To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005

JCH - 22-08-2005, 22:16

Hubeeert napisał/a:
Ino po cichu bo będą z MMC :lol:

Moze niech przywioza swoje oryginalki. Bedzie oficjalnie ;)

Grześku - 23-08-2005, 08:27

Jak by ktoś miał do DiD-a 2002 to ja bardzo chetnie.
witek.w-wa - 23-08-2005, 09:31

Hej :)
Ja oczywiście też jadę
1 osobowo no chyba,że chce się ze mną zabrać jakaś fotogeniczna fanka mitsubishi
Ale najpierw będe na koncercie Jarre w Gdańsku (mam ewentualnie jeden bilet na zbyciu , niestety kupiony juz z 2 reki) wiec bede jechal do Grudziądza zaraz po koncercie. Może mi ktoś podesłać dokładne namiary na ośrodek w którym bedziemy i ewent. kom do kogoś kto będzie już tam w nocy z piatku na sobotę :)
Dzieki
ps. na wszelki wypadek biore namiot wiec bede wg. rozpiski w 1 grupie (ośrodku)

Firebee - 23-08-2005, 10:09

dzwon do mnie i jak bedziesz w g-dzu jedz pod Real

502629296
pozdro
Firek

witek.w-wa - 23-08-2005, 11:54

Hej dzieki za telefon :) ,
pod Real nie pojade, bo bede w Grudziadzu z piatku na sobote w nocy po koncercie. Wiec raczej chcialbym sie przylaczyc do grupy ktora przyjedzie juz w piatek i "rozpocznie zlot " juz wieczorem 8)

Anonymous - 23-08-2005, 14:30

Nie wiedzialem, gdzie to umiescic, wiec moze tutaj:
Jesli ktos gra w MtG (Magic the Gathering) to niech da znac - moze strzelimy partyjke na zlocie przy fodeczce ;)

Anonymous - 24-08-2005, 08:30

pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob :D :D :D :evil: ale pojawie sie na zlocie, przyjade juz w piatek, tak wiec do zobaczenia wszystkim 8)
Krzyzak - 24-08-2005, 08:47

arturro napisał/a:
pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob :D :D :D :evil: ale pojawie sie na zlocie, przyjade juz w piatek, tak wiec do zobaczenia wszystkim 8)

No przecież umawialiśmy się na rozmowę o Czechach :)
Wiesz - gdy opowiadam znajomym (tak koło 40-50 lat) o moich przeżyciach tam, to wszyscy to potwierdzają. Nie lubią nas za jakieś tam zniszczenie Pragi w latach 60-tych czy coś w tym stylu. Wiele osób twierdzi też, że sporo mądrych ludzi zwyczajnie dawno stamtąd uciekło.

Firebee - 24-08-2005, 08:54

arturro napisał/a:
pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob :D :D :D :evil:

Już nie przesadzaj dobrze? :twisted:
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 24-08-2005, 09:09

krzyzak: jaruzelski ostatnio przeprosil za najazd polski na czechoslowacje wraz z ukladem warszawskim.
firek: dobrze! :twisted:

Anonymous - 24-08-2005, 18:50

arturro napisał/a:

mie jest Artur bardzo miło :wink:

Matejko - 24-08-2005, 19:05

arturro napisał/a:

nie, nie zgadzam sie, to moja carisma ma byc najladniejsza, cos czuje ze lepper gdzies droge zblokuje, no jakze mi przykro :D ,

a tak na serio to
"oja pierd###", a jednak :D wiedzialem sesesese, to co rozumiem ten sam zestaw co rok temu :?: :mrgreen:

Anonymous - 24-08-2005, 23:26

madziu mi tez jest bardzo milo.
mateusz musialem przyjechac bo jak zgubisz kluczyki to co???? zestaw ten sam co rok temu powiekszony o trunek po ktory specjalnie kilka dni temu pojechal na litwe - czysta/jablkowa, co do carismy to sie nie przejmuj twoja bedzie najladniejsza 8)

Matejko - 25-08-2005, 00:07

arturro napisał/a:
co do carismy to sie nie przejmuj twoja bedzie najladniejsza 8)

moj htb, a twoj sedan wygrane mamy w swoich kategoriach nie ma co ukrywac :mrgreen:

Firebee - 25-08-2005, 07:28

UWAGA WJAZD NA TEREN REALA:

WJEŻDZAMY NA TEREN I JEDZIEMY PROSTO DO KOŃCA MARKETU!
WJEŻDZAMY PRAWIE DO KOŃCA(PORZONTKOFFI KIWAJĄ PRZY WJEŹDZIE:)) I SKRĘCAMY W LEWO SUKCESYWNIE ZAPEŁNIAJĄC PARKING...
PORZONTKOFFI ZAJMUJĄ SIĘ PARKOWANIEM AUT, WIĘC PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ!

W REALU DZIAŁA ZASADA SKRZYŻOWAŃ RÓWNORZĘDNYCH, WIĘC MIEJCIE TO NA UWADZE !!

[ Dodano: Czw Sie 25, 2005 6:57 am ]
ZE WZGLĘDU NA DUŻĄ FREKWENCJĘ NOCLEGI JAK JUŻ PISAŁEM ORGANIZOWANE SĄ WE 2 RÓŻNYCH OŚRODKACH (PIERWSZY ZAPEŁNIONY PO BRZEGI, DRUGI PEWNIE TEŻ:)),

OGNISKO ODBĘDZIE SIĘ NA JEDNYM Z NICH, A W TYM CZASIE NIE MUSICIE SIĘ MARTWIĆ O RZECZY NA DRUGIM, GDYŻ WYNAJĘLIŚMY PROFESJONALNĄ OCHRONĘ Z PROFESJONALNYM UZBROJENIEM (pistolety na wodę, gumowe kaczki,itp;P), KTÓRA OD GODZ.20.00-5.00 RANA W NIEDZIELE BĘDZIE CHRONIŁA WASZEGO DOBYTKU.

Pozdrawiam
Firek