Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005
JCH - 22-08-2005, 22:16
Hubeeert napisał/a: | Ino po cichu bo będą z MMC |
Moze niech przywioza swoje oryginalki. Bedzie oficjalnie
Grześku - 23-08-2005, 08:27
Jak by ktoś miał do DiD-a 2002 to ja bardzo chetnie.
witek.w-wa - 23-08-2005, 09:31
Hej
Ja oczywiście też jadę
1 osobowo no chyba,że chce się ze mną zabrać jakaś fotogeniczna fanka mitsubishi
Ale najpierw będe na koncercie Jarre w Gdańsku (mam ewentualnie jeden bilet na zbyciu , niestety kupiony juz z 2 reki) wiec bede jechal do Grudziądza zaraz po koncercie. Może mi ktoś podesłać dokładne namiary na ośrodek w którym bedziemy i ewent. kom do kogoś kto będzie już tam w nocy z piatku na sobotę
Dzieki
ps. na wszelki wypadek biore namiot wiec bede wg. rozpiski w 1 grupie (ośrodku)
Firebee - 23-08-2005, 10:09
dzwon do mnie i jak bedziesz w g-dzu jedz pod Real
502629296
pozdro
Firek
witek.w-wa - 23-08-2005, 11:54
Hej dzieki za telefon ,
pod Real nie pojade, bo bede w Grudziadzu z piatku na sobote w nocy po koncercie. Wiec raczej chcialbym sie przylaczyc do grupy ktora przyjedzie juz w piatek i "rozpocznie zlot " juz wieczorem
Anonymous - 23-08-2005, 14:30
Nie wiedzialem, gdzie to umiescic, wiec moze tutaj:
Jesli ktos gra w MtG (Magic the Gathering) to niech da znac - moze strzelimy partyjke na zlocie przy fodeczce
Anonymous - 24-08-2005, 08:30
pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob ale pojawie sie na zlocie, przyjade juz w piatek, tak wiec do zobaczenia wszystkim
Krzyzak - 24-08-2005, 08:47
arturro napisał/a: | pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob ale pojawie sie na zlocie, przyjade juz w piatek, tak wiec do zobaczenia wszystkim |
No przecież umawialiśmy się na rozmowę o Czechach
Wiesz - gdy opowiadam znajomym (tak koło 40-50 lat) o moich przeżyciach tam, to wszyscy to potwierdzają. Nie lubią nas za jakieś tam zniszczenie Pragi w latach 60-tych czy coś w tym stylu. Wiele osób twierdzi też, że sporo mądrych ludzi zwyczajnie dawno stamtąd uciekło.
Firebee - 24-08-2005, 08:54
arturro napisał/a: | pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob |
Już nie przesadzaj dobrze?
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 24-08-2005, 09:09
krzyzak: jaruzelski ostatnio przeprosil za najazd polski na czechoslowacje wraz z ukladem warszawskim.
firek: dobrze!
Anonymous - 24-08-2005, 18:50
arturro napisał/a: | pewnie ta informacja nie ucieszy kilku osob ale pojawie sie na zlocie, przyjade juz w piatek, tak wiec do zobaczenia wszystkim |
mie jest Artur bardzo miło
Matejko - 24-08-2005, 19:05
nie, nie zgadzam sie, to moja carisma ma byc najladniejsza, cos czuje ze lepper gdzies droge zblokuje, no jakze mi przykro ,
a tak na serio to
"oja pierd###", a jednak wiedzialem sesesese, to co rozumiem ten sam zestaw co rok temu
Anonymous - 24-08-2005, 23:26
madziu mi tez jest bardzo milo.
mateusz musialem przyjechac bo jak zgubisz kluczyki to co???? zestaw ten sam co rok temu powiekszony o trunek po ktory specjalnie kilka dni temu pojechal na litwe - czysta/jablkowa, co do carismy to sie nie przejmuj twoja bedzie najladniejsza
Matejko - 25-08-2005, 00:07
arturro napisał/a: | co do carismy to sie nie przejmuj twoja bedzie najladniejsza |
moj htb, a twoj sedan wygrane mamy w swoich kategoriach nie ma co ukrywac
Firebee - 25-08-2005, 07:28
UWAGA WJAZD NA TEREN REALA:
WJEŻDZAMY NA TEREN I JEDZIEMY PROSTO DO KOŃCA MARKETU!
WJEŻDZAMY PRAWIE DO KOŃCA(PORZONTKOFFI KIWAJĄ PRZY WJEŹDZIE:)) I SKRĘCAMY W LEWO SUKCESYWNIE ZAPEŁNIAJĄC PARKING...
PORZONTKOFFI ZAJMUJĄ SIĘ PARKOWANIEM AUT, WIĘC PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ!
W REALU DZIAŁA ZASADA SKRZYŻOWAŃ RÓWNORZĘDNYCH, WIĘC MIEJCIE TO NA UWADZE !!
[ Dodano: Czw Sie 25, 2005 6:57 am ]
ZE WZGLĘDU NA DUŻĄ FREKWENCJĘ NOCLEGI JAK JUŻ PISAŁEM ORGANIZOWANE SĄ WE 2 RÓŻNYCH OŚRODKACH (PIERWSZY ZAPEŁNIONY PO BRZEGI, DRUGI PEWNIE TEŻ:)),
OGNISKO ODBĘDZIE SIĘ NA JEDNYM Z NICH, A W TYM CZASIE NIE MUSICIE SIĘ MARTWIĆ O RZECZY NA DRUGIM, GDYŻ WYNAJĘLIŚMY PROFESJONALNĄ OCHRONĘ Z PROFESJONALNYM UZBROJENIEM (pistolety na wodę, gumowe kaczki,itp;P), KTÓRA OD GODZ.20.00-5.00 RANA W NIEDZIELE BĘDZIE CHRONIŁA WASZEGO DOBYTKU.
Pozdrawiam
Firek
|
|
|