Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA
docencik87 - 03-09-2008, 21:44
Bazz napisał/a: |
hmm... nie wiem w jaki sposób ten gość uzyskał z 4G15 136KM??!! |
Cytat: | Został zmieniony wydech i skrócony co daje to jednocześnie większą moc oraz zamontowany stożkowy filtr powietrza. |
I wszystko jasne . 46 koni do przodu.
Z tego co pamiętam to na alledrogo sprzedawali chip-rezystor który miał dawać 46KM, więc może i ten bajer został zaadoptowany do tego przenośnego centrum prasowania.
orz1 - 03-09-2008, 22:12
no i nie wytrzymałem , musiałem "zadać pytanie sprzedającemu"
oto one:
Witam, mam pytanko, czym Pan się kierował niszcząc tak ten samochód ,i jakim cudem on ma 46 KM więcej? Myslałm że to chyba zasługa mega wlotu na masce i GT spojlera z tyłu. Co do wnętrza to ono też chyba daje jakieś dodatkowe KM swym kolorem.
Proszę się zastanowić wystawiając przedmiot czy oby napewno dane auto ma 136KM??
jak odpisze to wkleje.
Anonymous - 04-09-2008, 11:14
"Tolerancja (łac. tolerantia - "cierpliwa wytrwałość"; od łac. czasownika tolerare - "wytrzymywać", "znosić", "przecierpieć") to w mowie potocznej i naukach społecznych postawa społeczna i osobista odznaczająca się poszanowaniem poglądów, zachowań i cech innych ludzi, a także ich samych.
* Tolerancja nie oznacza akceptacji (por. łac. acceptatio - przyjmować, sprzyjać) czyjegoś zachowania czy poglądów. Wręcz przeciwnie, tolerancja to poszanowanie czyichś zachowań lub poglądów mimo że nam się one nie podobają.
* Tolerancja jest postawą, która umożliwia otwartą dyskusję. Bez tej postawy dyskusja zamienia się albo w zwykłą sprzeczkę albo prowadzi do aktów agresji.
* Tolerancja uznawana jest za podstawę społeczeństwa otwartego i demokracji.
* Tolerancja ma też granice: dotyczy to postaw, które sprzeciwiają się tolerancji."
To za Wiki.
Czy naprawdę jest coś złego w tym, że ludzie zamiast z bejsbolem latać po ulicy i szukać zaczepki, spędzają czas w garażu przy swoich samochodach?
Anonymous - 04-09-2008, 12:02
J@rek napisał/a: | Czy naprawdę jest coś złego w tym, że ludzie zamiast z bejsbolem latać po ulicy i szukać zaczepki, spędzają czas w garażu przy swoich samochodach? |
Ale do czego pijesz?Tutaj rozmawiamy o gustach-każdy ma inny...jedemu się podoba czarne drugiemu białe..jeśli nie masz nic do dodania i do powiedzenia w tej luźnej dyskusji to po prostu nie pisz w tym temacie
Misiek :) - 04-09-2008, 13:16
http://allegro.pl/item431...super_cena.html
Hugo - 04-09-2008, 13:48
Misiek napisał/a: | http://allegro.pl/item431...super_cena.html | Przepiękny zderzaczek.
[ Dodano: 04-09-2008, 15:17 ]
Co Wy na to?
londolut - 04-09-2008, 16:25
Hugo napisał/a: | Misiek napisał/a: | http://allegro.pl/item431...super_cena.html | Przepiękny zderzaczek. | Mnie też się podoba. CJ0 da się ładnie zrobić. Widziałem parę CJtów przerobiony ze smakiem i gustem, jeden miał ten zderzak.
Hugo napisał/a: | ObrazekCo Wy na to? | Dlaczego Gal rekin ma najpiękniejszy fejs jaki widziałem w ogóle. Hugo nie pokazuj mi takich BMW Galant bo zawału dostanę i będziesz mnie miał na sumieniu Nóż mi się w kieszeni otwiera, jak ludzie mogą zniszczyć samochód. Jemu się należy delikatny lifting, zawias, felga i ewentualnie pakiet spojlerów z SE.
Anonymous - 04-09-2008, 20:46
Hugo napisał/a: | Co Wy na to? |
Wg. mnie nie jest tak źle
Hugo - 04-09-2008, 22:30
Czerwien napisał/a: | Wg. mnie nie jest tak źle | Wg mnie również.
londolut - 04-09-2008, 22:31
Hugo napisał/a: | Czerwien napisał/a: | Wg. mnie nie jest tak źle | Wg mnie również. | Mnie się w ogóle nie podoba ale to moje zdanie a wasze szanuję
Kubot - 09-09-2008, 22:54
Hubeeert - 09-09-2008, 23:11
Spamujecie mi temat. Miało być o C5xA a nie CJxA
pawela - 10-09-2008, 08:25
Hubeeert napisał/a: | Spamujecie mi temat. Miało być o C5xA a nie CJxA |
Hubciu, to zmień tytuł na [ALL]
Jednak z racji rocznika łatwiej ustrzelić stjuningowane CA0 i CJ0
No i jesteśmy w 'Colt - Ogólne'
docencik87 - 10-09-2008, 22:26
A ja ustrzeliłem tjuning Colta C5x
http://moto.allegro.pl/it...olf_okazia.html
I do tego facet sprzedaje to razem z Golfem i Calibrą...bleee
rosomak1983 - 10-09-2008, 22:48
co to jest to białe z tym czerownym zderzakiem????
|
|
|