To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Firebee - 08-04-2007, 20:00

Ok kochani, bo widze ze lista od lat juz przygotowana, cisza na planie, więc pare faktów:

Dokładnie takie same flagi, jak poprzednio, cena za flagę 30zł, kto jeszcze chce niech się dopisuje, ruszam z produkcją tylko jak otrzymam od Rafala_Szczecin sygnał, ze nie zalatawi/nie ma czasu/odpuszcza z produkcją w Szczecinie.

Pozdrawiam
Firek

Aktualna lista: kto chce, niech się dopisuje. Nie ma minimalnych limitów ani maksymalnych:

1. Krzyżaki - 2 szt, lewa Krzyżak, prawa Baśka
2. Josie, josie - Gdynia
3. nippo - 1szt. lewa: NIPPO BYDGOSZCZ
4. bartek_nkm, Bydgoszcz
5. Aśka - od strony kierowcy
6. tymcio - 2 szt.-Tymcio Siedlce
7. doli73 - doli73 ELBLĄG
8. cns80 - Warszawa/cns80
9. Bonio
10. mm767 - LIDZBARK WARMIŃSKI
11. Wolf - Wolf/Agusia Wrocław
12. ruslana81 - Ruslana81 Warszawa
13. wojtasek5 - wojtasek5 ELBLĄG
14. Czarcik - Czarcik Łódź
15. Leppe Łódź
16. Artbiker - Siedlce
17. kaleos - 2szt (pasażera: Ada - Szczecin, kierowy: Przemek - Szczecin)
18. Drout/Piotrek Błędów
19. Maniek1969-Szczecin
20. michu_872- 1 szt "GNIEZNO"

Anonymous - 08-04-2007, 23:55

2. Josie, josie - Gdynia
4. bartek_nkm, Bydgoszcz
5. Aśka - od strony kierowcy
9. Bonio
15. Leppe Łódź
16. Artbiker - Siedlce
18. Drout/Piotrek Błędów
19. Maniek1969-Szczecin
21. Chudy23- 1szt "Chudy-Murowana Goślina"

Firebee - 09-04-2007, 08:50

Oto nr konta do wpłaty:

CENA ZA FLAGĘ : 30ZŁ

dowiem się jeszcze co z kosztami przesyłki czy wliczone czy nie, więc wstrzymajcie się z wpłatami
Pozdrawiam

Dopisywac sie mozna w kazdej chwili.
Nie uczestniczylem w dyskusji, więc oświećcie mnie - lewa/od strony kierowcy, to znaczy, że przyczepiamy ją na szybie od strony kierowcy i od tej strony będzie widoczny nadruk tak?
Reszta osób, która nie zaznaczyla z której strony chce napis prosze napisac to przy przelewie bądź na PW do mnie oraz dokładną treść pod logiem
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 09-04-2007, 10:21

Firebee napisał/a:
Nie uczestniczylem w dyskusji, więc oświećcie mnie - lewa/od strony kierowcy, to znaczy, że przyczepiamy ją na szybie od strony kierowcy i od tej strony będzie widoczny nadruk tak?

Tak

[ Dodano: 09-04-2007, 10:30 ]
2. Josie, josie - Gdynia
4. bartek_nkm, lewa: Bydgoszcz
5. Aśka - lewa
9. Bonio
15. Leppe Łódź
16. Artbiker - Siedlce
18. Drout/Piotrek Błędów
19. Maniek1969-Szczecin
21. Chudy23- 1szt "Chudy-Murowana Goślina"

Anonymous - 09-04-2007, 13:06

Firku mam pytanko czy flagi będą wykonywane u tego samego gościa bo rozumiem że nie. W takim wypadku czy będą wykonywane tą samą techniką na tym samym materiale ? chodzi mi o to zeby jednak wzór flag był ujednolicony zarówno pod względem wielkości loga, podpisu, samej czcionki z loginem, jak i jakością wykonania, tamten gościu robi flagi na materiale żeglarskim ? gdzie prędkości jakie można uzyskać z tą flagą podczas jazdy to 80 km/h (jechaliśmy nawet więcej i maszt był cały) czy te flagi nowe to wytrzymają nie porwą sie i czy masz sie nie złamie ? pytam dlatego ze zauważyłem ze cena jest niższa oraz to ze aby wtedy osiągnąć taką cene za sztuke trzeba bylo by zebrać około 50 osób jeżeli dobrze pamiętam.
Firebee - 09-04-2007, 15:02

Derpin, zamowienie na Wasze flagi czeka od października 2006 roku i żadnego odzewu z Waszej strony nie było. Jeżeli chcesz je robić to powiedz proszę bo chętni zakupu jak widzisz się niecierpliwią... Na czymkolwiek by nie było robione i u jakiegokolwiek gościa od pół roku Ci co chcieli kupić flagi takowych nie widzą.
Moje flagi na pewno spełniają wszelkie wymogi o to się nie martw.
Czekam na konkretną deklarację czy robicie, czy nie. Sam przyznasz, że pół roku wykonywania flag to trochę długo..
Pozdrawiam

a o wielkości, ujednoliceniu logo i czcionek to powinno najbardziej mnie zależeć prawda??? :twisted:

Anonymous - 09-04-2007, 15:50

hmmm nie używałbym tu określenia "wasze"... gdy ja zajmowałem sie zamówieniami na flagi wszystko doszło do skutku a kupujący są do dziś zadowoleni z tego co mi wiadomo :)

teraz postanowiłem odpuścić bo szczerze mówiąc troszku dołożyłem do poprzedniego zamówienia, to że teraz zajął sie tym Rafał i nie potrafi dotrzymać obietnic i dokończyć zamówienia proszę w żaden sposób nie wiązać ze mną, ja tylko mieszkam w tym samym domu co on i nie mam wpływu na to co on robi (a raczej czego nie robi).

mój poprzedni post nie był atakiem, na Twoją propozycję wykonania flag, zainteresowałem się tą sprawą ponownie dlatego ze też obserwuje ten topic i to ze zamawiajacy już pomału odpuszczają, zapytałem też o wykonanie flag ponieważ poprzedni wykonawca gwarantował jakość swojego produktu, a Ty odpowiedziałeś mi tak jak bym ja atakował Twoją propozycje. to nie był atak to bylo zwykłe pytanie o jakość flag wykonywanych przez osobę którą znalazłeś Ty, tylko tyle, nic z tego nie mam że flagi zostaną wykonane w szczecinie, (no moze pozatym ze troche zamieszania ;p, oraz czasem podziękowania od MM), jeżeli nowy wykonawca zagwarantuje ze jest w stanie wykonać taniej te flagi a przy tym nie ucierpią one na jakości to jestem jak najbardziej za tym pomysłem, poprzedni wykonawca tak jak pisałem wcześniej nie był mi w stanie zaoferować ceny 30 zł za wykonanie 1 flagi, przy produkcji jednostkowej.

ja sprawę widzę tak, w związku z tym że rafał nie oszukując się nie wywiązał sie z realizaji zamówienia i dalej zwodzi ludzi, a Ty też masz na głowie mnóstwo innych spraw, to jeżeli chcesz mogę ponownie zająć sie sprawą flag Mitsumaniaków.

Firebee - 09-04-2007, 16:05

Akurat mojego czasu to nie absorbuje, wystarczy, że napiszę jedno zdanie na gg (jak to zrobiłem wczoraj)
Natomiast z firmą, która z nami współpracuje (m.in. robi dla Nas wizytówki) współpracuję od 2 lat, więc nie obawiam się o jej jakość i wykonanie (a tym bardziej atrakcyjną cenę).

No ale skoro się upierasz proszę bardzo. Zajmij się wykonaniem flag. Nie chcę Wam odbierać tej przyjemności:)

Pozdrawiam i liczę, że w końcu flagi będą przygotowane.
Od teraz temat śledzę codziennie i póki co znika on z działu oficjalnych gadżetów klubowych do czasu pierwszego zadowolonego klienta z tej serii flag.

Firek

Anonymous - 09-04-2007, 16:26

jestem właśnie po rozmowie z Firkiem na gg, przejmuję "misje" załatwienia flag.

poproszę o potwierdzenie nadal chętnych na flagi na PM wraz z napisanie ile sztuk, jaki ma sie znajdować dopisek na fladze, oraz z jakiego jesteśmy miasta.

jutro skontaktuje sie z wykonawcą i przedstawię fakty co do terminu wykonania flag oraz co do ceny.

narazie obowiązują poprzednie zasady co do zamówienia flag czyli:

- 35 zł koszt wykonania jednej sztuki flagi przy 20 zamawiających osobach.
- możliwość dodania podpisu pod logiem na każdej fladze MAX 20 znaków łącznie ze spacjami i myślnikami,
- koszt przesyłki ? nie pamiętam jak było to w poprzednim zamówieniu, ale pamiętam ze dokupywałem jeszcze tuby :) tak jak pisałem kiedyś koszt wykonania jednej flagi + przesyłki zamyka sie max w 50 zł

poproszę także by PM do mnie miały wzór:

"Nasz_Nick" - liczba sztuk, podpis pod logiem, miasto gdzie będzie wysłana flaga

np.

Krzyżaki - 2 szt, lewa Krzyżak, prawa Baśka, miasto Malbork

Rafal_Szczecin - 09-04-2007, 19:30

Derpin napisał/a:
związku z tym że rafał nie oszukując się zwodzi ludzi

daruj sobie . tyle ci powiem .

Anonymous - 09-04-2007, 19:50

Derpin napisał/a:
narazie obowiązują poprzednie zasady co do zamówienia flag
Firkowe tańsze... Ja chce od niego :D
Firebee - 09-04-2007, 19:50

Rafal_Szczecin napisał/a:
Derpin napisał/a:
związku z tym że rafał nie oszukując się zwodzi ludzi

daruj sobie . tyle ci powiem .

od prywatnych najazdów jest PW. Derpin - mówiłem już na gg.. mieszkacie razem, Rafi miał prawo nie mieć czasu, ale dopiero po pół roku odzywasz się ty, że przejmujesz tworzenie to troche dziwne... Więc bez najazdów i zobaczmy jak Tobie pójdzie produkcja.

Pozdrawiam

Anonymous - 09-04-2007, 20:04

Tak, prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy - cytując naszego premiera :D Czas pokaże ;)
Anonymous - 10-04-2007, 20:08

jestem dziś po rozmowie z firmą Jack JR - wykonawca flag, warunki zamówienia nie zmieniły się. czyli obowiązuję te które napisałem w poprzednim poście. czekam na PM od chętnych, tak aby najdalej pod koniec miesiąca zamknąć już sprawę. pozdrawiam
Anonymous - 10-04-2007, 21:00

No nareście się coś ruszy :lol: :roll:

[ Dodano: 12-04-2007, 18:56 ]
to kiedy można wpłacać kasę?? Bo się niecierpliwię :mrgreen: :roll:

pm wysłany..