To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III

jeremy - 16-11-2013, 20:59

witeczka
a Pana Jape pamietacie?

Yoshiko - 16-11-2013, 22:29

Hehehe a co z nim ? ;)

Witeczka :)

jeremy - 17-11-2013, 12:09

;) raczej kredyt spłacił bo go juz nie ma w TV, tak mi jakos sie o nim przypomniało
fabryka24 - 17-11-2013, 19:24

Witam , Miski, to legnum już o własnych siłach jezdzi ? to dobrze . Galancior 94. no ostatni zlot na lotnisku 11.11 13. bmw klub szczecin,to trochę nie wyszedł ( szczególnie to numer z blachą z radiowozu ) i co się dziwić ludziom ,że pózniej głupie docinki odnośnie bmw , (miałem, Bmw, to wiem co piszę ) a generalnie to słabe info o zlocie , ja przez przypadek pod piąłem się pod kilka bmw lecące ze Szczecina ,do Stargardu , okazało się że lecą na lotnisko ,wszystko prawie ok ?kto był to wie . pozdro

[ Dodano: 17-11-2013, 19:30 ]
jeremy, kredyt, to on już pewnie dawno spłacił ,ale już jest za(wiekowy do tv) i dla tego go nie ma ,, ja go pamiętam za małolata , a było to już trochę czasu temu .

Galancior94 - 17-11-2013, 20:14

fabryka24 napisał/a:
Galancior 94. no ostatni zlot na lotnisku 11.11 13. bmw klub szczecin,to trochę nie wyszedł ( szczególnie to numer z blachą z radiowozu ) i co się dziwić ludziom ,że pózniej głupie docinki odnośnie bmw , (miałem, Bmw, to wiem co piszę ) a generalnie to słabe info o zlocie , ja przez przypadek pod piąłem się pod kilka bmw lecące ze Szczecina ,do Stargardu , okazało się że lecą na lotnisko ,wszystko prawie ok ?kto był to wie . pozdro

A no lekki nie wypał był, ale każdy wie, że tylną blache zajumał koleś z mercedesa, a przednią koleś z audi ;) Karniaka nie wiem kto nakleił. Ogólnie to ładne trzepanki były na wyjeździe ;) Mnie to ominęło bo pojechałem własną drogą z kilkoma kolesiami :mrgreen:
BKS tylko organizował ten zlot ;) W ogóle to trzoda się zrobiła, bo miał być to zlot BKS'u i gościnnie miało wpaść Audi. No i BKS nie ma aż tak dużej ilości osób aby ogarnąć taką chmarę niepotrzebnych ludzi z innymi autami ;) Tak to by było spoko :P
A co do tych docinek to mi to wisi. Żal ludziom dupe ściska że muszą jeździć fiatem czy volkswagenem w dieslu ;) A człowiek w takim aucie nie czuje się zbyt przyjemnie ;)

A tak poza tym to dobry wieczór :mrgreen:

fabryka24 - 17-11-2013, 20:51

No mi nie poszło ,złapałem się na trzepanie, za brak kwitów na auto , dostałem 150 pln mandatu ( dobrze że nie kontroują tak codziennie , no cóż ,taka praca policji , )ale większość ludzi to zachowała się skandalicznie co do policji ,no trudno , trochę wiocha wyszła ,oby sezon rozpoczął się jakoś normalnie .
Galancior94 - 17-11-2013, 22:36

fabryka24 napisał/a:
No mi nie poszło ,złapałem się na trzepanie, za brak kwitów na auto , dostałem 150 pln mandatu ( dobrze że nie kontroują tak codziennie , no cóż ,taka praca policji , )ale większość ludzi to zachowała się skandalicznie co do policji ,no trudno , trochę wiocha wyszła ,oby sezon rozpoczął się jakoś normalnie .

Kilku osobom nie spodobało się to że my mogliśmy sobie tutaj zorganizować zlot, a im nie wypaliło ;) Ale to szerszy temat do rozmowy i tylko na osobistości ;)

Yoshiko - 18-11-2013, 07:46

Poniedziałkowe dzień dobry Miłośnicy MM :mrgreen:
stary alfer - 18-11-2013, 20:19

Yoshiko napisał/a:
Poniedziałkowe dzień dobry Miłośnicy MM

Poniedziałkowy dobry wieczór Miłośnicy MM ;)

Yoshiko - 18-11-2013, 22:35

Poniedziałkowe dobranoc Miłośnicy MM :mrgreen:
Yoshiko - 19-11-2013, 07:41

i wtorkowe dzień dobry :)
JacekeR - 19-11-2013, 08:24

Jesssu co tu się dzieje............ dzień dobry .
stary alfer - 19-11-2013, 10:06

JacekeR napisał/a:
Jesssu co tu się dzieje..

Nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mlodam - 19-11-2013, 14:07

Bry bardzo :)
robert78 - 19-11-2013, 17:51

bry jeszcze bardziej :P