To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Powitania nowych Outlanderowców

MaciejTransalp - 23-07-2019, 07:34

Witam!

Maciek z okolic Nowego Dworu Mazowieckiego. Miło jest mi znaleźć się na forum. Sprowadza mnie chęć zakupu outlandera I gen. 2,0 turbo lub bez turbo. Jednego już miałem kilka lat temu bez zaturbienia i stwierdzam, że był to najlepszy z moich samochodów. Marzy mi się raczej auto w mocniejszej wersji. Praktycznie jestem zdecydowany na outlandera I od kilku lat - od kiedy sprzedałem swojego :D Na forum będę szukał informacji, kontaktów, części i porad.

Pozdrawiam

sebeqq - 15-08-2019, 08:15

Cześć
Na imię mam Sebastian i od 4 dni jestem posiadaczem Outlandera w wersji turbo. Początkowo miała być Honda CR-v ale na godzinę przed sfinalizowaniem zakupu, zachciało mi się jeszcze poszperać...
I tak trafiłem na film [ kanał Zachar OFF na YouTube] z użytkownikiem tego forum [Krzysztof aka Bzyk_R1] i jego autem [Outlanderem turbo] .
Efektem była niedzielna wyprawa po samochód o którego istnieniu dowiedziałem się w sobotę wieczorem :)
Mimo, że decyzja była dość spontaniczna to jej nie żałuję, choć już widzę czychające "inwestycje" w mój egzemplarz.
Mam nadzieję, że znajdę na tym forum informacje i porady których pewnie będę potrzebował.

Bzyk_R1 - 15-08-2019, 08:47

Witajcie Outlanderowcy!
turbot - 14-11-2019, 14:08

Cześć wszystkim, turbiaczka mam od lutego 2019 8)
skuti411 - 15-11-2019, 08:28

Witam wszystkich. Na imię mam Radek jestem z Płocka chodź przeprowadziłem się w okolice Wyszogrodu, posiadam srebrnego Miśka Evolandera po przeszczepie turbo z EVO :biggrin: Sporo przeróbek w aucie wykonuje sam ale też i kilka inspiracji zaciągnąłem od kolegi Krzyśka Bzyk_R1 - pozdrawiam.
jaroo0 - 15-11-2019, 21:27

skuti411 napisał/a:
Witam wszystkich. Na imię mam Radek jestem z Płocka chodź przeprowadziłem się w okolice Wyszogrodu, posiadam srebrnego Miśka Evolandera po przeszczepie turbo z EVO :biggrin: Sporo przeróbek w aucie wykonuje sam ale też i kilka inspiracji zaciągnąłem od kolegi Krzyśka Bzyk_R1 - pozdrawiam.

No i na ile auto wystrojone z taka świnia?

Gostas - 03-01-2020, 13:16

Cześć wszystkim! Mam na imię Jakub, jestem posiadaczem O1T od grudnia 2019r. Wcześniej posiadacz Colta CJ Sport Edition :)
Pozdrawiam!

Adix_Cupra - 18-06-2020, 08:37

Witam!

Jestem Adrian i od wczoraj jestem posiadaczem Outlandera Turbo. Jestem z miejscowości Lipsko na pograniczu woj. mazowieckiego/lubelskiego/świętokrzyskiego, także wszędzie daleko hah :D

Obejrzałem chyba 7 sztuk, zrobiłem z 1500km i nic ciekawego nie znalazłem, aż któregoś dnia wpisałem w wyszukiwarce FB "outlander Turbo" i wyszukało mi post Pana, który wystawił swojego O1T tylko w poście na swojej tablicy. Od razu wiadomość i dwa dni później oględziny i zakup :)

Arczi73 - 27-08-2020, 00:09

😎Witam mam na imię Artur, od kilkunastu dni jestem posiadaczem Mitsu Outlander 3. Generalnie jestem fanem japońskich aut, byla Mazda6, Nissan X trail, Honda Accord, dwie CRVki, teraz pora zapoznać się z Mitsubishi. Mam nadzieję że auto bedzie tak bezproblemowe jak pozostałe japończykj.
Zaczynamy przygodę🚘

Marcin5951 - 06-01-2021, 17:03

Cześć, witam serdecznie wszystkich. Od dnia dzisiejszego jestem nowym posiadaczem Outlanderka 2.0T. zapewne bede zadawal cala mase pytan i cztal juz te poruszone watki :)
Bzyk_R1 - 06-01-2021, 18:33

Witam serdecznie kolejnych właścicieli O1T, miło mi że Was tutaj przybywa, zwłaszcza w moim regionie. :biggrin:
Marcin5951 - 07-01-2021, 12:23

Hehe nie wiem czy tak dobrze, ze w Twoim regionie gdyz pytaniami mozesz byc zmeczony :)
tościk - 07-01-2021, 12:38

Marcin5951 napisał/a:
Cześć, witam serdecznie wszystkich. Od dnia dzisiejszego jestem nowym posiadaczem Outlanderka 2.0T.

Cześć. Wspieramy Cię :)

Marcin5951 napisał/a:
Hehe nie wiem czy tak dobrze, ze w Twoim regionie gdyz pytaniami mozesz byc zmeczony :)

Zasada jest prosta - za każdym pytaniem kupujesz traktorek. I zapewniam Cię, że Bzyk będzie szczęśliwy :lol:

Bzyk_R1 - 07-01-2021, 13:59

tościk, Ty spamerze, jakby to była prawda to byś nie miał gdzie trzymać tych traktorków :P

Marcin5951, hehe mnie już nic chyba nie zaskoczy.

adobe_1987 - 30-01-2021, 17:29

Siemanko wszystkim! Ja też zaopatrzyłem się w czarnego Turbiaka '06. Egzemplarz jest trochę zaniedbany, ale blacharsko poprawny i będziemy go ratować 8)