Nasze Miśki - projekt lancer
Anonymous - 07-12-2008, 02:33
Twaróg napisał/a: | A w jakim miescie byles?
Ja już dwukrotnie w tym roku robilem trase swoim Coltem do przygranicznego Enschede.
Lepiej powiedz co tam robiles ? |
miasto coś na O... , nie pamiętam dokłądnie P brata zawoziliśmy z Rafim do pracy
cały wypad był tylko w tym celu i wyruszyliśmy ze szczecina w okolicach 19 a o 7 rano bylismy już spowrotem....
w tym tygodniu (środa) Lancerek zagościł także w poznaniu, nie informowałem o tym na forum regionalnym poznania bo miałem ogrom pracy i wolny byłem dopiero po godzinie 22... spalanie na trasie prędkość 90 - 120, 9 L. na parkingu przed realem wypatrzył mnie za to docencik87 którego pozdrawiam serdecznie
docencik87 - 08-12-2008, 21:56
Haaaaa...ciszę się, że mogłem Ciebie poznać .
Evo prezentuje się świetnie , mimo tego malutkiego wgniotka na dachu.
Musiałem się mocno przyglądać jak przejeżdżał obok mnie na parkingu by zobaczyć tą maskę. Na początku myślałem, że to może inne Evo, ale blachy ze szczecina upewniły mnie.
Szkoda tylko, że lakier był troszeńkę przybrudzony .
No i najważniejsze poznałem dalsze plany .
Pozdrawiam
Anonymous - 10-12-2008, 18:00
kolejny prezent dla misia... robione w hong kongu 30zł za drobny ale istotny detal który cieszy i kosztuje 3 razy mniej niż te sprzedawane w salonie....
jutro bedzie na autku razem z białymi wlepkami Mitsumaniaków
Matejko - 10-12-2008, 19:50
a nie szlo se tego wyciac gdzies na ploterze za 5zl?
Anonymous - 10-12-2008, 20:08
Matejko napisał/a: | a nie szlo se tego wyciac gdzies na ploterze za 5zl? |
gdyby był gdzieś wzór na necie to może i by szło
docencik87 - 10-12-2008, 20:20
Nawet mógłbyś zrobić sobie z napisem TME
Rafal_Szczecin - 21-12-2008, 06:53
przyszly
Matejko - 21-12-2008, 10:37
heheh i co sniadanie bylo jedzone juz na nowym komplecie foteli ??:D
londolut - 21-12-2008, 13:51
Matejko napisał/a: | heheh i co sniadanie bylo jedzone juz na nowym komplecie foteli ??:D |
Do fury z nimi i zdjęcia robić
tomek24 - 05-01-2009, 21:04
Co z boczkami robisz?
Anonymous - 05-01-2009, 22:55
boczki póki co nie założone, czekają na obicie u tapicera na czarno, oraz do tego kompletne wygłuszenie drzwi, tak żeby we wnętrzu było troszkę bardziej komfortowo ,
jak widziałeś kubły z przodu oraz tylna kanapa ją są tylko zapomniałem na ostatnim spocie zdjęć zrobić
tomek24 - 06-01-2009, 10:43
Czym będą obite? Może swoje też bym tak potraktował..
londolut - 06-01-2009, 13:49
Derpin, gdzie fotki? Gadaliśmy już dawno na gg o tych fotelach a fotek null.
Anonymous - 06-01-2009, 23:41
tomek24 napisał/a: | Czym będą obite? Może swoje też bym tak potraktował.. |
alcantara + czarna skóra,
londolut napisał/a: | Derpin, gdzie fotki? Gadaliśmy już dawno na gg o tych fotelach a fotek null. |
wiem wiem ale cierpię ostatnio na brak czasu ;/ np, dziś dopiero wróciłem z gdyni, w czwartek poznań a na weekend wrocław... i weź tu zdąż zrobić zdjęcie... rano jak wstaję to śpieszę się i nie mam na to czasu, a wieczorem jest po prostu za ciemno... w przyszłym tygodniu powinno się uspokoić to napewno coś wrzucę
z nowości to lancer dostał dziś świeży olej Valvoline Maxlife 10w40+filtr oraz filtr paliwa, dodatkowo do torunia poszła paczka z zepsutym aparatem zapłonowym który mamy z Rafim w zapasie i jak tylko wróci z naprawy to montuję żeby obniżyć to kosmiczne spalanie, rzędu 12L/100 ;/ prawie jak w prawdziwym evo przy lekkiej nóżce a potem wysyłamy mój żeby zamontować u rafiego i zobaczyć czy pomoże...
rosomak1983 - 07-01-2009, 00:12
Derpin napisał/a: | to kosmiczne spalanie, rzędu 12L/100 ;/ prawie jak w prawdziwym evo przy lekkiej nóżce |
hehe twój lancer widocznie sie juz czuje jak EVO i słusznie. Kurde fajnie miec replike EVO... Coraz bardziej kusi mnie EVO look. Mam nadzieje ze spalanie mi tak nie wzrosnie jakby co....
|
|
|