[97-04]Galant EAxA/W - Soczewki w galancie EA
ALEX-77 - 24-02-2012, 20:45
No właśnie ,bo większość sie martwi że jak soczewka to muszą być spryskiwacze ,że na kloszach są oznaczenia ,a to wszystko nic, bo podczas kontroli na dzień dobry masz po dowodzie jak nie będziesz miał postojówek,jak to u was wygląda jakie macie rozwiazania ??
deejay - 24-02-2012, 20:59
ALEX-77 napisał/a: | No właśnie ,bo większość sie martwi że jak soczewka to muszą być spryskiwacze ,że na kloszach są oznaczenia ,a to wszystko nic, bo podczas kontroli na dzień dobry masz po dowodzie jak nie będziesz miał postojówek,jak to u was wygląda jakie macie rozwiazania ?? |
Ja mam zrobione u siebie światło postojowe w odbłyśniku swiatła długiego , tak jak to ma miejsce w oryginale w kloszu świateł mijania .
Poniżej moja starsza fotka , jeszcze ze światłami dziennymi .
m6riano - 24-02-2012, 22:18
W sumie dobry patent...jak będe miał chwile to może coś pokombinuje...
polaff - 24-02-2012, 22:48
deejay napisał/a: | ALEX-77 napisał/a: | No właśnie ,bo większość sie martwi że jak soczewka to muszą być spryskiwacze ,że na kloszach są oznaczenia ,a to wszystko nic, bo podczas kontroli na dzień dobry masz po dowodzie jak nie będziesz miał postojówek,jak to u was wygląda jakie macie rozwiazania ?? |
Ja mam zrobione u siebie światło postojowe w odbłyśniku swiatła długiego , tak jak to ma miejsce w oryginale w kloszu świateł mijania .
[url=http://img11.imagesh...722.jpg]Obrazek[/URL] |
a co to jest to czarne na zderzaku?
komarsnk - 24-02-2012, 22:50
polaff napisał/a: | deejay napisał/a: | ALEX-77 napisał/a: | No właśnie ,bo większość sie martwi że jak soczewka to muszą być spryskiwacze ,że na kloszach są oznaczenia ,a to wszystko nic, bo podczas kontroli na dzień dobry masz po dowodzie jak nie będziesz miał postojówek,jak to u was wygląda jakie macie rozwiazania ?? |
[url=http://img11.imagesh...722.jpg]Obrazek[/URL] |
a co to jest to czarne na zderzaku? |
To takie specjalne maskownice by Deejay
mkm - 25-02-2012, 03:21
ALEX-77 napisał/a: | bo większość sie martwi że jak soczewka to muszą być spryskiwacze |
Do soczewek niepotrzebny jest spryskiwacz! (pod warunkiem, że nie włożyliśmy "zenona")
ALEX-77 - 25-02-2012, 07:52
mkm napisał/a: | ALEX-77 napisał/a: | bo większość sie martwi że jak soczewka to muszą być spryskiwacze |
Do soczewek niepotrzebny jest spryskiwacz! (pod warunkiem, że nie włożyliśmy "zenona") |
Wiem,wiem ale już tak z automatu pisałem bo 90% ludzi właśnie po to zaklada soczewy bo ma zamiar wkładać xenony
deejay - 25-02-2012, 09:49
polaff napisał/a: | a co to jest to czarne na zderzaku? |
Zamalowałem swiatła dzienne , tak aby miec zobrazowanie jak świecą pozycyjne .
Hugo - 25-02-2012, 11:30
ALEX-77 napisał/a: | jak to u was wygląda jakie macie rozwiazania ?? | U mnie tak:
matimon - 25-02-2012, 13:23
m6riano napisał/a: | Hugo napisał/a: | http://allegro.pl/soczewki-h7-valeo-maskownice-idealne-i2087488990.html
Zadzwońcie, może nie sprzedał. |
Dzwoniłem...tych już nie ma...ale ma jakieś podobne za 40zł |
Hah...wiem, że nie ma, bo jeżdżą już w moim EA. Postaram się zapodac fotki, jak umyję autko. Trochę inaczej pokombinowałem w mocowaniami(dostęp do lasera, itd...) i efekt końcowy wyszedł fajny...
seba.mak1 - 25-02-2012, 15:10
A ja mam pytanko jak długo wam zeszła zabawa z montażem soczewek?
matimon - 25-02-2012, 15:28
Jeśli chodzi o roboczo-godziny to gdzieś 5h. Jeśli chodzi o całość to 2dni
komarsnk - 25-02-2012, 15:35
Kurcze - widzę, że wszyscy robią czarną wnękę... ja tam mam normalnie farbę odbłyśnika i nie rzuca się tak w oczy, że jest soczewka
Hugo - 25-02-2012, 17:30
seba.mak1 napisał/a: | A ja mam pytanko jak długo wam zeszła zabawa z montażem soczewek? | Nie licząc przymiarek i dopasowywania soczewek do odbłyśników i maskownic calutki dzień. Licząc z przygotowywaniami i szukaniem jakichś maskownic kilka dni matimon, widzisz coś w nocy?
Sir_Futur - 25-02-2012, 20:23
Panowie, a co powiecie na takie spryskiwacze pod te soczewki?
Wygląda dobrze.
http://www.youtube.com/watch?v=e0VkMfGzNrU
|
|
|