To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Misie w naszej rodzinie cz.2

londolut - 24-02-2010, 06:30

robertdg napisał/a:
przeczytaj moje watki wyzej
Spójrz na emota w zdaniu. Robercik, luzik ;)
Rafal_Szczecin - 24-02-2010, 08:09

Derpin napisał/a:
o dziwo komputer w obu przypadkach zawyża spalanie w mieście o 2 litry w trasie o około 1,5 litra przyczyna na razie nie ustalona...

od poczatku zawyzala, i czesci osob posiadajacych cari rowniez zawyza, wiec taki urok tego auta brat ;)

Misiooo - 25-02-2010, 10:14

Raf możesz mi udzielić info na temat popychaczy, gdzie je zakupiłeś i w jakiej cenie?
BTW które lepsze jest sprzęgło LUK czy Aisin?? Też mam gala z 06.98r czy tarcze w tym galu sa o wymiarach 276mm?. Mi też już mija rok odkąd mam gala na razie tylko lałem "witaminki" a teraz czas powymieniać co nie co.
Teraz zobaczyłem post o Bandycie, chyba mi sie dostanie :/
Pozdrawiam :)

Rafal_Szczecin - 25-02-2010, 12:24

Misiooo napisał/a:
Raf możesz mi udzielić info na temat popychaczy, gdzie je zakupiłeś i w jakiej cenie?
BTW które lepsze jest sprzęgło LUK czy Aisin?? Też mam gala z 06.98r czy tarcze w tym galu sa o wymiarach 276mm?. Mi też już mija rok odkąd mam gala na razie tylko lałem "witaminki" a teraz czas powymieniać co nie co.
Teraz zobaczyłem post o Bandycie, chyba mi sie dostanie :/
Pozdrawiam

popychacze zakupione u Japaneze, koszt 20pln/szt sa to popychacze Ajusy
w galu zamontowany jest LUK, aisin nie byl dostepny, ja tam jestem za LUK'kiem.
masz 276mm, bo to sport, tak wiec wieksze tarcze :)

Anonymous - 30-06-2010, 13:52

13tys od wymiany turbiny całość śmiga aż miło :)
stary alfer - 30-06-2010, 21:57

Pełny bak.

Na bogato :P

Matejko - 30-06-2010, 23:52

phi 240 tylko ma na liczniku - kaszana :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 01-07-2010, 00:22

stary alfer napisał/a:
Pełny bak.

Na bogato :P

nom tym razem nawet bardzo bo ultimate :D :twisted:

Matejko napisał/a:
phi 240 tylko ma na liczniku - kaszana :mrgreen: :mrgreen:

niestety na razie tylko DID power :P
jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)

i taka mała statystyka auto jest już w naszej rodzinie 1014 dni i przez ten czas zrobiło 114 tys km co w przeliczeniu na dzień daje średnią 112 km dziennie, a potem ludzie szukają na allegro 10 letnich diesli co mają 160 tys nalatane :roll: :lol: no nic za jakiś czas jak pogoda dopisze to przy sprzedaży trzeba będzie ustawić stan na wartość którą będzie życzył sobie kupujący :wink: :wink: bo poza mocno wytartą kierą wewnątrz nie widać zużycia.

rosomak1983 - 01-07-2010, 01:15

Derpin, co z EVO sprzedane???
Rafal_Szczecin - 01-07-2010, 12:45

Derpin napisał/a:
o nic za jakiś czas jak pogoda dopisze to przy sprzedaży trzeba będzie ustawić stan na wartość którą będzie życzył sobie kupujący

otoz to !! :) klient nasz pan !! :twisted:

mkm - 01-07-2010, 13:31

Derpin napisał/a:

i taka mała statystyka auto jest już w naszej rodzinie 1014 dni i przez ten czas zrobiło 114 tys km co w przeliczeniu na dzień daje średnią 112 km dziennie, a potem ludzie szukają na allegro 10 letnich diesli co mają 160 tys nalatane :roll: :lol:

Bo do kosciola sie jezdzi raz w tygodniu, a nie codziennie :mrgreen:

Anonymous - 01-07-2010, 17:02

rosomak1983 napisał/a:
Derpin, co z EVO sprzedane???

wstępnie zarezerwowane :( ale ma iść w dobre ręce, nie chcę sprzedać go komuś kto zajedzie auto...

mkm napisał/a:

Bo do kosciola sie jezdzi raz w tygodniu, a nie codziennie :mrgreen:

mój kościół jest bardzo daleko ale to oni dają na tace mi więc lubię tam jeździć :P