Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
tyku - 24-12-2016, 18:49
Śliczna
Olivia - 26-01-2017, 20:46
Kolejne dwa pstryki :
Cytat: | Pozazdrościć gibkości |
Byłam zapisana od lat przedszkolnych na zajęcia z gimnastyki. Natomiast w latach szkoły podstawowej i średniej chodziłam na zajęcia Wychowania Fizycznego z rozszerzonymi zajęciami m in. gimnastycznymi. Do dzisiaj staram się utrzymywać formę.
Dziękuje
tyku - 26-01-2017, 21:32
Fantastycznie
Faktycznie. Gimnastyka robi swoje, co widać na fotkach.
Olivia - 26-01-2017, 23:15
Na zdjęciach jest moja siostra. Ale u niej ćwiczenia i gimnastyka też poczyniły postępy i to bardzo szybkie. Ponieważ po urodzeniu dzidziusia wróciła do formy z przed porodu. No może ciut tu i ówdzie się zaokrągliła
Fragu - 27-01-2017, 08:46
No nieźle, nieźle!
Siostra wie, że połowa forum ją podziwia?
tyku - 27-01-2017, 09:50
Olivia napisał/a: | ćwiczenia i gimnastyka też poczyniły postępy i to bardzo szybkie. | Wiem, wiem syn ćwiczy akrobatykę sportową. Rzeźbę ma świetną, tyle że brakuje mu tak rozbudowanej klatki piersiowej.
Olivia, Wyślij zaproszenie na forum do siostry, może wtedy wrzuci twoje fotki, jak się gimnastykujesz.
Olivia - 27-01-2017, 13:19
Cytat: | ... rozbudowanej klatki piersiowej ... |
Gdybym miała syna, cieszyłabym się że nie ma takiej klatki piersiowej jak Bru
Cytat: | Olivia, Wyślij zaproszenie na forum do siostry, może wtedy wrzuci twoje fotki, jak się gimnastykujesz. |
Obecnie są na to małe szanse ponieważ mieszkamy na dwóch różnych kontynentach, ja w Europie, siostra w Ameryce Płd. Ale może coś tam wrzucę w najbliższym czasie.
Cytat: | Siostra wie, że połowa forum ją podziwia? |
Tak, rozmawiałam z nią o tym. Zresztą, moja siostra dorabia jako modelka m in. bielizny. Posiada dość rozbudowany profil na instagramie i właśnie z niego biorę większość zdjęć.
marcink - 27-01-2017, 13:50
Olivia napisał/a: | Posiada dość rozbudowany profil na instagramie i właśnie z niego biorę większość zdjęć. |
Mogłabyś podać nazwę konta? Będę śledził
Fragu - 27-01-2017, 14:45
Ja też, ja też
Olivia - 30-01-2017, 23:19
Z innej beczki tym razem :
Tym razem zdjęcia dziewcząt z pierwszoligowego klubu na którym meczu byłam podczas mojej wizyty w rodzinnym domu :

Oglądałam ten mecz i dopiero pod koniec ostatniego czwartego seta wpadłam na pomysł że zrobię zdjęcia i dodam tutaj na forum Niestety tylko te dwa z męskiego punktu widzenia mogą wydawać się ciekawe. Z dziennikarskiego obowiązku dodam że La Habana wygrała z Cienfuegos 3:1
gulgulq - 31-01-2017, 06:48
Olivia napisał/a: |
Tym razem zdjęcia dziewcząt z pierwszoligowego klubu na którym meczu byłam podczas mojej wizyty w rodzinnym domu :
|
Ja tam nie widzę ani jednej dziewczyny
marcink - 31-01-2017, 12:35
A co z tym instagramem?
tyku - 31-01-2017, 17:58
Olivia napisał/a: | dodam że La Habana wygrała z Cienfuegos 3:1 | Co za widowisko
marcink napisał/a: | A co z tym instagramem? |
Jest.
https://www.instagram.com/
Olivia, Opalenizna twoja, czy Brunny
Olivia - 03-02-2017, 19:49
To był mecz Super Ligi Kubańskiej.
Na instagramie jest masę głupot a wiele dotyczy mojego big bossa ... I nie mam tutaj na myśli sytuacji dwuznacznych. Jak to on sam powiedział : "są pewne rzeczy których kobieta nie powinna wiedzieć". Po koncie mojej siostry łatwo dojść do szefuncia a moja praca jest lżejsza od leżenia więc sami rozumiecie If you know what i mean
tyku zjarałam się na mahoń. W domu mama mnie nie poznała a później się śmiała że dla zabawy wysmarowałam się popiołem .... Nie rozumiem skąd akurat takie skojarzenie u niej
Marcino - 04-02-2017, 13:35
Olivia napisał/a: | Po koncie mojej siostry łatwo dojść do szefuncia a moja praca jest lżejsza od leżenia więc sami rozumiecie If you know what i mean
|
Idzie wygooglować:)
|
|
|