To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Witamy w Grupie Pomorskiej

Wszyc - 21-04-2012, 23:36

Vtec88 Witam z tej strony drugi Krzychu z Pomorza też 88 też z sierpnia i też z niebieskim galantem hahahaha :P ale poprzedniej generacji :P
Vtec88 - 22-04-2012, 19:52

Krzyzak napisał/a:
Vtec88, jeździsz obwodnicą w godzinach porannych? - tak przed 6-tą?
raczej nie :)
uho - 13-05-2012, 15:53

Witam , wczoraj zakupiłem Galanta 2.0 16 V , użytkowałem 10 lat Hondy , miałem przygody z niemiecka motoryzacja VAG TDi i teraz znów przyszedł szczęśliwy okres z japońska motoryzacją ... mam nadzieje , ze Galant to dobry wybór :) Pozdro

raddex - 13-05-2012, 20:58

uho napisał/a:
Witam , wczoraj zakupiłem Galanta 2.0 16 V , użytkowałem 10 lat Hondy , miałem przygody z niemiecka motoryzacja VAG TDi i teraz znów przyszedł szczęśliwy okres z japońska motoryzacją ... mam nadzieje , ze Galant to dobry wybór :) Pozdro

Witamy w naszym gronie.
Galant do dobry wybór, może nie najtańszy w eksploatacji, ale bardzo wdzięczny, mało awaryjny i wygodny samochód.
Zawsze służymy pomocą jakby co.

Galant(OL) - 15-05-2012, 22:56
Temat postu: Pożegnanie
Chciałabym się z Wami pożegnać, mam nadzieję, że na króŧko, ale w poniedziałek Sprzedałam Galanta ;(

Przeszłam przez golfa, mazdę, mitsubishi, a od kwietnia mam seata. Nie wiele, ale zawsze jakieś porównanie jest i z moich 4 samochodów jedyny, który powodował uśmiech przy porannym spotkaniu pod domem to Miś Galant.

Strasznie mi smutno i nadal w to nie wierzę. Powiem Wam, że to te uczucie kiedy czujesz, że tracisz coś bardzo Ci bliskiego - ważnego.

Chciałabym podziękować Wszystkim, którzy zawsze chętnie pomagali. W szczególności nieocenionemu Darkowi [Krzyżak] za pomoc merytoryczną i duchową :) .

Jesteście niesamowitą grupą ludzi, zawsze gotową do natychmiastowej reakcji i pomocy innym.

Mam nadzieję, że mrugniemy do siebie jeszcze nie raz w sytuacji kiedy będę jechała kolejnym Miśkiem. Wróce do Was - to pewne! :)

Jeszcze raz dzięki za wszystko!

Teraz można mnie dostrzec w srebrnym seacie ibiza z tablicą NO 73**0.

Do zobaczenia - po właściwej stronie mocy :)

fj_mike - 16-05-2012, 06:38

Galant(OL) napisał/a:
Chciałabym się z Wami pożegnać

Nie jesteś z obligowana do posiadania Mitsu aby być w klubie ;)

Galant(OL) napisał/a:

Do zobaczenia na drodze

Krzyzak - 16-05-2012, 06:49

Nam również miło, że zaszczyciłaś Galanta swoim kierownictwem :) - mam nadzieję, że się kiedyś wreszcie spotkamy live.
Marcino - 16-05-2012, 09:20

Vtec88 napisał/a:
Witam i pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow z pomorza :)

Witaj,
Widzę ze jesteś z Tczewa, a czy twój gal nie był czasem na Lubelskich (chyba LLB lub LBL) tablicach? Masz dużą koncówkę wydechu? Widziałem cie chyba ostanio pod Lidlem na Czyzykowie.
Pozdrawiam

Galant(OL) - 16-05-2012, 22:52

Krzyzak napisał/a:
Nam również miło, że zaszczyciłaś Galanta swoim kierownictwem :) - mam nadzieję, że się kiedyś wreszcie spotkamy live.

musimy :)

[ Dodano: 16-05-2012, 22:55 ]
fj_mike napisał/a:
Galant(OL) napisał/a:
Chciałabym się z Wami pożegnać

Nie jesteś z obligowana do posiadania Mitsu aby być w klubie ;)

Galant(OL) napisał/a:

Do zobaczenia na drodze

No tk, ale to tak jakbyś Ty jadł moje ulubione lody, a ja mogłabym się tylko oblizywać z za szyby :)
Nie powstrzymam się aby tu nie zajrzeć, więc nie znikam, a z resztą byłam na forum Ibizy zobaczyć jak to tam hula... i już mniej moje klimaty :p same baby z silnikiem 1.0 :p

Będę tu zaglądać :)

Do miłego na drodze :)

Mefka - 17-05-2012, 14:44

Tak sobie chodzę i czytam więc i tu się witam :) .

Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali dla "baby". :)

Space Star 2001.

Vtec88 - 19-05-2012, 09:52

Marcino napisał/a:
Vtec88 napisał/a:
Witam i pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow z pomorza :)

Witaj,
Widzę ze jesteś z Tczewa, a czy twój gal nie był czasem na Lubelskich (chyba LLB lub LBL) tablicach? Masz dużą koncówkę wydechu? Widziałem cie chyba ostanio pod Lidlem na Czyzykowie.
Pozdrawiam

byl do marca na tablicach RKR ( krosno), Jesli masz galanta w kombi to tez Cie widzialem tam na parkingu :) Napewno to ja bylem bo przejezdzam tam kilka razy dziennie, a z wydechem to tez pasuje bo niestety takowy posiadam :wink:

raddex - 20-05-2012, 00:06

Cytat:
Tak sobie chodzę i czytam więc i tu się witam :) .

Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali dla "baby". :)

Space Star 2001.

Witamy serdecznie.

Yaro0 - 05-06-2012, 20:05

Siemanko, jestem tu nowy ale z autem mitsubishi juz 7 lat :) . Latam Eclipse 3g V6 z lekka pozmienianym. Pozdrawiam
Krzyzak - 06-06-2012, 06:38

Yaro0 napisał/a:
Latam Eclipse 3g
białym? - takiego czasem widuję na drodze 221
Yaro0 - 06-06-2012, 10:02

Krzyzak, Eclipsem czerwono czarnym ( dach czarny i maska czerwono czarna.