Nasze Miśki - G0 AKBI
mkm - 03-08-2014, 05:40
dmi napisał/a: | nie zrozum mnie źle ale z zewnątrz nie dbałeś wogóle o tego galanta, a taki ładny był, nie rozumiem takiego podejścia..... |
dmi, bzdurzysz.
W którym miejscu nie dbał? Że nie malował po pięćset razy każdego zadrapania na elemencie czy to, że puścił wolno nadkola, a nie siadł z ulubionym na forach internetowych Brunoxem i nie popaćkał bitexem?
Jak dla mnie mimo wgniot i rdzy wygląda schludnie i jestem się w stanie założyć, że jest w lepszym stanie niż 70% Galantów szykowanych na aledrogo przez handlarzyny...
wojzi - 06-08-2014, 00:29
dmi napisał/a: | nie zrozum mnie źle ale z zewnątrz nie dbałeś wogóle o tego galanta, a taki ładny był, nie rozumiem takiego podejścia..... |
Tomii napisał/a: | dmi tylko napisał to co pewnie myśli większość z nas patrząc na zdjęcia. |
To ja jakiś dziwny jestem. Ja tam wolę podrapanego starucha bo faktycznie wygląda na swoje lata, a nie na Rambo na resuscytacji i dzięki temu budzi większe zaufanie. Ważne, żeby auto było mechanicznie dobre, a o wygląd ten co kupi może zadbać jak uzna, że to dla niego ważne.
Ja, jak mi się chce podziwiać piękno to podziwiam żonę a nie samochód
promatti - 06-08-2014, 07:55
wojzi napisał/a: | Ja, jak mi się chce podziwiać piękno to podziwiam żonę a nie samochód |
hehe żona na forum ? jak nie to drukuj i punktuj albo zatrzymaj na te dni
Marcino - 07-08-2014, 09:42
wojzi napisał/a: | dmi napisał/a: | nie zrozum mnie źle ale z zewnątrz nie dbałeś wogóle o tego galanta, a taki ładny był, nie rozumiem takiego podejścia..... |
Tomii napisał/a: | dmi tylko napisał to co pewnie myśli większość z nas patrząc na zdjęcia. |
To ja jakiś dziwny jestem. Ja tam wolę podrapanego starucha bo faktycznie wygląda na swoje lata, a nie na Rambo na resuscytacji i dzięki temu budzi większe zaufanie. Ważne, żeby auto było mechanicznie dobre, a o wygląd ten co kupi może zadbać jak uzna, że to dla niego ważne.
Ja, jak mi się chce podziwiać piękno to podziwiam żonę a nie samochód |
To ja mam takie samo zdanie... lepszy obdrapany w dobrym stanie technicznym niż wypicowana kupa złomu..:)
Tomii - 07-08-2014, 13:11
A ja tam wole auto w dobrym stanie technicznym do tego zadbane wizualnie
Tomek - 07-08-2014, 13:14
Cytat: |
A ja tam wole auto w dobrym stanie technicznym do tego zadbane wizualnie |
każdy by chciał mieć i jedno i drugie i to wszystko jeszcze za połowę ceny poobijanego trupa
ale nie każdy ma kasę / pasje / czas, żeby się w to bawić
faktem jest tylko, że łatwiej sprzedać drogo wyświeconego trupa niż zaniedbane wizualnie, ale idealne mechanicznie auto w dobrej cenie
eremita - 07-08-2014, 18:05
Tomii napisał/a: | A ja tam wole auto w dobrym stanie technicznym do tego zadbane wizualnie |
W 100% się zgadzam.
wojzi - 09-08-2014, 02:36
promatti napisał/a: | hehe żona na forum ? |
Raz na ruski miesiąc i nie w "Naszych miśkach" . Po prostu:
Marcino napisał/a: | lepszy obdrapany w dobrym stanie technicznym niż wypicowana kupa złomu..:) |
|
|
|