia a moja praca jest lżejsza od leżenia więc sami rozumiecie If you know what i mean

tyku zjarałam się na mahoń. W domu mama mnie nie poznała a później się śmiała że dla zabawy wysmarowałam się popiołem .... Nie rozumiem skąd akurat takie skojarzenie u niej :)

Marcino - 04-02-2017, 13:35

Olivia napisał/a:
Po koncie mojej siostry łatwo dojść do szefuncia a moja praca jest lżejsza od leżenia więc sami rozumiecie If you know what i mean

Idzie wygooglować:)