To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

docencik87 - 03-09-2008, 21:44

Bazz napisał/a:

hmm... nie wiem w jaki sposób ten gość uzyskał z 4G15 136KM??!!

Cytat:
Został zmieniony wydech i skrócony co daje to jednocześnie większą moc oraz zamontowany stożkowy filtr powietrza.

I wszystko jasne :) . 46 koni do przodu.

Z tego co pamiętam to na alledrogo sprzedawali chip-rezystor który miał dawać 46KM, więc może i ten bajer został zaadoptowany do tego przenośnego centrum prasowania.

orz1 - 03-09-2008, 22:12

no i nie wytrzymałem , musiałem "zadać pytanie sprzedającemu"
oto one:

Witam, mam pytanko, czym Pan się kierował niszcząc tak ten samochód ,i jakim cudem on ma 46 KM więcej? Myslałm że to chyba zasługa mega wlotu na masce i GT spojlera z tyłu. Co do wnętrza to ono też chyba daje jakieś dodatkowe KM swym kolorem.
Proszę się zastanowić wystawiając przedmiot czy oby napewno dane auto ma 136KM??

jak odpisze to wkleje. :D

Anonymous - 04-09-2008, 11:14

"Tolerancja (łac. tolerantia - "cierpliwa wytrwałość"; od łac. czasownika tolerare - "wytrzymywać", "znosić", "przecierpieć") to w mowie potocznej i naukach społecznych postawa społeczna i osobista odznaczająca się poszanowaniem poglądów, zachowań i cech innych ludzi, a także ich samych.

* Tolerancja nie oznacza akceptacji (por. łac. acceptatio - przyjmować, sprzyjać) czyjegoś zachowania czy poglądów. Wręcz przeciwnie, tolerancja to poszanowanie czyichś zachowań lub poglądów mimo że nam się one nie podobają.
* Tolerancja jest postawą, która umożliwia otwartą dyskusję. Bez tej postawy dyskusja zamienia się albo w zwykłą sprzeczkę albo prowadzi do aktów agresji.
* Tolerancja uznawana jest za podstawę społeczeństwa otwartego i demokracji.
* Tolerancja ma też granice: dotyczy to postaw, które sprzeciwiają się tolerancji."

To za Wiki.

Czy naprawdę jest coś złego w tym, że ludzie zamiast z bejsbolem latać po ulicy i szukać zaczepki, spędzają czas w garażu przy swoich samochodach?

Anonymous - 04-09-2008, 12:02

J@rek napisał/a:
Czy naprawdę jest coś złego w tym, że ludzie zamiast z bejsbolem latać po ulicy i szukać zaczepki, spędzają czas w garażu przy swoich samochodach?

Ale do czego pijesz?Tutaj rozmawiamy o gustach-każdy ma inny...jedemu się podoba czarne drugiemu białe..jeśli nie masz nic do dodania i do powiedzenia w tej luźnej dyskusji to po prostu nie pisz w tym temacie :)

Misiek :) - 04-09-2008, 13:16

http://allegro.pl/item431...super_cena.html
Hugo - 04-09-2008, 13:48

Misiek :) napisał/a:
Przepiękny zderzaczek.

[ Dodano: 04-09-2008, 15:17 ]

Co Wy na to?

londolut - 04-09-2008, 16:25

Hugo napisał/a:
Misiek :) napisał/a:
Przepiękny zderzaczek.
Mnie też się podoba. CJ0 da się ładnie zrobić. Widziałem parę CJtów przerobiony ze smakiem i gustem, jeden miał ten zderzak.
Hugo napisał/a:
ObrazekCo Wy na to?
Dlaczego :( Gal rekin ma najpiękniejszy fejs jaki widziałem w ogóle. Hugo nie pokazuj mi takich BMW Galant bo zawału dostanę i będziesz mnie miał na sumieniu ;) Nóż mi się w kieszeni otwiera, jak ludzie mogą zniszczyć samochód. Jemu się należy delikatny lifting, zawias, felga i ewentualnie pakiet spojlerów z SE.
Anonymous - 04-09-2008, 20:46

Hugo napisał/a:
Co Wy na to?

Wg. mnie nie jest tak źle :)

Hugo - 04-09-2008, 22:30

Czerwien napisał/a:
Wg. mnie nie jest tak źle
Wg mnie również.
londolut - 04-09-2008, 22:31

Hugo napisał/a:
Czerwien napisał/a:
Wg. mnie nie jest tak źle
Wg mnie również.
Mnie się w ogóle nie podoba ale to moje zdanie a wasze szanuję :)
Kubot - 09-09-2008, 22:54

:mrgreen:

Hubeeert - 09-09-2008, 23:11

Spamujecie mi temat. Miało być o C5xA a nie CJxA ;-)
pawela - 10-09-2008, 08:25

Hubeeert napisał/a:
Spamujecie mi temat. Miało być o C5xA a nie CJxA ;-)

Hubciu, to zmień tytuł na [ALL] ;)
Jednak z racji rocznika łatwiej ustrzelić stjuningowane CA0 i CJ0 :)
No i jesteśmy w 'Colt - Ogólne' ;)

docencik87 - 10-09-2008, 22:26

A ja ustrzeliłem tjuning Colta C5x
http://moto.allegro.pl/it...olf_okazia.html

I do tego facet sprzedaje to razem z Golfem i Calibrą...bleee :gib:

rosomak1983 - 10-09-2008, 22:48

co to jest to białe z tym czerownym zderzakiem????