Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Witamy w Grupie Pomorskiej
Wszyc - 21-04-2012, 23:36
Vtec88 Witam z tej strony drugi Krzychu z Pomorza też 88 też z sierpnia i też z niebieskim galantem hahahaha ale poprzedniej generacji
Vtec88 - 22-04-2012, 19:52
Krzyzak napisał/a: | Vtec88, jeździsz obwodnicą w godzinach porannych? - tak przed 6-tą? | raczej nie
uho - 13-05-2012, 15:53
Witam , wczoraj zakupiłem Galanta 2.0 16 V , użytkowałem 10 lat Hondy , miałem przygody z niemiecka motoryzacja VAG TDi i teraz znów przyszedł szczęśliwy okres z japońska motoryzacją ... mam nadzieje , ze Galant to dobry wybór Pozdro
raddex - 13-05-2012, 20:58
uho napisał/a: | Witam , wczoraj zakupiłem Galanta 2.0 16 V , użytkowałem 10 lat Hondy , miałem przygody z niemiecka motoryzacja VAG TDi i teraz znów przyszedł szczęśliwy okres z japońska motoryzacją ... mam nadzieje , ze Galant to dobry wybór Pozdro |
Witamy w naszym gronie.
Galant do dobry wybór, może nie najtańszy w eksploatacji, ale bardzo wdzięczny, mało awaryjny i wygodny samochód.
Zawsze służymy pomocą jakby co.
Galant(OL) - 15-05-2012, 22:56 Temat postu: Pożegnanie Chciałabym się z Wami pożegnać, mam nadzieję, że na króŧko, ale w poniedziałek Sprzedałam Galanta ;(
Przeszłam przez golfa, mazdę, mitsubishi, a od kwietnia mam seata. Nie wiele, ale zawsze jakieś porównanie jest i z moich 4 samochodów jedyny, który powodował uśmiech przy porannym spotkaniu pod domem to Miś Galant.
Strasznie mi smutno i nadal w to nie wierzę. Powiem Wam, że to te uczucie kiedy czujesz, że tracisz coś bardzo Ci bliskiego - ważnego.
Chciałabym podziękować Wszystkim, którzy zawsze chętnie pomagali. W szczególności nieocenionemu Darkowi [Krzyżak] za pomoc merytoryczną i duchową .
Jesteście niesamowitą grupą ludzi, zawsze gotową do natychmiastowej reakcji i pomocy innym.
Mam nadzieję, że mrugniemy do siebie jeszcze nie raz w sytuacji kiedy będę jechała kolejnym Miśkiem. Wróce do Was - to pewne!
Jeszcze raz dzięki za wszystko!
Teraz można mnie dostrzec w srebrnym seacie ibiza z tablicą NO 73**0.
Do zobaczenia - po właściwej stronie mocy
fj_mike - 16-05-2012, 06:38
Galant(OL) napisał/a: | Chciałabym się z Wami pożegnać |
Nie jesteś z obligowana do posiadania Mitsu aby być w klubie
Galant(OL) napisał/a: | Teraz można mnie dostrzec w srebrnym seacie ibiza z tablicą NO 73**0.
|
Do zobaczenia na drodze
Krzyzak - 16-05-2012, 06:49
Nam również miło, że zaszczyciłaś Galanta swoim kierownictwem - mam nadzieję, że się kiedyś wreszcie spotkamy live.
Marcino - 16-05-2012, 09:20
Vtec88 napisał/a: | Witam i pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow z pomorza |
Witaj,
Widzę ze jesteś z Tczewa, a czy twój gal nie był czasem na Lubelskich (chyba LLB lub LBL) tablicach? Masz dużą koncówkę wydechu? Widziałem cie chyba ostanio pod Lidlem na Czyzykowie.
Pozdrawiam
Galant(OL) - 16-05-2012, 22:52
Krzyzak napisał/a: | Nam również miło, że zaszczyciłaś Galanta swoim kierownictwem - mam nadzieję, że się kiedyś wreszcie spotkamy live. |
musimy
[ Dodano: 16-05-2012, 22:55 ]
fj_mike napisał/a: | Galant(OL) napisał/a: | Chciałabym się z Wami pożegnać |
Nie jesteś z obligowana do posiadania Mitsu aby być w klubie
Galant(OL) napisał/a: | Teraz można mnie dostrzec w srebrnym seacie ibiza z tablicą NO 73**0.
|
Do zobaczenia na drodze |
No tk, ale to tak jakbyś Ty jadł moje ulubione lody, a ja mogłabym się tylko oblizywać z za szyby
Nie powstrzymam się aby tu nie zajrzeć, więc nie znikam, a z resztą byłam na forum Ibizy zobaczyć jak to tam hula... i już mniej moje klimaty same baby z silnikiem 1.0
Będę tu zaglądać
Do miłego na drodze
Mefka - 17-05-2012, 14:44
Tak sobie chodzę i czytam więc i tu się witam .
Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali dla "baby".
Space Star 2001.
Vtec88 - 19-05-2012, 09:52
Marcino napisał/a: | Vtec88 napisał/a: | Witam i pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow z pomorza |
Witaj,
Widzę ze jesteś z Tczewa, a czy twój gal nie był czasem na Lubelskich (chyba LLB lub LBL) tablicach? Masz dużą koncówkę wydechu? Widziałem cie chyba ostanio pod Lidlem na Czyzykowie.
Pozdrawiam |
byl do marca na tablicach RKR ( krosno), Jesli masz galanta w kombi to tez Cie widzialem tam na parkingu Napewno to ja bylem bo przejezdzam tam kilka razy dziennie, a z wydechem to tez pasuje bo niestety takowy posiadam
raddex - 20-05-2012, 00:06
Cytat: | Tak sobie chodzę i czytam więc i tu się witam .
Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali dla "baby".
Space Star 2001. |
Witamy serdecznie.
Yaro0 - 05-06-2012, 20:05
Siemanko, jestem tu nowy ale z autem mitsubishi juz 7 lat . Latam Eclipse 3g V6 z lekka pozmienianym. Pozdrawiam
Krzyzak - 06-06-2012, 06:38
Yaro0 napisał/a: | Latam Eclipse 3g | białym? - takiego czasem widuję na drodze 221
Yaro0 - 06-06-2012, 10:02
Krzyzak, Eclipsem czerwono czarnym ( dach czarny i maska czerwono czarna.
|
|
|